Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda je bogatija materijalno ali ne neuporedivo. I to je za diskusiju obzirom da u Chemerici mnogi spavaju po kanalizacionim cevima i po sumama u sator - gradovima. Duhovno je bogatija Rusija i to neuporedivo. I normalnija po svim ljudskim i Bozjim merilima od Chemerike. Daleko je Rusija od ekonomske propasti o tome mozes samo da sanjas.

I jos nesto, kao pripadnik Slovena i slovenske zajednice naroda svakako bi trebao(la) da podrzavas svoje a ne da budes izrod roda svojega i da podrzavas anglo-saxonske smradove sa kojima nemas ama bas nista zajednicko. :dontunderstand:

Tipično za izgubljenu dušu!

Ко год је напао Русију нестао је заувек. Изузетак је само Пољска а преживела је само захваљујући чињеници да је то словенска земља.

Ne sviraj, Rusija je izgubila vise ratova u proslosti, a sada je slabija nego bilo kada.

Poslednja izmena od moderatora:
Ameriku rat nece ni dohvatiti...

Bas kao vec dva puta do sada.

. :per:

Jos samo da proracunaju koordinate obale Bjelorusije, 6 flota jos uvijek luta okolo u potrazi.

- - - - - - - - - -

Ne sviraj, Rusija je izgubila vise ratova u proslosti, a sada je slabija nego bilo kada.

Onako slaba uze Krim a NATO kme kme, ne daj Boze da ojacaju, sta ce onda uzeti? z:D

Сви који су је напали у почетку су тврдили да је "сада најслабија" и то треба искористити.
А ти си толико глуп да те исте мантре мучиш већ данима. Досадио си већ и словима, самом себи а и свим осталим тоталним не знањем. Али то је основна карактеристика демократе. Бити глуп, необразован, повозит и ништа незнати.

Сви који су је напали у почетку су тврдили да је "сада најслабија" и то треба искористити.
А ти си толико глуп да те исте мантре мучиш већ данима. Досадио си већ и словима, самом себи а и свим осталим тоталним не знањем. Али то је основна карактеристика демократе. Бити глуп, необразован, повозит и ништа незнати.

Dosadio sam samo budalama.

pametni nesto mogu i da nauce od mene. :aha2:

Nije mi jasno KOLIKI COVEK MORA DA BUDE KRETEN i IDIOT pa da ide da se bori i gine za druge drzave?

Osta mu je to?

Ako je placen - to je ok, ali da ide da se bori ne-znam-zbog-cega, onda je to STRASNO!

Stvarno mislim da su takvi ljudi opasni manijaci...

Ne znam kako bi ti ljudi razmisljali kroz koju godinu da ih pogodi metak u kicmu i ostanu paralizovani......

I da nemaju ni para ni nikoga da ih odrzava u zivotu.

Mozda bi tada shvatili kolike su bili budale?

- - - - - - - - - -

To su vasi vlazni snovi.

Kao i o propasti Amerike.

Nista od toga, ima neko ko racuna sve bolje od vas.

Nije mi jasno koliko neko moze da bude kreten pa da mrzi sopstveni narod.

Ko gleda jos ruske filmove?

Gde je izmisljen kompjuter, mobilni i td...

Ciji roboti setaju po Marsu?

PS. Rusi ni ekser ne znaju dobro da naprave.....

A ko Rusima napravi najsuvremenije tenkove? z:D

Ako nema nista u tudjoj zemlji zasto je poslao svo naoruzanje pobunjenicima?

Odakle pobunjenicima najsavremeniji tenkovi i ostalo ozruzje?

http://forum.krstarica.com/showthre...-њом-7-део?p=29924145&viewfull=1#post29924145

Hoce li to NATO carapama, mobitelom i ekserom u pohod na Rusiju protiv najsuvremenijih tenkova? z:D

Opet si se izvalio za 10

- - - - - - - - - -

Dosadio sam samo budalama.

pametni nesto mogu i da nauce od mene. :aha2:

Tadic, Asad, Fantom? Carape i ekseri? :mrgreen:

Ne marim ja ako hoce svi neka idu i ginu za TUDJE INTERESE....

