Priča se...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prica de da sam se juce polomila...rasekla bradu,usivanje,polomila vilicnu kost,umotana brada,desna ruka povredjena,nadam se da nije lom.
nisam jos snimila..Eto zasto nisam tu sa vama..:cmok2:

Šta bi to, draga moja? :huh: E priča se da ćemo svi te paziti i maziti:maca: a ti budi mirna. :rtfm: :heart: :cmok2: Obavezno idi na snimanje. :ceka:

------------------------------------------

Priča se da kad dođem na Svaštaru prvo vidim pričalice i prijatelje, tu ste mi najlepši :heart:, druge teme ne čitam osim jednu dve, nemam kad. :aha:

Prica se da sam posla u postu,nikad ne idem tom stranom ulice..ali..
Na trotoaru dva gvozdena siljka..i zapnem o jedan,padnem,i udarim bradom i rukom.
Eto! Cetiri sava na bradi,imobilizacija,antitetanus..itd.
Hvala svima na zeljama za brzi oporavak..Volim vas:heart::zag:

Prica se,uhh znam kako ti je :heart: i ja sam pre nesto od vise mesec dana,letio kako nije trebalo stepenicama....pa jos skripi...
:cmok: da malo ublazimo bol. :zag:

Zari ti? :huh: Oh, nisam znala. Priča se da i ja tebe :cmok2: da te sve prođe i da ti je već bolje. :)

- - - - - - - - - -

Prica se da sam posla u postu,nikad ne idem tom stranom ulice..ali..
Na trotoaru dva gvozdena siljka..i zapnem o jedan,padnem,i udarim bradom i rukom.
Eto! Cetiri sava na bradi,imobilizacija,antitetanus..itd.
Hvala svima na zeljama za brzi oporavak..Volim vas:heart::zag:

Uh, nemam reči za to. :sad2: Odmaraj se evo i ja tebe ljubnem da te prođe, biće ti bolje, videćeš.....:cmok2:

Priča se da svim pričalicama molim da kada idu negde i na stepenice da dobro otvore oči, isto i sebi govorim, jer ja vozim vrlo vrlo brzo pa sebi kažem uspooooooriiiiiiiii. :pop2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back