Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Leta, leta, i svašta baca

B-2_spirit_bombing.jpg

Tи мислиш да би се и 1 вратио из похода на Велику Русију?
Луд ли си или шта?

attachment.php

- - - - - - - - - -

I sve one vase makete nisu bile bas jeftine, karton, drva, zice za povezivanje, dijelovi od okolokucnog popisuljka (oluk!) koji su imitirali cijevi itd ... bilo je garantirano par tisuca DEM!

Neutralisali su nam avijaciju, ipak je učestvovalo 1000 aviona u bombadovanju SRJ. Dok smo mi obesmislili njihove apače, izgubilli su smisao primene u vojnoj ofanzivi, padali su kao muve. Sada zamislite da smo mi tada imali SAM.300. Kakvo je naše srce m bi u Berlin stigli da smo imali oružje :D

E sada, kada smo se mi dosta dobro nosili sa NATO.om , možete zamisliti kolika su onda sila Rusi spram NATO-a

Зна се ко је данас господар светског неба.
Е моји корисници из Хрватске увек се кладите на губитнике
jel ti rusi samo paradiraju i fotkaju se ili imaju ikakvog pravog borbenog iskustva?
ameri bogme rokaju svuda i stalno se usavršavaju.. ali ako ti kažeš da su rusi bolji jer lete bolje na youtubu , mašala

@bold nama to odgovara više prometa za naše luke ;)
btw nisam pro amerika kenhjatori su to, ali pošto je svijet još uvijek na niskoj civilizacijskoj razini treba netko ko će lupati šakom o stol i ne samo stol.
a otkad ste vi postali veći rusi od samih rusa? samo promatram avatare potpise o postovima da i ne pričam, da sam englez, šveđan bilo koji stranac mislio bih da sam na ruskom sajtu

Pazi ako ćeš realno vidiš da imam američkog glumca na avataru,ne radi se ovde ko je za koga.
Stvar je vrlo jednostavna,Amerika čačka tamo gdje ne treba i još pri tome nazove nekoga ko može da nas sve zajedno spži da narednih 20 miliona godina travka ne raste-regionalnom silom.
Meni to baš nije normalno ponašanje.Optužiti Rusiju za agresiju a pri tome iza sebe imati bezbroj agresija.Rusija brani svoj narod u Ukrajini,to je priroda stvari?
Koga Amerika brani u Siriji?Iraku?Hajmo biti objektivni i bez navijanja.Ja nisam rusofil ali ih poštujem kao naciju,smatram ih braćom iz više razloga.Jedan od glavnih nikada Rusi nas Srbe nisu ubijali-meni dovoljno!
Oslobađali ili pomagali da se oslobodimo od Turaka,Austorugara,Njemaca...A da i ne pominjem da smo svi zajedno slavenske/slovenske krvi(opet po prirodi da budemo braća sa Česima,Slovacima,Poljacima,Rusima itd.) ,dakle stvar je za mene jasna.

jel ti rusi samo paradiraju i fotkaju se ili imaju ikakvog pravog borbenog iskustva?
ameri bogme rokaju svuda i stalno se usavršavaju.. ali ako ti kažeš da su rusi bolji jer lete bolje na youtubu , mašala

- - - - - - - - - -

Иначе натовац га уочио кад му је МиГ-31 пришао на мање од 10 метара и почео да хистерише у копиту...

Pazi ako ćeš realno vidiš da imam američkog glumca na avataru,ne radi se ovde ko je za koga.
Stvar je vrlo jednostavna,Amerika čačka tamo gdje ne treba i još pri tome nazove nekoga ko može da nas sve zajedno spži da narednih 20 miliona godina travka ne raste-regionalnom silom.
Meni to baš nije normalno ponašanje.Optužiti Rusiju za agresiju a pri tome iza sebe imati bezbroj agresija.Rusija brani svoj narod u Ukrajini,to je priroda stvari?
Koga Amerika brani u Siriji?Iraku?Hajmo biti objektivni i bez navijanja.Ja nisam rusofil ali ih poštujem kao naciju,smatram ih braćom iz više razloga.Jedan od glavnih nikada Rusi nas Srbe nisu ubijali-meni dovoljno!
Oslobađali ili pomagali da se oslobodimo od Turaka,Austorugara,Njemaca...A da i ne pominjem da smo svi zajedno slavenske/slovenske krvi(opet po prirodi da budemo braća sa Česima,Slovacima,Poljacima,Rusima itd.) ,dakle stvar je za mene jasna.

Potpisujem post.

au bokte pa to je strašno, zamisli nazvali ih regionalnom silom!
možda zato što djeluju samo regionalno.
a što se avatara tiče meni je obrisan avatar sa hrvatskim grbom (prvo polje crveno) uz napomenu da je ustaški?!
dok drugi ladno nose grbove nekih od nikoga priznatih paradržava dnr lnr whatewer.

Neutralisali su nam avijaciju, ipak je učestvovalo 1000 aviona u bombadovanju SRJ. Dok smo mi obesmislili njihove apače, izgubilli su smisao primene u vojnoj ofanzivi, padali su kao muve. Sada zamislite da smo mi tada imali SAM.300. Kakvo je naše srce m bi u Berlin stigli da smo imali oružje :D

E sada, kada smo se mi dosta dobro nosili sa NATO.om , možete zamisliti kolika su onda sila Rusi spram NATO-a

Замисли хиљаду авиона, односно све што је НАТО употребио против нас да сада крене Русија да користи против Украјине. Шта мислиш колико би Украјина трајала?

a što se avatara tiče meni je obrisan avatar sa hrvatskim grbom (prvo polje crveno) uz napomenu da je ustaški?!
dok drugi ladno nose grbove nekih od nikoga priznatih paradržava dnr lnr whatewer.

Prvo, fala bogu što se rusi ne ponašaju kao amerikanci pa ubijaju sve živo po celom svetu.

Drugo. Ustaški simboli na srpskom forumu su nepristojni, iz prostog razloga što su ustaše ubijali srbe na najzverskiji način kojih se i sam Hitler gadio. Budi zahvalan što uopšte pišeš nešto na forumu a kamo li još da promovišeš ustaštvo.

Усташе су злочиначка организација.
Новорусија је млада и лепа земља.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back