klikk
Iskusan
- Poruka
- 6.948
A evo ko se zaista bori protiv ukrajinske vojske:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A evo ko se zaista bori protiv ukrajinske vojske:
al kao rusija ne šalje oružje novorusima
big LOL
Apple Could Swallow Whole Russian Stock Market
http://www.bloomberg.com/news/articles/2014-11-14/apple-could-swallow-whole-russian-stock-market
big LOL

НЕ! Обрати пажњу на тренутак када у читаву причу улазе две жене из публике.to je emisija mislim da se zove piramida ide i kod nas na HRT-u taj lik nije gledatelj nego natjecatelj (obično pozivaju javne ličnosti)
http://www.hrt.hr/enz/piramida/
Какве су шансе да Украјинци добију ово наоружање и војну технику што распродаје Србија?
Najjača je fora "Nisam ja terorist, ja se samo borim za svoj narod".
Pa pokaži mi jednog terorista koji se ne bori za svoj narod.![]()
big LOL
...da smo i mi imali prave ljude na vrhu drzave sada nebi vodili ovu polemiku ! 
znaci svvi hrvati su ustase?
neverovatno
Normalno......da smo i mi imali prave ljude na vrhu drzave sada nebi vodili ovu polemiku !
Sustina price:![]()
I šta, S-300 bi spasio Srbiju 1999-te?

Naravno da je Rusija regionalna sila, koja danas može maltertirati svoje slabije susjede, i to je sve.
Gdje su danas ona vremena kada se SSSR mogao kurčiti na Kubi, Amerima pred nosom?
Tempi passati!
Naravno da je Rusija regionalna sila, koja danas može maltertirati svoje slabije susjede, i to je sve.
Gdje su danas ona vremena kada se SSSR mogao kurčiti na Kubi, Amerima pred nosom?
Tempi passati!

Tempi passati!

Dobre, ali iz trece ruke, kako to vec rade zapadne obavjestajne sluzbe. Na isti nacin kako je i nase oruzje doslo u ruke terorista u Siriji.
Ali vjerujem da ce im merikanci prvo uvaliti njihove viskove predvidjene za otpad.
Ukri ce to masno platiti, a pitanje je koliko ce im koristiti. Kao prvo mericko oruzje je slabije od ruskog, Ukrima ce trebati vrijeme da se obuce na to, za dijelove ce morati platiti pa cekati da dodju iz merike, a i dalje ce biti na ruskoj teritoriji i u najboljem slucaju po njih jednako nemotivirani kao do sad.
Merikanci ako im posalju to, doci ce i odgovarajuci odgovor iz Rusije.
Rezultat svega ce biti jos vise poginulih nacista.
Merkelova je nakon sastanka sa Putinom rekla da posiljke oruzja nista nece promijeniti situaciju, ko zna sta joj je Putin sapnuo. hehe
Tempi passati!
Какве су шансе да Украјинци добију ово наоружање и војну технику што распродаје Србија?
E sada ja tebe da pitam da li i jedna regionalna sila na svijetu može spržiti cijeli svijet za nekoliko minuta???
Ma to mogu samo Amerikanci izjaviti kao i izjava da je Rusija ništa drugo do regionalna sila.
E sada ja tebe da pitam da li i jedna regionalna sila na svijetu može spržiti cijeli svijet za nekoliko minuta???
Ne samo spržit,nego nepovratno uništiti.Sa takvom zemljom-čitaj mega svjetskom silom se ne igraju igrice.
Plus ako dodamo da je Rusija zemlja sa ubjedljivo najviše zaliha na svijetu(gas,nafta,drvo,rude),ne treba biti puno pametan pa shvatiti da je Apple ništa drugo nego virtuelni novac a Rusija zemlja koja može da nas sprži sve zajedno za nekoliko minuta.
Kada to počnemo svi zajedno uvažavati shvatićemo gde smo i šta hoćemo,kakav svijet hoćemo?Ja znam u kakvom svijetu želim da živim,da li ti znaš?
Ja ne želim svijet gdje jedna zemlja napadne druge zemlje poput Iraka,Afganistana,Libije,SRJ samo zato što im trenutna politika te zemlje nije naklonjena i dok sam živ tako ću misliti.
Nebitna je tu Rusija,Putin,samo zdrav mozak i moralne vrednosti koje poštujem...

http://fs1.****************/images/150208/el85m5uj.jpg
Ma to mogu samo Amerikanci izjaviti kao i izjava da je Rusija ništa drugo do regionalna sila.
Ne samo spržit,nego nepovratno uništiti.Sa takvom zemljom-čitaj mega svjetskom silom se ne igraju igrice.
Plus ako dodamo da je Rusija zemlja sa ubjedljivo najviše zaliha na svijetu(gas,nafta,drvo,rude),ne treba biti puno pametan pa shvatiti da je Apple ništa drugo nego virtuelni novac a Rusija zemlja koja može da nas sprži sve zajedno za nekoliko minuta.
Kada to počnemo svi zajedno uvažavati shvatićemo gde smo i šta hoćemo,kakav svijet hoćemo?Ja znam u kakvom svijetu želim da živim,da li ti znaš?
Ja ne želim svijet gdje jedna zemlja napadne druge zemlje poput Iraka,Afganistana,Libije,SRJ samo zato što im trenutna politika te zemlje nije naklonjena i dok sam živ tako ću misliti.
Nebitna je tu Rusija,Putin,samo zdrav mozak i moralne vrednosti koje poštujem...
Pred Putinom već dugo stoji opcija ograničenog bombardovanja položaja Ukro vojske i to samo u područjima gdje gađaju civile.
Putin je sa Merkelovom od samog početka krize iskren i mislim da će Rusiaj izgurati ovu priču sa federalizacijom Ukrajine,tj. možemo očekivati novu Republiku Srpsku.
O tome sam još prije pola godine pričao i to je najrealnija opcija.Čak je i POraženko za to ali postoje neke druge stvari /frakcije koje žele rat.A ne mogu ga dobiti.
Samo ginu bezveze,Novorusija mora imati veliki stepen samostalnosti poput R.S. u BIH,jer sa ovakvim režimom u Kijevu nema sreće.
Amerikanci gube interes za Ukrajinu od kada je Rusija prabacila loptu na Tursku.Kada gasovod bude gotov,od Ukrajine će ostati spržen kamen i bijeda.
Nešta ih i ne žalim,iskren da budem,imali su sve.Sami sebi su napravili haos u zemlji zarad tuđih interesa.
Ne znam, ali čemu to teoretsko prženje svijeta služi?
Jel Indija može osvojiti Afriku pod prijetnjom da će im poslati 200 nuklearki na glave?
Regionalna sila si ako imaš utjecaj isključivo na svoje susjede i bližu okolicu, a globalna ako imaš utjecaj na cijeli svijet.
Rusi su ovo prvo, Ameri ovo drugo.
Objasni mi na koji način su ti se sinapse pospajale da bi ovo zaključio.
- - - - - - - - - -
I šta, S-300 bi spasio Srbiju 1999-te?

Čime bi ih bombardirali?