Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde bre ne lupaj sad i ti, ne radi se ovde o srpskoj vlasti, ni dal je podrzavam ili ne. Radi se o upadljivim Dekijevim izjavama. Kao na primer kad je prosle godine izjavio da je on clan DS-a, a onaj njegov kompanjon clan SNS-a. I sve to onako usput, dok su oko njih letele granate.:roll:

Ја лепо поставих питање КО СИ ТИ а ти настави о небитним стрварима као баба о уштипцима.

Уосталом Деки је на ратишту а ти си заваљен у фотељицу и кљуцкаш ко пиле по ливади. Изађи мало у свет и погледај око себе. Ако си и мало јунак сваки пут кад напишеш Деки устаћеш и поздравити га као оног ко је имао далеко више муда од тебе да бар нешто конкретно започне.

Ово што сада ја и ти радимо овде је обично зезање у односу на оно шта би заиста требали да радимо.

Ја лепо поставих питање КО СИ ТИ а ти настави о небитним стрварима као баба о уштипцима.

Уосталом Деки је на ратишту а ти си заваљен у фотељицу и кљуцкаш ко пиле по ливади. Изађи мало у свет и погледај око себе. Ако си и мало јунак сваки пут кад напишеш Деки устаћеш и поздравити га као оног ко је имао далеко више муда од тебе да бар нешто конкретно започне.

Ово што сада ја и ти радимо овде је обично зезање у односу на оно шта би заиста требали да радимо.

Mnogo ste se zaneli,..............naravno da je junak, ko god da je na ratistu, pogotovo ako je otisao dobrovoljno u tudju zemlju. Problem nastaje ako je otisao iz cisto politickih razloga, da siri politicku propagandu, da spijunira za neprijateljsku stranu i slicno, i tu se onda ne razlikuje od Pocuce. A ti u ovom momentu znas isto koliko i ja o njemu. I za mene je bio heroj, ali vec duze vreme pocinjem da sumnjam. Ja mogu da se stavim 100% na stranu Mladica, Seselja i ostalih srpskih junaka, ali o nepoznatim osobama uvek razmisljam sa rezervom, sto ne znaci da su moje, ali isto tako ni tvoje tvrdnje ili sumnje tacne.

RB6HVNt.png

Drugog jula se navršilo četrdeset dana od pogibije Mozgovoja.
Evo šte je, između ostalog na pomenu rekao Aleksej Šorohov:

"Данас је четрдесетница слуге Божјег Алексеја. Убијеног. Рећи: невино убијеног – значило би повредити успомену на покојника. Кукавички – да, издајнички – да, из жбуња – да. Али не невино.
Мозговој је био крив. Пред трговцима угљем и хуманитарном помоћи тамо, и пред трговцима руском будућношћу и Новорусијом овде. Пред свежепојављеним „својим“ у Луганску и пред окорелим туђим у Русији. Он – на запањујући начин – није одговарао никоме. Иритирао је плаћене државне патриоте и грађанске оптимисте, сјајне дилере геополитичког пасијанса и убоге политтехнологе из аутомобила са ротирајућим светлима."

http://www.standard.rs/svet/32135-%D0%BC%D0%BE%D0%.....0%BD%D0%B0

Mnogo ste se zaneli,..............naravno da je junak, ko god da je na ratistu, pogotovo ako je otisao dobrovoljno u tudju zemlju. Problem nastaje ako je otisao iz cisto politickih razloga, da siri politicku propagandu, da spijunira za neprijateljsku stranu i slicno, i tu se onda ne razlikuje od Pocuce. A ti u ovom momentu znas isto koliko i ja o njemu. I za mene je bio heroj, ali vec duze vreme pocinjem da sumnjam. Ja mogu da se stavim 100% na stranu Mladica, Seselja i ostalih srpskih junaka, ali o nepoznatim osobama uvek razmisljam sa rezervom, sto ne znaci da su moje, ali isto tako ni tvoje tvrdnje ili sumnje tacne.

Те твоје инсинуације за коју немаш никаквог доказа осим својег 9-тог чула, свевидећег ока и пауковог крила задржи за себе. Смешно је да твоја најважнија чињеница буде сумња и можда осећај а човека ниси никада нигде видео осим можда на слици.

