електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Ako govorimo o konacnom paketu, tu je i Kijev i jos ponesto.![]()
Руси увек на крају уђу у главни град. Никад не оману.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jako zanimljivi komentari, mjesavine Von Mansteina i Ante Pavelica
http://www.vecernji.hr/svijet/bijesni-bitka-za-grad-debaljceve-unatoc-primirju-990408/komentari
Analitičari iza tastature....Može se mnogo naučiti iz tiska.....
01. Ne znam da li je predviđen posjet ministra Vrdoljaka gradu Debalcevo. Svakako bi naša delegacija trebala otići i tamo sklapati poslove.
02. hoće li večernj počet zabranjivat upise sa IP iz Srbije. ovo postaje odvratno.Srpski trolovi po svim hrvatskim portalima i forumima organizirano pišu proruske i antiukrajinske postove
03. Rusko četnički koljači žedni krvi Ali neće dugo..
04. Fašističko pseto iz Kremlja laže cijeli Svijet i ubija Ukrajince.
Analitičari iza tastature....Može se mnogo naučiti iz tiska.....
01. Ne znam da li je predviđen posjet ministra Vrdoljaka gradu Debalcevo. Svakako bi naša delegacija trebala otići i tamo sklapati poslove.
02. hoće li večernj počet zabranjivat upise sa IP iz Srbije. ovo postaje odvratno.Srpski trolovi po svim hrvatskim portalima i forumima organizirano pišu proruske i antiukrajinske postove
03. Rusko četnički koljači žedni krvi Ali neće dugo..
04. Fašističko pseto iz Kremlja laže cijeli Svijet i ubija Ukrajince.
Videćemo kako se stvari budu odvijale, Mariuopolj je bitan da se oslobodi![]()
Kakva je demografska slika i raspolozenje u Harkovskoj i Zaporoskoj oblasti, ceka se i tamo momenat za pobunu?
Nisam, možete mi pomoći?
Npr, ja sam Porošenko, i htio bi s nekime iz Novorusije pregovarati o političkoj budućnosti.
Ja sam predsjednik Ukrajine i službeno predstavljam Ukrajinu u pregovorima: tko predstavlja Novorusiju?
...
Videćemo kako se stvari budu odvijale, Mariuopolj je bitan da se oslobodi![]()
Видим да се ствара психоза страха за Балтичке земље.....да су следеће....нешто се слабо ослањају на НАТО трупе...
...ал' не видим и да им НАТО нуди неке гаранције.....а Путин се чешља...чешља...и шета по Европи..
http://euromaidanpress.com/2015/02/17/vilnius-analysts-moscow-use-conventional-war-lithuania/
https://www.youtube.com/watch?v=8pgedKZZH-k
Изгледа да они не мисле тако.Pa koju garanciju NATO moze njima da ponudi. Njima je najbolje da stoje sa strane i nece ih Rusija dirati u suprotnom ima d aih pregaze za pola sata
je8es Azovsko more, za njega bi i Jadransko bilo Sredozemno na ciji najveci deo izlazi Belorsija.
Nego ovo je veoma ineteresantno.Na koji nacin oni misle da obucavaju ukrajince kada nemaju nikakvih prakticnih iskustava u ratovanju protiv ruske skole ? Ukri su kroz citavu istoriju bili deo ruske skole,ako neko treba da ima mogucnost da parira Rusima to su bas nekadasnje Republike SSSR-a,ali oni gube na terenu.Ovo je ocigledan primer kako izgleda kada prepotentni americki tupson, ima trip da moze nekoga da nauci da se suprostavlja Rusima.na terenu.
Ja bih rekao da su Ukri bili dio ONE ruske skole iz vremena komunizma, i tu su stali i takticki i tehnicki, dok su Rusi prilicno napredovali i takticki i u tehnici.
Sve ovo sto separatisti danas primjenjuju je vjerojatno samo djelic modernog ratovanja made by Russia, taman toliko koliko im treba da budu superiorni bez obzira na omjer snaga u tehnici.
Kakva je demografska slika i raspolozenje u Harkovskoj i Zaporoskoj oblasti, ceka se i tamo momenat za pobunu?
Ako si ti npr. Porosenko, ja bih ti npr. predlozio da se sto hitnije prudruzis svojoj familiji u egzilu i da tako npr. sacuvas zivu glavu. Ako si ti npr. Potrosenko trebao bi da budes svestan da su ti dani npr, odbrojani i da neces sacekati kraj februara u fotelji a i sam znas kako je februar kratak mesec.
A kako zamišljaš da će doći do pobune?
Da narod izađe na ulicu i molotovljevima gađa policiju kao u Kijevu?
To više nije moguće, jer bi danas za bačeni molotovljev na policiju dobili metak u čelo.
Nemoj da širiš neistine i rusku propagandu.
Imam potvrdu od mog prijatelja gumija da Porošenko nikad neće napustiti Ukrajinu. On će kao kapetan broda koji tone da salutira i potone sa njim.
Seti se samo Titanik-Ukrajine.
A kako zamišljaš da će doći do pobune?
Da narod izađe na ulicu i molotovljevima gađa policiju kao u Kijevu?
To više nije moguće, jer bi danas za bačeni molotovljev na policiju dobili metak u čelo.
Nemoj da širiš neistine i rusku propagandu.
Imam potvrdu od mog prijatelja gumija da Porošenko nikad neće napustiti Ukrajinu. On će kao kapetan broda koji tone da salutira i potone sa njim.
Seti se samo Titanik-Ukrajine.
Tek ce da zbrise.Nemaš tu potvrdu, ne izmišljaj: samo sam konstatirao da Porošenko, za razliku od svog prethodnika, nije zbrisao kada zagusti.
To su prave demokrate, a ne k'o onaj fašista Janukovič što je milovao...