zbiljaš
Ističe se
- Poruka
- 2.349
Ne. RS je bosansko-hercegovački entitet, a Republika Srbija je država.štati je to RS ...republika srbija??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne. RS je bosansko-hercegovački entitet, a Republika Srbija je država.štati je to RS ...republika srbija??
E da znaš da baš mogu!Ne mogu se održati izbori bez saradnje institucija Srpske.
Ratko je kamilica u odnosu na Karađorđa.Stavljati Karađorđa i Ratka Mladića u isti kontekst govori o teškoj umobolnosti.
U 19. veku nije postojalo delo genocida i etnička čišćenja su se smatrala normalnim. A vaš Ratko je genocid u Srebrenici počinio krajem dvadesetog veka i to maltene pred televizijskim kamerama.Ratko je kamilica u odnosu na Karađorđa.
Nad muslimanima u Srbiji je napravljen genocid.
To i jest Karađorđeva sreća što u njegovo vrijeme nije bilo Haškog tribunala.U 19. veku nije postojalo delo genocida i etnička čišćenja su se smatrala normalnim. A vaš Ratko je genocid u Srebrenici počinio krajem dvadesetog veka i to maltene pred televizijskim kamerama.
Šta ćeš, mi SRBIJANCI smo našu nacionalnu državu onda kada je to moglo da prođe bez tribunala, a vi ćete večno da ostanate u multinacionalnoj BiH da kukate nad Haškim sudom.To i jest Karađorđeva sreća što u njegovo vrijeme nije bilo Haškog tribunala.
PS nemojte samo nikom pokazivat snimke iz Vukovara kako ga ravnate artiljerijom pred TV kamerama.Šta ćeš, mi SRBIJANCI smo našu nacionalnu državu onda kada je to moglo da prođe bez tribunala, a vi ćete večno da ostanate u multinacionalnoj BiH da kukate nad Haškim sudom.
Veljko Kadijević iz Imotskog, Blagoje Adžić iz Gacka i Veselin Šljivančanin sa Žabljaka bili su SRBIJANCI?! Nisam obavešten!!PS nemojte samo nikom pokazivat snimke iz Vukovara kako ga ravnate artiljerijom pred TV kamerama.![]()
Mi našu Srbiju kao nacionalnu državu u 19. veku kada je to bilo dozvoljeno napravismo, a vi u Predsedništvu BiH s njima ćete večno sedite, da sami sebe lažete kako u Srebrenici "nije bilo genocida već samo strašnog zločina" i da oplakujete sudbinu Radovana i Ratka...Čitam vas danas na forumima kako vi u centralnoj Srbiji živite u miru i slozi s muslimanima.
Rezervisti su bili iz Srbije.Sad si obavEšten.Veljko Kadijević iz Imotskog, Blagoje Adžić iz Gacka i Veselin Šljivančanin sa Žabljaka bili su SRBIJANCI?! Nisam obavešten!!
JNA je bila SRBIJANSKA vojska?! Nisam obavešten!!Rezervisti su bili iz Srbije.Sad si obavEšten.
Ostadošte bez Kosova.Mi našu Srbiju kao nacionalnu državu u 19. veku kada je to bilo dozvoljeno napravismo, a vi u Predsedništvu BiH s njima ćete večno sedite, da sami sebe lažete kako u Srebrenici "nije bilo genocida već samo strašnog zločina" i da oplakujete sudbinu Radovana i Ratka...
Zbuljaš, за кога гласамо?
За Срашка Богумила или пресвету Јелену Анжујску?
Auu pa to je bilo davno, 1389-te.Ostadošte bez Kosova.
Da nisi obavEšten.U hrvatskim medijima pišu i govore o "srbijansko-crnogorskom agresoru" na Hrvatsku.Vidiš da je bila.JNA je bila SRBIJANSKA vojska?! Nisam obavešten!!
Ne baš tako davno 1999.Auu pa to je bilo davno, 1389-te.
Znači SRBIJANAC kazao da će veći i lepši Dubrovnik da sazida?! Nisam obavešten!!Da nisi obavEšten.U hrvatskim medijima pišu o "srbijansko-crnogorskom agresoru" na Hrvatsku.Vidiš da je bila.
Ma to je Crnogorac Milošević pobedio NATO pakt. Nisi obavešten!Ne baš tako davno 1999.
Ti već tradicionalno nisi obavEšten.Znači SRBIJANAC kazao da će veći i lepši Dubrovnik da sazida?! Nisam obavešten!!
Crnogorac iz Požarevca?Ma to je Crnogorac Milošević pobedio NATO pakt. Nisi obavešten!
Pa kao tvoj zemljak Oskar što se rodio u Beogradu, a Bosanac je poreklom iz Čipuljića kod Bugojna. Ne veruješ mi da je Milošević bio Crnogorac? Slušaj šta kaže njegov rođeni burazer:Crnogorac iz Požarevca?![]()
Od nedavno je ta kvalifikacija promenjena u kontroverzna dešavanja.Mi našu Srbiju kao nacionalnu državu u 19. veku kada je to bilo dozvoljeno napravismo, a vi u Predsedništvu BiH s njima ćete večno sedite, da sami sebe lažete kako u Srebrenici "nije bilo genocida već samo strašnog zločina" i da oplakujete sudbinu Radovana i Ratka...