CocoSunset
Ističe se
- Poruka
- 2.222
Šta mislite koliko je pribor važan za šminkanje? Šta tačno koristite? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta mislite koliko je pribor važan za šminkanje? Šta tačno koristite?
![]()
Ja mislila da je to samo online prodaja... nije?
Kakva im je radnja?
Na sajtu imaju samo aplikatore za sminkanje...
Majche,
izgleda odlično, samo ne može da se pristupi cenovniku, jer moraš da se registruješ![]()
Zadovoljna sam sa novom cetkicom za tecni puder Stila 27
![]()
Jako je mekana i lepo tanko nanosi puder. Ne ostavlja tragove za sobom, linije... nista slicno. Mogla bi da bude malo veca, mada nisam sigurna da bi i onda ovoliko lepo prekrivala male detalje ... ne zovu je slucajno "perfecting foundation brush".
Kad budem nabavila dobru tvor cetku, ovu stila cetkicu cu koristiti samo ispod ociju i za stavljanje korektora uopste zbog velicine i jer je jako meka...
Ali u svakom slucaju vidim vec zasto je bolje naneti tecni puder sa cetkom - jednostavno je prirodniji finish, sloj pudera tanji.
bila danas u Alexandar cosmetics da kupim vosak
(i još nešto, ali nije tema)
vidim da imaju neke nove četkice za šminkanje, kod ovih većih sam ispipkala testere
http://www.alexandar-cosmetics.com/sr/product/BLUSH_cetkice_za_sminkanje/1726/BLUSH_cetkice_za_sminkanje/
e sad koja bi od ovih bila ona stippling brush
tj ima li je uopšte
ne bih ovu običnu ravnu za puder
možda ova ravna 34 ili kosa 33?
Ja koristim aurin set cetki onda Pogledajte prilog 299954 od Avona taj i onaj no name set od kineza od 5 cetkica sa nekim motivom na drski,mislim da su tu cetka za rumenilo,cesalj za obrve,sundjerasti aplikator za senku,cetka za usne i cetka za oci za senku,vidjala sam ih po kinezima i radnjama sa jeftinocom,mislim da znate na sta mislim.
ispravkA, nije essence nego ebelin
Pogledajte prilog 304214
O pa deluje superGde si videla, u dm-u?