Priča mi pacijent ....

U tebe je dakle svaka sa kojom si imao seks koorva?

Sad me i ne čudi da si sprco tolle godine u doope a još se ozenio nijesi

Shit happens

ma jedi bre govna:)))

otkud ja znam,ili iko ovde,shta je bio determinantni faktor da se ta zena postavi onako kako si je ti u uvodu
ovo su neki od mogucih odgovora

mss,ova tvoja interpretacija je vishe nego smeshna
daj mu ga malo po sivim tjelijama...nisu valjda odumrle sa tvojom dobi:))

Imam pacijenta koji tolko pusi da oči zasuze kad udjem u njegov stan sa vrata odmah pozdrav sa zida "shalom" puni zidovi slika vidi se da je u mlađim danima bio lep i kretao se u malo boljim slojevima društava ...danas sam ga zatekla kako u kartonima rovi u slikama uzgred mi pričao da je dva puta duže vrijeme boravio u rusiji ali je najradije odlazio u Izrael tamo je često puta bio i ima društva pa čak i dete i tu se rastuži dodaje " ako je i živo tamo i muški i ženski odlaze u armiju , nikad nisam video svoje dete vratio sam se u nemačku i samo me nazvala da kaže da je trudna i da se udaje i da ne želi više bilo kakav kontakt, nikad nisam video svoje dete ."

Odakle ženama pravo da tako šta urade da postupe na taj način ? Zar nije bilo bolje da je prećutala trudnoću a samo saopštila da se udaje ...?

Da je htio da vidi svoje dijete ne bi ga mogao niko spriječiti. Mogao se isto tako raspitati preko prijatelja. Sjetio ga se sad kad je nemoćan i kad mu treba neko da ga služi. Egoista bio i ostao.

vidis to je poenta sto je to uradila
mozda cekala rakciju da kaze, ma dacu ti ja ebem ti ja sve, dolazim po tebe

ne znas sta ljudi misle iako nisu vuek ispravne odkuke al su necim pokrenute

ja bih ga potrazio na kraj sveta, da ga vidim

Bas tako.

Zvala ga je, jer je zelela da on to zna. A na njemu je bilo da odreaguje...ako ne zeli da bude sa njom, onda barem da uspostavi kontakt sa detetom, sto je ona ustvari i zelela. Mozda je zelela i da je pojuri, da je moli da se ne udaje. U svakom slucaju, zelela je neku reakciju.

Jer...da je ona zelela to da sakrije od njega, sakrila bi i ne bi rizikovala da ovaj dolazi i da joj pravi haos od zivota...tako da...matori je samo patetican. Izem ti tog roditelja koji ne vidi svoje dete nikada. Kao oni mentoli sto se javljaju u Sve za ljubav, pa "nisam videla brata 40 godina"...pa drama, plac kad se vide. Mislim se, u danasnje vreme ne videti nekoga toliko godina je samo odsustvo zelje i nista drugo.

Bas tako.

Zvala ga je, jer je zelela da on to zna. A na njemu je bilo da odreaguje...ako ne zeli da bude sa njom, onda barem da uspostavi kontakt sa detetom, sto je ona ustvari i zelela. Mozda je zelela i da je pojuri, da je moli da se ne udaje. U svakom slucaju, zelela je neku reakciju.

Jer...da je ona zelela to da sakrije od njega, sakrila bi i ne bi rizikovala da ovaj dolazi i da joj pravi haos od zivota...tako da...matori je samo patetican. Izem ti tog roditelja koji ne vidi svoje dete nikada. Kao oni mentoli sto se javljaju u Sve za ljubav, pa "nisam videla brata 40 godina"...pa drama, plac kad se vide. Mislim se, u danasnje vreme ne videti nekoga toliko godina je samo odsustvo zelje i nista drugo.
gde je repka :)
salim se
tko je

Imam pacijenta koji tolko pusi da oči zasuze kad udjem u njegov stan sa vrata odmah pozdrav sa zida "shalom" puni zidovi slika vidi se da je u mlađim danima bio lep i kretao se u malo boljim slojevima društava ...danas sam ga zatekla kako u kartonima rovi u slikama uzgred mi pričao da je dva puta duže vrijeme boravio u rusiji ali je najradije odlazio u Izrael tamo je često puta bio i ima društva pa čak i dete i tu se rastuži dodaje " ako je i živo tamo i muški i ženski odlaze u armiju , nikad nisam video svoje dete vratio sam se u nemačku i samo me nazvala da kaže da je trudna i da se udaje i da ne želi više bilo kakav kontakt, nikad nisam video svoje dete ."

Odakle ženama pravo da tako šta urade da postupe na taj način ? Zar nije bilo bolje da je prećutala trudnoću a samo saopštila da se udaje ...?

Da je on bio zainteresovan, nasao bi nacin jos na pocetku. Ali tada mu je verovatno svet bio pod nogama, a onda je krenulo sabiranje racuna.... i nadam se da cu crknuti pre nego sto krenem da sabiram. Krhke sam psihe, msm da ne bih izdrzala.

pa za nju nije bolje jer je ocigledno bio fin prema njoj cim je imala muda da nahrani njim ego,da vidim nekom dileru to da kaze

Ahahaha... Ziveo razlog! Ko ti moze zabraniti da vidis sopstveno dete ako to zelis!?! Grizes i grebes kako god znas i umes. Sve ostalo su izgovori egoista koji su cesto vrlo porocni, pa im samo u trenucima usamljenosti dodje iz d..... u glavu :roll: Koga briga za takve...

Ova tema je direktno rusenje pacijentove privatnosti!Bilo da si lekar ili pomocno medicinsko osoblje nije lepo da ovako javno prerpricavas neciji zivot.

Ahahaha... Ziveo razlog! Ko ti moze zabraniti da vidis sopstveno dete ako to zelis!?! Grizes i grebes kako god znas i umes. Sve ostalo su izgovori egoista koji su cesto vrlo porocni, pa im samo u trenucima usamljenosti dodje iz d..... u glavu :roll: Koga briga za takve...

to je izrael, ne gresi dusu
prica mi kolega on je u SEG, frankfurtski navijacki klub, njegova prijateljica koja je turisticki vodic bila 7-8 puta u saudijsku arabiju poslovno, kad je frankfurt ihrao protiv izraelskog kluba nju su na aerodromu u prostoriji ispitali sat vremena tajna sluzba
sta mislis pre 40 g. kako bi proso nemac koji trazi i raspituje se po izraelu?

Back