- Poruka
- 69.823
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Само жене у Кинеској Народној Армији су бројније и устројеније од многи војски НАТО земаља.
Мислим замислите хрватску, пољску или холандску војску и њихово гажење стројевог корака и држања стројевог поредка.
Само жене у Кинеској Народној Армији су бројније и устројеније од многи војски НАТО земаља.
Мислим замислите хрватску, пољску или холандску војску и њихово гажење стројевог корака и држања стројевог поредка.
Dobro došao nazad... Nego reci nam onako iz prve ruke jel Istočni Berlin siguran, ili ga Jacenjuk pod ruku sa Timošenko uz novomobilisanim Ukrima opasno ugrožava?a ti tvorca naseg.
dok sam gleda javi se asocijacija ibrahimovicevog komplimenta za mesija, kad je reka da ono sto mesi na travi radi to se moze
samo u crtacima vidjet.
i ja sam na momente ove ljepotice gledajuci pomislio da ovo sve digitalizovano.
sta na ovo recu osim "kol kavod"
Vuče, mala digresija na fotografiju.
Ovaj vojnik je član zločinake ISAF trupe koja ima na duši 750 ubijenih afganistanskih civila za 13 godina,
Samo ime International Security Assistance Force me podseća na operaciju Milosrdni Anđeo.

Danas je Porosenko neocekivano dao privremenu autonomiju Lugansku i Donetsku. Ovo se mora potvrditi na referendumu odrzanom po ukrajinskim zakonima. Ipak su nesto dobili.
Cuj on njima daje privremenu autonomiju.
Sami su se oni izborili za puno vise od autonomije.
Danas je Porosenko neocekivano dao privremenu autonomiju Lugansku i Donetsku. Ovo se mora potvrditi na referendumu odrzanom po ukrajinskim zakonima. Ipak su nesto dobili.
Десет руских авиона Су-34 и Су-27 долетело у Калињинградску област
01:35 18.03.2015.

Десет руских авиона Су-34 и Су-27 долетело у Калињинградску област
01:35 18.03.2015.
СЛЕДИ ВЕЖБА БОМБАРДОВАЊА КОПНЕНИХ ЦИЉЕВА НА НЕПОЗНАТОМ ПОЛИГОНУ
ДЕСЕТАК руских војних авиона Су-34 и модернизованих Су-27 стигло је у Калињинградску област – руску енклаву која се граничи са Пољском и Литванијом – где ће учествовати у вежби бомбардовања копнених циљева. Како је званично саопштено: „На непознатом полигону”.
Прелет су пратили и обезбеђивали ловци руског Западног војног округа.
Саставни део исте вежбе је и пребацивање на Крим руских стратешких ракетоносаца Ту-22М3.
Наравно, све ово помно прате и САД и НАТО.
Портпаролка Стејт департмана, Џен Псаки, избегла је да прелет Ту-22М3 на Крим директно коментарише, рекавши само оволико:
„Све ћемо то пажљиво пратити. САД признају неопходност рутинских војних вежби, али оне морају бити у складу са међународним правом и изводити са уз поштовање права других земаља и безбедности других авиона”.
![]()