Ako im je to milo - samo napred!

I u ratu u Jugoslaviji bilo je mnogo vise onih koji su isli zbog pljacke, a ne iz patriotizma.

A mozda idu da brane i osiguraju neciju bezbednost, a ne da ginu za TUDJE INTERESE.

Srbin koji BRANI i OBEZBEDJUJE ruski narod u Donbasu sigurano je DALEKO NORMALNIJI od Amerikanca koji ide da UBIJA po IRAKU zbog AMERICKIH NAFTNIH KOMPANIJA.:rtfm: bez obzira sto to nije njegova drzava i njegov narod vec PRIJATELJSKI NAROD.

Evo, nauci i ti nesto kad vec niko ne moze nista da nauci od tebe.

Nije mi jasno KOLIKI COVEK MORA DA BUDE KRETEN i IDIOT pa da ide da se bori i gine za druge drzave?

Osta mu je to?

Ako je placen - to je ok, ali da ide da se bori ne-znam-zbog-cega, onda je to STRASNO!

Ne znam kako bi ti ljudi razmisljali kroz koju godinu da ih pogodi metak u kicmu i ostanu paralizovani......

Tako se i taj sto se bori pita koliki idiot moze biti neko ko pobjegne kad mu napadnu zemlju?

To su vasi vlazni snovi.

Amerika da je jaka sprijecila bi odvajanje Krima, Putin je svijetu pokazao ono sto on vec dugo zna, da je zapad nemocan pred Rusijom, zato zapad ovako vristi. Dzukela koja laje ne ujeda, jer je slaba i kukavica, kuis? Vrijeme merike prolazi. ;)

- - - - - - - - - -

Navalile Albanke na crnogorske obale. Kažu, zameniće ruske turiste.

albanci-56476.jpg

Ja pomislih poplava u Albaniji, ljudi bjeze ...

- - - - - - - - - -

Ipak, Amerika je neuporedivo bogatija od ruskog naroda.

To je bilo slučaj i pre ruske ekonomske propasti kojoj prisustvujemo.

Detroit. z:D

- - - - - - - - - -

Rusi, izvan velikih gradova, jos zive i 19. veku.....

Znaci imaju kubure, luk i strijelu a NATO sa Fantomima ipak ne smije .... z:D

- - - - - - - - - -

Normalno.

Zatvaraju sve izlaze.

1 zatvoren, yeah, ostalo jos 652 000 izlaza.

Ovde svi pricaju o propasti Amerike, o njenom slabom ekonomskom stanju, a juce ciram da Amerika otvara veliku vojnu bazu u Peruu !

Iako imaju NEKOLIKO u Kolumbiji!

Imaju baze po celom svetu....

A Rusi nemaju ni jednu...

Toliko o propasti Amerike......

Sta im vrijede te baze kad ih svaki dan Tupoljev 95 nadleti a da i ne skuze .. z:D

- - - - - - - - - -

Mora da se salis?

Ili da nikada nis bio u Rusiji pre Gorbacova?

Nisu svi ovdje dzenerejsn 1925 da se sjecaju i Staljina, i Hruscova i Gorbacova jbt ...

- - - - - - - - - -

I ti isto mora da se salis za ovo boldovano?

U kulturi i nauci je Amerika 10 kopalja ispred Rusije.

Aha, zato su im najpopularnije pjesme u kojima samo cujes yea yea madafaka niga yea yea yea madafakaniga yea yea ..., a knjige se svode na remek djela Paris Hilton i Kim Kardashian ... Nauka pogotovo, kupuju ruske rakete jer sami ne znaju napraviti haha ..ti sto izvalis drugi ne bi mogli ni da HOCE! z:D

- - - - - - - - - -

Nece.

Otice samo Evropa...

Posle ce biti obnova Evrope, a Amerika ce izaci iz krize.

