Priča mi Saška

Da li se igrate lopticama dok vam partnerima uveliko pila drva?

• Igram

• Jok ! Ja joj pletem pletenice

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Princip je da ja radim 75 %

Pošto radim vollen Dienst mene kači mjesečno 7 slobodnih dana + svaki 2 vikend free

Radim 7 dana maksimalno drugu smjenu

U martu imam 15 dana spätdienst

Već sam im napisala "ljubavno pismo"

Pflegedienst... Moderni robovi. Kako je krenulo, uskoro ćemo svi za tim primerom.

A ovoj tvojoj reci da nema razloga za zabrinutost dok god se budi sa gaćama na mestu. Ako se probudi bez gaća, ne treba puno da brine, samo nek počne da uzima antibebi pilule.
Ali ako počne da se budi sa svom garderobom na svom mestu, e onda nek se zabrine...

Pflegedienst... Moderni robovi. Kako je krenulo, uskoro ćemo svi za tim primerom.

A ovoj tvojoj reci da nema razloga za zabrinutost dok god se budi sa gaćama na mestu. Ako se probudi bez gaća, ne treba puno da brine, samo nek počne da uzima antibebi pilule.
Ali ako počne da se budi sa svom garderobom na svom mestu, e onda nek se zabrine...

Ja ja Pflegedienst

:)

Ja ja Pflegedienst

:)
Neposredno pre nego što odoh u Švabiju zaglavih kod nas u bolnici. Otpada malter sa zidova, nas 8 u sobi, prozor sam morao da potkajlujem da ga vetar noću ne otvara.
U novembru sam bio ovde u bolnici 3 dana. 2 do 3 pacijenta u sobi, svaka soba ima svoje kupatilo, krevet ko svemirski brod, podešavaš visinu i ugao i za noge i za dupe i za glavu. TV i radio na krevetu, svaki pacijent dobije nove slušalice za sebe. U hodniku automat sa mineralnom vodom, kafa, čaj, neki keks da se pregrize - sve naravno besplatno. Sve to donose nekvalifikovani radnici koji i ne znaju nemački. Sestre trče non-stop i padaju na nos od posla. Ako hoćeš da vidiš lekara, upališ TV i okreneš "Grace anatomy".
Ako bih morao opet da odem u bolnicu i mogao da biram gde ću, došao bih kod nas - ebeš komfor, nisi došao na odmor, nego da te neko leči.

Priča mi Saška da njen Draško u zadnje vrijeme radi baš čudne stvari i da je ona zbog toga jako umorna i ne naspavana čak i ozebe

Kaže da je primetila da ako je ona zaspala prije njega ujutro se budi golih grudi a majica joj faktički dodje ispod vrata

Pitala je Draška kako to može biti i on joj priznao da voli da zavuče ruku ispod majice i da drži loptice u ruci da tako najlakše može zaspati !

Saška se plaši da ima neki mentalni poremećaj ili čak kompleks

Da li vi ti radite?
Šta je motiv tog ponašanja ?
a da pitas ti sasku kako se ona nikad ne probudi u sred cina?:lol:
i kako je umorna i neispavana ako se sve to desava dok spava?
i da li se saska igra sa lopticama draska ako on zaspi pre nje?i gde je pravda za draska:lol:

Back