Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne vredi govoriti zato što nezna za ovaj podatak. Ukoliko bi izbio rat izmedju Rusije i NATO.a, na meti nuklearki našle bi se sve NATO baze u Evropi, pa i ona na Kosovu, tako da bi Split sa svojom lukom nestao sa mape sveta za sva vremena, tražili bi hrvati Split kao Grci Troju što traže. Hrvatska nema nikakv štit od ruskih raketa, dok im se u luci nalazi američki nosač aviona sa nukelarkom. Posle bi krenule boleštine po hrvatskoj, radjale bi se babe sa dva dupeta...itd :D

Mnogo je nuklearki u opticaju,ni babe ni dupeta ne bi ostalo samo prašina...

Тачно , ово јесте почетак рата и тако и треба да се схвати ..било какава врста агресије НАТО и Запада на Новорусију треба да се схвати као напад на Русију.

Тако је било са нама , прво Република Српска , онда ми ..

Делује ми да они се заиста труде , желе , да ово Русију подсети на ситуацију са нама .
Потпуно иста реторика , агресивна , ратохушкачка и пре свега антируска , оно што сам чула и видела ме је дошло као ...давне 1999 исти мирис ветра са Запада.
Само што је лако било ићи на малу и мирољубиву Србију и мобилисати своје јавно мњење преко црне пропаганде.
Што у случају Русије то није случај.
Русија располаже са преко 850 000 војника I категорије, вођених врло стручно и наоружаних са технологијама које су НАТО пакту непознате.
Да занемаримо технику и стручност, где на Западу да нађу 1 000 000 младића спремних да иду на Русију?
То плаћеника што има НАТО ће бити згромљено за 30 дана али мобилисати милоне младића по Западној Европи и САД да иду на Русе, је данас неизводљиво.

Ne vredi govoriti zato što nezna za ovaj podatak. Ukoliko bi izbio rat izmedju Rusije i NATO.a, na meti nuklearki našle bi se sve NATO baze u Evropi, pa i ona na Kosovu, tako da bi Split sa svojom lukom nestao sa mape sveta za sva vremena, tražili bi hrvati Split kao Grci Troju što traže. Hrvatska nema nikakv štit od ruskih raketa, dok im se u luci nalazi američki nosač aviona sa nukelarkom. Posle bi krenule boleštine po hrvatskoj, radjale bi se babe sa dva dupeta...itd :D

uh :rumenko:

Ивке, што се не бавиш са оним у чему си добар ? На пример да чистиш клозете и переш улице ? Није ово за тебе. А ако већ хоћеш да типкаш пошаљи неког бар мало паметнијег.

- - - - - - - - - -

Зашто у старом гвожђу кад може у рукама НовоРуса ?

Pa vise ces da zaradis ako preres klozete u zapadnoj civilizaciji nego na divljem i osiromasenom istoku. Da su ti radnici otisli u Nemacku vratili bi se zivi. Jadan narod taj po ruskim diktatorom..

Ово је велика претња и изазов Руској федерацији и целом слободарском свету .Русија мора да победи за добробити човечанства

Zbog medijskih manipulacija nedostaje realno sagledavanje stvari. Kina je ne dvosmisleno ukazala da je saveznik Rusije. Što znači da je BRIKS-već pobedio, ostaje samo da se zapada pomiri sa činjenicom. Svako ko izgubi ima pravo da se ljuti, samo još da vidimo na koji način će se ljutiti. Inače rusiaj je pobedila, koliko god to izgledalo neverovatno, realno stanje stvari je takvo. Kriza koja se dešava je trenutno propadanja zapada i ništa više.

Zbog medijskih manipulacija nedostaje realno sagledavanje stvari. Kina je ne dvosmisleno ukazala da je saveznik Rusije. Što znači da je BRIKS-već pobedio, ostaje samo da se zapada pomiri sa činjenicom. Svako ko izgubi ima pravo da se ljuti, samo još da vidimo na koji način će se ljutiti. Inače rusiaj je pobedila, koliko god to izgledalo neverovatno, realno stanje stvari je takvo. Kriza koja se dešava je trenutno propadanja zapada i ništa više.

Не знам , надам се да грешим али се питам још нешто ..Да ли би могла Немачка да промени свој курс
да откаже послушност САД?

Историски , то би било изненађење.. али би свакако помогло Немачкој , да ли је то сувише нерално помислити?

Не знам , надам се да грешим али се питам још нешто ..Да ли би могла Немачка да промени свој курс

Историски , то би било изненађење.. али би свакако помогло Немачкој , да ли је то сувише нерално помислити?

Koliko Nemacka ima vojnih baza na tlu Merike?

Nije a evo i zašto. Nemačka ima tehnološpki potencijal ali nema sirovine. Rusija ima sirovine ali nema tehnološki potencijal. Te dve zemlje su se već uzajamno povezale i ojačale su zajedno. To je prirodni kurs. Kada padne dolar ove godine, nemačka će opet biti najveći saveznik rusije u ekonomskom smislu. Merkela igra igru da prežžive ovu torturu SAD-ista.

Kipar će predložiti Rusiji da na njegovoj teritoriji drži „vojne objekte” – izjavio je Nikos Anastasijadis.

А како би било да се трудимо да разговарамо о теми и о овом тренутку ?
Пијављивање новог лика у редовима наших саговорника не треба да значи да и са њим треба да пролазимо истим путем препирке по принципу - чији је већи.
-40.jpg

Koliko Nemacka ima vojnih baza na tlu Merike?

Мислим да нема ни једну , сигурно да нема... али зар јој није досадило да буде подгузна мува Америке .?

Заправо , шта би се десило да Немачку , после другог светског рата , није окупирала Америка на неки начин и спасила и заробила.

da li ti znaš za podatak da je kosovo bliže srbiji nego hrvatskoj?
kod nas bi se rađale možda bebe kod vas ne bi imao tko da rađa. ne budi zlurad
mućni malo sa te tri moždane ćelije

А како би било да се трудимо да разговарамо о теми и о овом тренутку ?
Пијављивање новог лика у редовима наших саговорника не треба да значи да и са њим треба да пролазимо истим путем препирке по принципу - чији је већи.
-40.jpg

Baš lepo se vidi modifikovani kukasti krst :ceka:

- - - - - - - - - -

Мислим да нема ни једну , сигурно да нема... али зар јој није досадило да буде подгузна мува Америке .?

Заправо , шта би се десило да Немачку , после другог светског рата , није окупирала Америка на неки начин и спасила и заробила.

Ajde odslušaj ovo, kratko je.

Било би можда добро да Немачка има избора , или :think:

Пре сат времена експлозије у Доњецку!!!

Хохли иду тачно у "Нирнбергски трибунал". :think:

Сегеј, нема више Нимберга, Хага, Стразбура и осталих америчких инквизиционих судова. Судови се селе у Дамаск, Београд, Москву, Шангај па и Триполи....
Једино ће ту моћи да се суди америчким и европским фашистима, демократакам и нацистима.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back