Sta merika u krizi? I pored eksera, carapa i mobitela? Nije valjdaaaaa :eek:

- - - - - - - - - -

Ja mogu da ti pricam jer sam bio dva puta u Moskvi bas i tom vremenu....

Mogao si tada da trpas najbolje Ruskunje za 2 para najlon carapa ili za jedne farmerke najgore marke.

Eto toliko na tvoju tvrdnju da nije bilo prostitucije.

A o makroima i kriminalu i da ti ne pricam.

Za vrijeme Breznjeva trazio kurave po Moskvi!! aaaaaaaaaaaaaaa :cepanje:

- - - - - - - - - -

Secam se kako je jedno vreme, u vreme hladnog rata, vladala prava histerija i paranoja u Americi....

2j35pxl.jpg

:rotf:

Valjda su Ameri odrzali vojnu paradu u Narvi u cilju zaplasivanja lokalnog stanovnistva,Rusa

Ida-Viru u ovoj Estonskoj oblasti 80% stanovnistva su Rusi

Oblast Ida-Viru
640px-Ida-Viru_in_Estonia.svg.png

Rusija treba sto pre da intervenise i podstakne lokalne Ruse da napadaju okupacione trupe,Ida-Viru narodna republika

Tu paradu su odrzali samo par stotina metara od ruske granice:

image-815843-breitwandaufmacher-jqip.jpg

Nisu normalni.

Nemci su procenjivali da SSSR ima 15 000 tenkova , umesto toga 1941. im se suprotstavilo preko 20 000. Pa ipak su u odbranu Moskve u zimu 1941. Sovjeti krenuli sa par stotina tenkova ostali su bili uništeni ili zarobljeni ! . Nemcima je tada preostalo nešto manje od 2 000 tenkova, tako da je SSSR spasla zima pre svega .

Vidi Tozo, za neke stvari si verovatno u pravu za Hitlera, ja ga isto ne smatram za ono za cega ga predstavljaju, ni u pola.
On je bio samo zrtveni jarac ondasnje engleske politike,...........i nemackoj vojsci se mora priznati da je bila jedna od najboljih.
Ali,........ali, sa Rusima se niko nikad nije mogao nositi, ni u kom pogledu. Sto pre to ruski neprijatelji shvate, utoliko manje ce izlaziti kao globalni gubitnici, kao Nemacka u ww2 na primer.
Nemacka ne moze da prezali, jer jeste bila jajjaca, a ipak izgubila. Hebi ga, dzaba tehnika, falilo u glavi, i u srcu.

Ovde svi pricaju o propasti Amerike, o njenom slabom ekonomskom stanju, a juce ciram da Amerika otvara veliku vojnu bazu u Peruu !Iako imaju NEKOLIKO u Kolumbiji!

Imaju baze po celom svetu....

A Rusi nemaju ni jednu...

Toliko o propasti Amerike......
Кокаин... негде хероин.
Живиш у Ј. Америци и везе с везом немаш.
Ајд опет: Кокаин... негде хероин.
Јес' утубио?

БЛајбингеру. Америка нема никакву своју аутентичну култууру. русија за ралику од америке, има своју културу. Аутетничну и једниствену. И не само то. Русија представља засебну цивилизацију. Другачију од западне.

Osta mu je to?

- - - - - - - - - -

To su vasi vlazni snovi.

Ako je placen da nekog ubija onda je to o.k.
pa sta jos reci na ovaj idiotluk,......... sta reci
znaci neko te plati da ubijes bilo koga, zene, decu, bilo kog, jer ti nemas dilemu dal je neko kriv za nesto ili ne,............ i to je idiotima o.k.

Ako je placen da nekog ubija onda je to o.k.
pa sta jos reci na ovaj idiotluk,......... sta reci
znaci neko te plati da ubijes bilo koga, zene, decu, bilo kog, jer ti nemas dilemu dal je neko kriv za nesto ili ne,............ i to je idiotima o.k.
Човек без морала, типичан титољуб.
Клео се у СФРЈ док је искрсао први проблем побегао ко зечина.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back