Pribor za šminkanje

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.757
Šta koristite? Četkice? Koliko njih? Sunđere? Prste?
Šta vam je najpraktičnija i najbolja opcija? Da li nam uopšte treba sav taj pribor?
Kako ih održavate?

Moram da priznam da i pored beauty blender-a i četkice, i dalje koristim prste u 99% slučajeva :rumenko: Mrzi me iskreno uvek da ih perem a nekako mi se čini nehigijenski da bez pranja koristim ponovo...
A za senke, rumenilo i ostale stvari naravno koristim četkice...I to par komada....:rumenko:

1628083259998.jpeg
cetkice-za-sminkanje-novo-i-povoljno-5425634615718-71788094767.jpg

Šta koristite? Četkice? Koliko njih? Sunđere? Prste?
Šta vam je najpraktičnija i najbolja opcija? Da li nam uopšte treba sav taj pribor?
Kako ih održavate?

Moram da priznam da i pored beauty blender-a i četkice, i dalje koristim prste u 99% slučajeva :rumenko: Mrzi me iskreno uvek da ih perem a nekako mi se čini nehigijenski da bez pranja koristim ponovo...
A za senke, rumenilo i ostale stvari naravno koristim četkice...I to par komada....:rumenko:

Pogledajte prilog 982847
cetkice-za-sminkanje-novo-i-povoljno-5425634615718-71788094767.jpg
Četkice od šminke perem blagim šamponom za kosu. Ne koristim sunđere za lice, sve utrljavam rukama. Četka za rumenilo, hajlajter, tri-četiri za senku i to je to.Za obrve imam set(četkica, olovka za obrve i makazice) i uvijač trepavica.Pola tih stvari koristim jednom u 100 godina. Ali, četkice perem redovno.
I fibere za kosu...to imam kao prvu pomoć, za extra look, kad baš moram da izgledam. 😁

Poslednja izmena:
Koristim Bjuti blender ali retko jer i mene mrzi da ga stalno perem. Perem ga tako što ga isprskam 70% alkoholom pa ostavim tako malo da odstoji pa onda ga operem dove sapunom i dooooobro isperem. Pa onda ostavim na direktnom Suncu da se osuši (UV zraci ubijaju mikroorganizme).
Koristim i četkice za obrve i za senke (za nanošenje a onda i za blendanje.)
Četkice perem ovime (ili nekom drugom, jeftinijom umivalicom) :
8606021097368_1.jpg

ja volim da se igram senkama za oci...to mi dodje kao opustanje nekada :)) mada ne smatram sebe vestom...

a za to imam siru cetku za blendanje, uzu cetku za blendanje, pljosnatu, malu okruglu za uglove, kosu cetkicu koja je ustvari za obrve...sem toga cetkicu za bronzer, za rumenilo posebno i highlighter posebno :rumenko::mrgreen:
perem ih obicnim tecnim sapunom za ruke ili samponom za kosu :prstic: :lol:

Back