svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Nemaš tu potvrdu, ne izmišljaj: samo sam konstatirao da Porošenko, za razliku od svog prethodnika, nije zbrisao kada zagusti.
Vidjećemo da li će da zbriše... još mu nije zagustilo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemaš tu potvrdu, ne izmišljaj: samo sam konstatirao da Porošenko, za razliku od svog prethodnika, nije zbrisao kada zagusti.
KAKO JAVLJA RUSSIA TODAY POD OZNAKOM HITNO:
VLADIMIR PUTIN JE IZJAVIO "RUSIJA IMA SAZNANJA DA JE UKRAJINI POCELO DA STIZE ORUZJE IZ INOSTRANSTVA"
link:
http://russian.rt.com/article/74899
Tek ce da zbrise.
Подсећања ради, оваква ароганција је Американце већ једном коштала великих губитака, у Перл Харбору децембра 1941. год. Игнорисали су све обавештајне податке, па чак и када су видели јапанске авионе на радару (добили од Британаца који су га и измислили), мисли су да енглеска скаламерија греши.
VLADIMIR PUTIN JE IZJAVIO "RUSIJA IMA SAZNANJA DA JE UKRAJINI POCELO DA STIZE ORUZJE IZ INOSTRANSTVA"
link:
Janukovič je bio i ostalo lopovski šupak: koja to država smije tolerirati gađanje policije molotovljevima?
Zbrisace kad prorusi udju u kijev.Možda, onda ću i zanjega pričati da je šupak.
Ali do tada - nije, jel tako?
Како, како?E tome se Putin nije nadao.....!
Zbrisace kad prorusi udju u kijev.
Stab tzv. ATO veceras zvanicno priznaje "tezak polozaj" onih koje su poslali u nesrecu.
U Kijevu na vise tacaka protesti ljudi ciji rodjaci se nalaze oko Debaljceva.
Tražio sam link na vijest da mi je porodica u egzilu - nisam je dobio.
Što misliš, da li je to još jedna u beskonačnom nizu ruskih laži?
Imam predvidjanje, poneci ce glavom bez obzira.I sada ja opet trebam reći
Možda, onda ću i za njega pričati da je šupak.
Imaš li još nego predviđanje o bijegu Porošenka?
Znači kad izvedeš tenkove i vbr-ove protiv svojih građana onda si demokrata?! A ako to ne uradiš onda si lopovski pakšu?!
Imam predvidjanje, poneci ce glavom bez obzira.
Još prije mjesec dana je bilo jasno šta će biti... to što ih nisu izvukli na vrijeme dovoljno govori koliko hunta brine za ukrajinske vojnike...
Nije trenutno ali ce biti svirachu qrcu.Ne treba ti ni VBR ni tenkovi protiv građana koji proterstiraju - ali si dužan te proteste držati pod kontolom, naravno, i silom ako treba..
- - - - - - - - - -
Gumi, ti tražiš link,a ja onu potvrdu da Porošenko NIKAD neće napustiti Ukrajinu. Hoćeš li da mi daš tu potvrdu?.
(Izvini...ali zašto bi tvoja porodica išla u egzil? Pa nisi ti u kotlu???!!!!, pa da te porodica poseti?)
Nije trenutno ali ce biti svirachu qrcu.
link:
E sada bi Rusi trebali da Ukrajinske vojnike operu, nahrane, oslobode i vrate u Kijev....
Mislim da bi to bio kraj ukrajinskog rezima....
Još prije mjesec dana je bilo jasno šta će biti... to što ih nisu izvukli na vrijeme dovoljno govori koliko hunta brine za ukrajinske vojnike...
Novo naoružanje produžava rat. Možda se sada i Putim odluči da pošalje naoružane iz Rusije, videćemo. Ono što bi preokrenulo tok rata u Ukrajini jeste moderna avijacija za Ukrope. I to ozbiljne količine modernih aviona koji lete preko 10 000 metara i mogu da gadjaju precizno. To bi Novorusiju sigurno zaustavilo u napredovanju. Realno, to nije izvodljivo, jer to su najmoderniji avioni NATO snaga. U tom slučaju ako bi Rusi doturili SAM-400 koji dejstvuje na tim visinama opet su ga ugasili. Ono što SAD dotura u Ukrajinu samo produžava agoniju. Amerikancima je bitno da EU i RUsija nemaju dobru ekonomiju i koriste rat u Ukrajini za uvodjenje sankcija i slabljenje Evrope.
I sada ja opet trebam reći
Imaš li još nego predviđanje o bijegu Porošenka?