Previse meka...

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Primetili ste da sam ja veoma popularna i kontroverzan, ali ipak svoja. To je tesko uspeti u danasnjem svetu. Priznacete da to ne moze svako, pa znam da mi se zbog toga ljudi dive. Nikoga ne vredjam, znate i sami, svakoga postujem, ko me ne postuje, znam da je to problem u glavi pa se i ne obazirem preterano. Mora da postoji i zavist na ovom svetu, ali ja to nisam. Zasto da budem zavisna? Sta to donosi? Kvari samo dusu.
Sinoc sam caskala sa mojim verenikom. Isli smo u neki kafic, sav je bio nesto njanjav i tako me je davio. Jezik mu je bio kao carapa, a jedva da me je i dodirnuo. Samo me davi o tom poslu i glupostima. Nikakvu buducnost ne planiraq sa nama. Ni letovanje, ni neki izlet, cak ni izlazak.
Razmisljala sam u cemu je problem. IPak, ja sam predata mojoj vezi i mom verenistvu. Zelim da nasa veza uspe i da se vencamo. Nazalost, on mnogo davi. I sav je nekako neaktivan i kao neki zecic prepadnut.
Sinoc sam se cula sa mojim drugom Banetom. Znate onog, koji je prepsavao kod mene u stanu, pa je moj decko digao frku. POtpuno bespotrebno. On mi je rekao: "Cici ti si previse meka. Ti si previse dobra prema svima. Moras malo da zauzmes stav!" Ja sam mu rekla: "Bane, ja nisam neka goropad pa da nesto sizim i da se svdjam." Kaze on meni: "Nista me ti ne shvatas. Ne treba da budes goropad, nego da ne budes toliko tolerantna. Moras da budes cvrsta"
Sta mislite sta to znaci? Da li sam ja zaista meka? Koja je prav mera koja treba da se zauzem prema nekom? Kako da se postavim? Sta to moze znaci da sam previse meka?:heart:

nemoj se naljutiti kad ovo procitas..

Nema meka,tvrda..prodaje ti vazduh,,;)

Ljubav je resenje..:heart:
Ako te verenik dovoljno voli i ti njega..(sto podrazumeva da uspes da ga razumes..a ti to ne uspevas)
Oladila si se cico..

Znas..kad se dvoje vole oni se uklapaju savrseno,,Za nekog ko gleda sa tribina to izgleda glupost..Ali ...vi ste jedno..
Svidja ti se sve na njemu,njegove reci su tople i senzibilne..i tu je tacka savrsenstva,,

Zauzmi stav baba roge..Sta ces dobiti?Razmisli o tome par sekundi jer si jako inteligentna :heart:
Ako zelis da budes tvrda,,,Kazi decku da poslusa tvoje odluke o tome sto mislis da je pogresno sa njegovog nacina razmisljanja,,
Ako te voli poslusace te slepo.;).Hocu reci da preuzmes inicijativu a ne da razmisljas da ti se ne svidja,ovo ili ono..;)

nemoj se naljutiti kad ovo procitas..

Nema meka,tvrda..prodaje ti vazduh,,;)

Ljubav je resenje..:heart:
Ako te verenik dovoljno voli i ti njega..(sto podrazumeva da uspes da ga razumes..a ti to ne uspevas)
Oladila si se cico..

Znas..kad se dvoje vole oni se uklapaju savrseno,,Za nekog ko gleda sa tribina to izgleda glupost..Ali ...vi ste jedno..
Svidja ti se sve na njemu,njegove reci su tople i senzibilne..i tu je tacka savrsenstva,,

Zauzmi stav baba roge..Sta ces dobiti?Razmisli o tome par sekundi jer si jako inteligentna :heart:
Ako zelis da budes tvrda,,,Kazi decku da poslusa tvoje odluke o tome sto mislis da je pogresno sa njegovog nacina razmisljanja,,
Ako te voli poslusace te slepo.;).Hocu reci da preuzmes inicijativu a ne da razmisljas da ti se ne svidja,ovo ili ono..;)

Hvala. Moram da te ispravim. Ja njega uspevam da razumem, ali mislim da treba da on razume i mene, a ne da bude tako dosadan. Ja nikada ne zauzimam ostre stavove, kao sto ste primetili i Bane mi je preporucio da zauzmem, a ja to nisam.
Ja cu lepo danas njega da uhvatim i da se odlucimo. Da ja vidim sta on hoce i zasto je tako ponasa dosadno. Posebno cu da vidim sta je sa tim njegovim kolegama, koju su bili toliko indolentni prema meni, aja cu biti njihova buduca saradnica, ako sve bude islo svojim tokom. :heart:

Ne znam sta da kazem jer mislim da sam i ja takva. :heart:
Osim da mislim da tu pomoci nema :)

Ja se tesim da cu naleteti na nekog kome su presele goropadne :aha:

Nije normalno sto jos niste pricali o letovanju.

Razmisljala sam da otvorim posebnu temu pod nazivom "Podmukli izgovori", ali cu je, ipak, otvoriti, a ovde cu dati odgovor.
Ekonomska kriza je postala odlican izgovor svima za sve i svasta. Tako mi je decko rekao da je on zaista pod stresom i da ne zna sta da radi. Zamolio me je za razumevanje, posto mnogi klijenti mu duguju, a on ne moze da im naplati, jer nije pitanje da li je neko nepouzdan, vec nema novca u prometu. Ja sam se pitala, zasto bi on to meni govorio. Ja mislim da bi on trebalo da se malo spusti na zemlju i obrati malo paznju na mene i nasu vezu, koja opstaje samo zahvaljujuci mojoj iskrenosti, postenju i cestitosti. Mom cistom srcu. Odlucila sam da razmislim malo, pa cemo da vidimo, sta cemo dalje.

@Pink: Poslacu ti pp. :heart:

Back