И ја рецимо сумњам на тебе што хоћеш да љагаш на некога само зато што ти је прах од кљуна слепог миша помешан са жабљим дахом и совиним хуком на пању од букве стар 100 година, 201 дан, 22 сата, 4 минута и 27 секунди то шануо само на твоје увенце.

Poslednja izmena:
I, šta kažu kakva je situacija? Ko pobeđuje u ratu?

За сада је једино сигурно да Американци губе. За све остало је још рано да се каже али има назнака се управо врши ново препакивање света у ком Американци не учествују. Могу само да гледају.

Šta ako ???

Rusija trpi posledice gradjanskog rata u Ukrajini. Rusija nije okupirala Ukrajinu a tretira se na anglosaksonkoj sceni i sceni u EU kao da jeste. Rusija dobija sankcije, Rusija se demonizuje...itd. Pošto je talvo stanje već izdejstvovano a Rusija nije okupirala vojno Ukrajinu, zašto onda to Rusija ne bi i uradila, daljih političkih posledica više nema, svet se već podelio. Zemlje BRIKAS-a i ostali svet koji nije pod kapom Eu ili anglosaksonaca, ne bi imao ništa protiv da RUsija okupira Ukrajinu i spreči krvoproliće, kao i da demonstrira svoju vojnu silu. Na taj načlin moglo bi da dodje do političkog i geopolitičkog preokreta, EU i anglosaksonci ništa ne mogu da urade, to bi zapravo pokazalo njihovu slabost u političkom i geopolitičkom uticaju u svetu....

Šta ako ???

Rusija trpi posledice gradjanskog rata u Ukrajini. Rusija nije okupirala Ukrajinu a tretira se na anglosaksonkoj sceni i sceni u EU kao da jeste. Rusija dobija sankcije, Rusija se demonizuje...itd. Pošto je talvo stanje već izdejstvovano a Rusija nije okupirala vojno Ukrajinu, zašto onda to Rusija ne bi i uradila, daljih političkih posledica više nema, svet se već podelio. Zemlje BRIKAS-a i ostali svet koji nije pod kapom Eu ili anglosaksonaca, ne bi imao ništa protiv da RUsija okupira Ukrajinu i spreči krvoproliće, kao i da demonstrira svoju vojnu silu. Na taj načlin moglo bi da dodje do političkog i geopolitičkog preokreta, EU i anglosaksonci ništa ne mogu da urade, to bi zapravo pokazalo njihovu slabost u političkom i geopolitičkom uticaju u svetu....

To ce i da se desi. Ali ne jos.

Видећемо ускоро, ено турци нагомилали трупе на Сиријској граници пошто је ИСИС пуко, Нато накрцао бојне бродове и подморнице у Црном Мору, тенкове и трупе у Балтичкм земљама, украини..чак је и ово са "геноцидом" у Сребреници део опште офанзиве. Своју јавност прпремају неким спин причама о крају света 23ег септембра. Ја сам очекивао још на пролеће кулминацију, али изгледа да им је требало мало више времена да се организују после фијаска на Криму и отпора на ослобођеним трериторијама. Сад су им и Грци увалили туки, ЕУ неможе финансијски да издржи ову авантуру, ово су потези очајника.

A mozda i "potvrdilo svu prljavu propagandu protiv Rusije" ?

Ko je moga jos onomad povjerovat da cak prosjecan Njemac ima ozbiljne sumnje u istinitost vijestima "drzavnih medijia"
kao ARD ili ZDF? A svakim danom ih je vise. (ima tu i sjemena moje zasluge)

Pa nije ni cudo da je prosle godine pojam "Lügenpresse" (Lazljiva stampa) proglasen za "Unwort des Jahres" (Nerijec godine).

U dostina live izvejstaja moze se iza ledja TV novinara pocesto cuti nekog slucajnog gradjanina
"Halt die Fresse Lügenpresse" sto se super rimuje (Slobodan prevod: "Ne grokci lazljivicino novinarska)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back