Previse... ludo? Nenormalno?

Frisko004.gif

Da, a vi kao znate sta sanjaju vase keve.. i o cemu mastaju... aha... samo da se ne iznenadite puno kad se raspitate ili istrazite..
.
Mislite da vase mame mastaju samo o vasem tati?

Da se nikad nisu osmehnule kolegi iz kancelarije?

E...
Meni ovo lici na ono...."maaars, moja mama nema p.icku" citat iz filma...:lol:

vesela,jesi upisala sina na balet?

Kao prvo nemam jednog sina, vec trojicu :) I da, svoj trojici sam uvalila bonton da chitaju chim su nauchili slova. Plus sam im chesto provlachila kroz prichu neka osnovna pravila u medjuljudskoj komunikaciji, s posebnim osvrtom na poshtovanje zena (potpuno svesna balkanskog sindroma i upravo zato) kazem zena .. a ne samo svoju devojku da poshtuje, a ostale da napushava. I konachno, sve su to mogli da gledaju i u okruzenju u kojem su odrastali, jerbo se porodichno nismo druzili sa neotesanima :)

A propo baleta, to smo samo gledali prosto da bi se deca primila na takvu vrstu zabave, opera, balet, jelte .. kad vec zivimo u gradu u kojem postoji pozorishte, a ne u nekoj vukojebini.

Zena koja je rodila tri sina!!Pa ti jos sest komada pa ces imati 9 sinova!!Vesela bices majka Devet Jugovica!!!Sklidam kapu za to....
Takodje,vidim o chemu se ovde dalje radi,dosla si u zrele godine i dobra si majka i osoba i tako to ali,ali vreme ti je prebrzo prohujalo,gajila si decu,vodila ih u skolu,radila,jednom recju nisi stajala 24h jel tako?I sta se desilo?Desilo se to da su ti klinci porasli,nema vise frke i jurnjave toliko a ti si jedno jutro skapirala da su ti se grudi opustile,koza naborala,dobila si 15ak kilograma,jednom recju telo te je prodalo a psiha ti je ostala zdrava.I sada dolazi do konflikta,organizam u klimaksu a Vesela bi se zezala i druzila i sexala i radila sve ono dto jednostavno nije stigla da uradi.Zato sad,posto si bez muza,prtzash neke matorce koji takodje pokusavaju da nadoknade neke propustene stvari i skacsh po njima kao da imash 18 godina....Pitam se kako bi ti sinovi reagovali na tvoju tako veselu prichu o kittama i tako to...Nego,sve to nema veze i ja hocu da kazem da mislim da si stvarno o.k.
Jedino me ova trachara nervira....

Znam da nije normalno, pa zato ocekujem od forumasa da ocene koliko je luda i nenormalna sledeca cinjenica.

U toku poslednje dve godine, kresnuo sam 30-ak devojaka koje sam upoznao preko neta i od toga su bile dve trojke. Ocekujem da kazete vase iskrene komentare, kritike, mozda pohvale... sve me zanima da cujem. Ne hvalim se, vec zelim da cujem koliko sam preterao (mada sumnjam dac u se smiriti). :-D

Ajd ne lazi.Otpade mi kosa koliko me trujes.
phahaha...........jebach .....

Back