Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Vise skole daju strukovne diplome, sto se na eng. prevodi kao vocational diploma...
Znaci ne bachelor... https://www.wes.org/ Ovi prevode diplome i transkripte
meni je samo potrebno da ona bude u rangu bachelora i to ne radi same diplome vec je nesto drugo u pitanju,dakle pokusavam samo izvuci da je diploma "vidjena" kao bachelor ali znam da to nekad zna biti problem smestiti je u pravi rang Vocational mu dodje ispod bachelora?
meni je samo potrebno da ona bude u rangu bachelora i to ne radi same diplome vec je nesto drugo u pitanju,dakle pokusavam samo izvuci da je diploma "vidjena" kao bachelor ali znam da to nekad zna biti problem smestiti je u pravi rang Vocational mu dodje ispod bachelora?
pa ako si u visoj, ne moze ti diploma biti bachelor... Vocational je ispod bachelora, dobija se na njihovim collegima i obicno studije traju 1-3 godine... bachelor su akademske studije, totalno drugacija klasa diplome.
Dakle posle vise, probaj se prebaciti na fakultet, dobi akademsku diplomu i bice ti bachelor