Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://forum.krstarica.com/showthre...mi-satira)?p=30880793&viewfull=1#post30880793

http://i57.tinypic.com/7175ld.jpg

7175ld.jpg

E neka. Jevtinije se vozim.
Jedinu senku na moje zadovoljstvo radi jevtinijeg dizela baca zabrinutost za američke kompanije koje vade naftu iz nekih škriljaca.
Kažu da je to sa ovim cenama pravi ogromne gubitke, a otpuštanja sirotih radnika su masovna.

Nisku cijenu provociraju Arapi, zato jer su im Ameri opasni sa frakingom.
Rusija je tu kolateralna žrtva, ali sama je kriva što joj, za razliku od USA, ekonomija počiva na gasu i nafti.

I hebote, pa vidje ti ovo, leteo je tenk i leteo i ravno sleteo kod pravih ljudova.

I jos jednom te pitam ,jel su ih mozda i sami ti koji se brane od fasizma, mozda svoje tenkove ( koje su ih dobili na poklon od ukra) ih i unapredili.

Ili ovi usra , sto salju oruzje tenkove i ostalo fasistima. To znaci da ili trebaju biti robovi ili dal treba da sami biraju s kim ce biti.?

Nego, sta bi sa svom tom drekom zapadnjackom : Mi imamo dokazeeeeee. Jes imaju samo onu stvar da popuse...moze bit da je ista takva, kakvu su od Kastra , svih ovih godina dobijali

Da, mozda su unpredili stotine tenkova najmodernijom opremom koju ni Ukrajina ne poseduje.

A Pantsir-S1 najmoderniji ruski PVO sitem koji je u usporebi od 2012 su napravili od vodovodih cevi. Sigurno je tako.

Objektivno podrzao bih Gumija, ovo je svima sasvim jasno
Rusija je isporucila gomilu naoruzanja Novorusima a POSEBNO gomile municije.

Trude se da to bude oprema koju ima Ukrajina ali eto desi se i da pogrese kao sa Njofrinim tenkom.
Licno mislim da prebace oni i nesto sto je potpuno novo, cisto da ga isprobaju.

Masakr Ukro oklopa kod Zelenopolja i dalje je teska misterija, sem ako se Ruje nisu poigrale Buratinom

I nije neka misterija, pucano je sa vise pozicija preko granice. Ima detaljan izvestaj, snimci...
https://www.bellingcat.com/news/uk-and-europe/2015/02/17/origin-of-artillery-attacks/

Bild22.jpg

Nafta pala na 45$ za barel. Ovo zadaje konacan udarac ruskim imperijalnim ambicijama.

Kopali i kopali i iskopali.
Kanada u gubicima, Alberta , je u recesiji,otpustanje radnika, neposredne i posredno zatvaranje, radnih mesta.
Isto i u Americi,i umesto da nam gorivo ide nanize, jok, oni drze ih visoko , bas kao i cene mesa i mesnih preradjevina, jer moraju da nadomeste, gubitkeeeeeeee. nametnute rusiji.

- - - - - - - - - -

Da, mozda su unpredili stotine tenkova najmodernijom opremom koju ni Ukrajina ne poseduje.

A Pantsir-S1 najmoderniji ruski PVO sitem koji je u usporebi od 2012 su napravili od vodovodih cevi. Sigurno je tako.

Hebiga njofrice, pa vis da danas mozez da nabavis na svakom koraku, sve sto ti je potrebno a narocito, tu i tamo neko orudje za adaptaciju.
A i mora im se priznati da su majstori.
I da ce pomoci onima , koji ce i nesto pokusati, slanjem lijepih poruka.
\nemoj da si takoga serceta, moze se i desiti i jednoga dana, da i ti tj vi ,osetite iste cari, ili sto vise, oni tvoji, koje se nalaze na bojisnici.
vrate se sa lepim crnim plasticnim....

- - - - - - - - - -

Ahhh, dal znas, kada je zeka , sjebo zmiju....

Tako ce i bit , polakoooooo, doci ce sve na svoje mesto.

I nije neka misterija, pucano je sa vise pozicija preko granice. Ima detaljan izvestaj, snimci...
https://www.bellingcat.com/news/uk-and-europe/2015/02/17/origin-of-artillery-attacks/

Bild22.jpg

I klazes da se pucalo i da su shebali ih tak lijepo.
A mozda su to bili oni moji zeleni marsovci , skenjali vas.

A cek majkumu, pa vidi, pa oni i mogu tacno da pokazu odakle je...a nikako ne mogu da pokazu sta su kontrolori pricali sa pilotima i ko je naredio da se skrene sa svakodnevne letove m17.

njofra, gubis se tako polako.
kak se to stobom desava, bus malko plakal.

E neka. Jevtinije se vozim.
Jedinu senku na moje zadovoljstvo radi jevtinijeg dizela baca zabrinutost za američke kompanije koje vade naftu iz nekih škriljaca.
Kažu da je to sa ovim cenama pravi ogromne gubitke, a otpuštanja sirotih radnika su masovna.

Шта је то за "амерички сан". :mrgreen: Колико милиона чемериканаца живи у сиромаштву? :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back