PREŽIVETI BORISA...

gost 198384

Iskusan
Poruka
5.443
... i druga Đidu razume se....

Kada bi mi se nekim nesrećnim slučajem ukazala prilika da se obratim mandataru-pripravniku Borisu rekao bih mu doslovce ovako:

- Dragi druže Borise, budi jednom čovek i poštedi nas sebe samog .

Neću puno da razglabam i vraćam se u nedavnu prošlost u ove sitne sate, sve je o tome već rečeno.

Želim samo da sa vama podelim utisak da od kad on nije ni na jednoj funkciji nekako je sve bolje.

Razumem ja, privremeno je to stanje, što bi kvaziintlektualno komunogradžanstvo reklo - interegnum - no i taj oročeni vakum deluje mnogo bolje od stabilnosti koju nam je Boris do nedavno pružao.

Ne, nije sad počela da pršti lova niti je išta u materijalnom smislu postalo bolje, ali nekako - lakše se diše.

Kao da je mnogima pao teret sa pleća, i kao da su progledali te videli kako život može biti dobar i van začarnog kruga podaništva drugu Borisu i njegovoj kleptoevropskoj dogmi.

Ljudi su mi nekako drugačiji. Govore o nekim svojim ambicijama, nadanjima, nema više toliko one melanholije i defetizma.

Kao da je mnogo ljudi u gotovo isto vreme zaključilo da nešto mora da se radi posle višegodišnje obamrlosti.

Zato mi je teška pomisao da će drugovi Boris, Ivica, Đido, Šuca i ostale drugarice verovatno sve vratiti u pređašnje stanje i to uskoro.

Poslednja izmena:
lakše se diše[/I].

Kao da je mnogima pao teret sa pleća, i kao da su progledali te videli kako život može biti dobar i van začarnog kruga podaništva drugu Borisu i njegovoj kleptoevropskoj dogmi.

Ljudi su mi nekako drugačiji. Govore o nekim svojim ambicijama, nadanjima, nema više toliko one melanholije i defetizma.

Kao da je mnogo ljudi u gotovo isto vreme zaključilo da nešto mora da se radi posle višegodišnje obamrlosti.

Zato mi je teška pomisao da će drugovi Boris, Ivica, Đido, Šuca i ostale drugarice verovatno uskoro sve vratiti u pređašnje stanje i to uskoro.

Лепо речено :) Али не могу они ништа вратити у пређашње стање. Замајац историје се не може тек тако зауставити... Ју аре стронг ин форс, јанг падаван :)

Не искаче сваки дан из ТВ екрана и новинских насловних страна,да ли је схватио колико су глупи испали он и његови маркетиншки ментори?

Ono buncanje po objavljivanju rezultata preCedničkih izbora svakako treba da se nađe u nekoj antiantologiji političkih govora.
Пази,ја у овом моменту немам према њему неку аверзију,нема га у медијима и лакше се дише.Оно што може да га избаци у први план је то да испадне да је лопов као његове партијске колеге и министри из ДС-а,што је велика вероватноћа.Дотле чекам.

Пази,ја у овом моменту немам према њему неку аверзију,нема га у медијима и лакше се дише.Оно што може да га избаци у први план је то да испадне да је лопов као његове партијске колеге и министри из ДС-а,што је велика вероватноћа.Дотле чекам.

Njegova vladavina je bila do te mere neverovatna da je to čudesno.

Sve što je rađeno kosilo se sa elementarnim razumom sem u segmentu koji pominješ a to je protivpravno sticanje koristi i uzurpacija apsolutno svakog segmenta vlasti. Naravno, i to se kosilo sa razumom ali su bar motivi počinilaca bili jasno.

Ostalo je bio čist sadizam.

Ali kao što rekoh, kako njegovo tako i odsustvo vaskolike menažerije koja ga je okruživala iz javnosti je izuzetno blagotvorna po kolektivno mentalno i zdravlje uopšte.

No sa druge strane aparačci ujedaju do kosti kad im se našeš u kadru.

Gomila parazita koja se godinama infiltrirala u sve pore državnog i javnog sektora je u delirijumu.

Kakav će to biti osvetnički pir kad formiraju vladu teško mogu i da zamislim.

Borisov problem je sto on nije covek, pa ni sebe nije postedeo od sebe samog! To je zayeban problem, koji ni psihijatar Borisovog kalibra ne ume da resi. :whistling:

_nobody_

Iz ove perspektive njegova vladavina deluje zastrašujuče ali ono što još više brine jeste kontinuitet koji sledi.

On je stvorio državu podeljenu na apsolutno privilegovane i apsolutno obespravljene što je van svake pameti.

Sledeći level je konačna propast za mnoge među koje se i sam ponosno ubrajam.

Emigracija ili konačna egzekucija.

Ja se nadam prvoj opciji.

Ostao mi je još samo jedan život i to ne ceo.

