Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da li neko od vas zna, neki program koji prevodi sa Srpskog na Nemacki i Engleski i obrnuto. I gde mogu kupiti taj program? Koliko kosta? Ili mozda postoji neko ko pravi te programe i koliko kosta?
Da li neko od vas zna, neki program koji prevodi sa Srpskog na Nemacki i Engleski i obrnuto. I gde mogu kupiti taj program? Koliko kosta? Ili mozda postoji neko ko pravi te programe i koliko kosta?
slušaj brale ja imam NeroTran ali je pravo sranje sve trebas da pogađaš reci recimo NeroTran verzija za prevod nemački + Hrvacki kod prevoda ( Die Zuger Börse )prevede(Željezničkim Tržište Dionicama ja nezna ali ovo nema nekakve veze jedno sa drugim da je bar blizu mogo bih da kažem neku lepu reč za NeroTran ovako ništa pozitivno
Kako da imam i ja gde da ga skinem sa kog saitaovo sam bio ali nacisto nerazumem pojasni malo blize korak po korak hvala ulogu igra samo nemacki sa Srpsko hrvacki ili bosanski
Skinuo sam GAVRANA ali ne moze da se odraruje (otvori) trazi neku lozinku i salje me na neki sajt po nju sto ne mogu da ispratim jer je na engleskom, kako si ti to otvorio? :x