Da, ja sam to u 25oj shvatio.. Za tvoj info, ja imam 2x + godinica... Ali u GE drmam... Vozim Pamjat6... And Germans are compliant!

To da ne bih vozio konačnu propast za mnoge među koje sebe bih i sam ponosno (pusheci stojecki) ubrajao.

_nobody_

Kada bi mi se nekim nesrećnim slučajem ukazala prilika da se obratim mandataru-pripravniku Borisu rekao bih mu doslovce ovako:

Neću puno da razglabam i vraćam se u nedavnu prošlost u ove sitne sate, sve je o tome već rečeno.

Želim samo da sa vama podelim utisak da od kad on nije ni na jednoj funkciji nekako je sve bolje.

Razumem ja, privremeno je to stanje, što bi kvaziintlektualno komunogradžanstvo reklo - interegnum - no i taj oročeni vakum deluje mnogo bolje od stabilnosti koju nam je Boris do nedavno pružao.

Ne, nije sad počela da pršti lova niti je išta u materijalnom smislu postalo bolje, ali nekako - lakše se diše.

Zato mi je teška pomisao da će drugovi Boris, Ivica, Đido, Šuca i ostale drugarice verovatno uskoro sve vratiti u pređašnje stanje i to uskoro.

50% populacije nije izašlo na izbore, onaj deo koji je izašao i dao legitimitet p makar i nevažećim glsovima nema prava da se ljuti.
Šta znači da 49% listića bude nevažećih a 1% konkretno izašlih - znači uspeh u izlaznosti a pravilno zaokruženi su volja gradjana

Poltika porobljavanja se nastavlja i naravno politika uništavanja vitalnih preduzeća.
Recimo Boris Tadić blage nema sa javašlukom u Galenici.
To bi gospoda formaš iz SPS-a mogli da objasne i sitni radikali.
Beše to skupa igračka za državu tokom Slobine vlasti - oduzeli Milanu Paniću akcije pa posle država platila "malo više"
A Galenika nikad bolje nije radila nego kad je Panić bio vlasnik.
Da vidimo št Galenika radi sa SPS stručnjacima?
Koju oni politiku vode za dobrobit naroda?

Poltika porobljavanja se nastavlja i naravno politika uništavanja vitalnih preduzeća.
Recimo Boris Tadić blage nema sa javašlukom u Galenici.
To bi gospoda formaš iz SPS-a mogli da objasne i sitni radikali.
Beše to skupa igračka za državu tokom Slobine vlasti - oduzeli Milanu Paniću akcije pa posle država platila "malo više"
A Galenika nikad bolje nije radila nego kad je Panić bio vlasnik.
Da vidimo št Galenika radi sa SPS stručnjacima?
Koju oni politiku vode za dobrobit naroda?

Šta reći posle ovoga?

Ne samo da nisi svestan problema već si u velikim zabludama po raznim pitanjima.

Zato mi je teška pomisao da će drugovi Boris, Ivica, Đido, Šuca i ostale drugarice verovatno sve vratiti u pređašnje stanje i to uskoro.

Шта сада цмиздрите? Па за то сте гласали!

Prosao je Dusan, Lazar, Milos, Petar, Josip, Sloba ....a PROSAO JE I BORIS......

Sada cemo videti Tomu NA DELU....

Pravog Srbina na celu Srbije!

Konacno!

Vidis da se trpa da bude premijer. Tek treba da prodje. Bas onako kako su i gradjani rekli.

To sada vise nije bitno....

Nismo mi gledali ni ko je bio premijer kod Milosevica, ni kod Borisa, vec smo SAMO NJEGA krivili za sve.....

Tako da cemo sada SAMO KRIVITI TOMU za sve.

Necemo da gledamo ko je premijer, pa da onda PRAVDAMO TOMU za stanje.

Ni Borisa nismo pravdali potrezima tadasnjeg premijera, zar ne?

Mislim, ipak treba biti malo FER IGRAC.

To sada vise nije bitno....

Nismo mi gledali ni ko je bio premijer kod Milosevica, ni kod Borisa, vec smo SAMO NJEGA krivili za sve.....

Tako da cemo sada SAMO KRIVITI TOMU za sve.

Necemo da gledamo ko je premijer, pa da onda PRAVDAMO TOMU za stanje.

Ni Borisa nismo pravdali potrezima tadasnjeg premijera, zar ne?

Mislim, ipak treba biti malo FER IGRAC.

A, ne, ne....Dok je Kostunica bio premijer, svi mediji i javnost su njega krivili za sve lose u Srbiji, za sve privatizacije, za siromastvo...A Tadica niko nikad.

Dakle, premijer je kriv!

Не искаче сваки дан из ТВ екрана и новинских насловних страна,да ли је схватио колико су глупи испали он и његови маркетиншки ментори?

Не верујем. Претпостављам да се тренутно осећа као Калимеро... :lol: видиш да је почео да користи сваку своју повреду да се појави на насловној страни. :zcepanje:

Back