Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Merkelova predlozila novu liniju razgranicenja prema kojoj ukrajina gubi 1500km2 vise nego prema sporazumu u Minsku.

Zadnji put kad je predlagala prestanak sankcija protiv Rusije sutradan je bila eksplozija u nekoj tvornici u Bremenu, oko 40 mrtvih, dan kasnije opet sve po starom, sankcije sankcije sankcije bla bla bla ... kao sto je i Holande nakon istog prijedloga sutradan imao je suis Charlie!
Drze to sve merikanci na lancu i pod kontrolom.

Ustaške narkomančine i šljam u nacističkom odredu ukropske hunte "Azov".

NdERTMFtskc.jpg

Joooj - šta će Givi tek s ovima da radi kada ih uhvati...:hahaha:

"Харцизск. Колонна "Ураганов" идет на подмогу осажденным городам Донбасса. Ополчение захватило эти машины еще летом, а сейчас они отремонтированы и готовы поражать цели в тылу украинских нацистов".

-46.jpg

ости Статьи Документы Мнения Фото Видео Сюжеты
МЕМОРАНДУМ Донецкой Народной Республики об основах государственного строительства, политической и исторической преемственности
сегодня, 19:28 поделиться:
31
МЕМОРАНДУМ Донецкой Народной Республики об основах государственного строительства, политической и исторической преемственности

Мы, депутаты Народного Совета Донецкой Народной Республики первого созыва, избранные на всеобщих демократических и свободных выборах 2 ноября 2014 года, принимая во внимание принципы международного права, воплощенные в Уставе Организации Объединенных Наций, провозглашаем Меморандум об основах государственного строительства, политической и исторической преемственности.

Опираясь на волю народа Донбасса, выраженную на референдуме 11 мая 2014 года, в Акте о провозглашении государственной самостоятельности Донецкой Народной Республики, Декларации о суверенитете Донецкой Народной Республики от 7 апреля 2014 года, осознавая необходимость прогрессивного развития правотворчества и процесса государственного строительства, мы подтверждаем историческую связь государственных образований Донецко-Криворожской Республики и Донецкой Народной Республики.

12 февраля 1918 года на IV съезде советов Донецко-Криворожского бассейна на основе идеи хозяйственно-экономической интеграции была создана Донецко-Криворожская Республика (ДКР). У истоков строительства многонационального народного государства стоял Федор Сергеев (Артем). В состав Республики вошли территории Харьковской и Екатеринославской губерний, Криворожье Херсонской губернии, часть уездов Таврической губернии и промышленные районы Области Войска Донского.

Донецко-Криворожская Республика официально не прекращала свое существование, несмотря на германскую оккупацию, военные действия и другие социальные катаклизмы. Ее идеи жили в сердцах и душах миллионов людей.

В конце 80-х годов было создано «Интернациональное Движение Донбасса» под руководством Дмитрия Корнилова, которое в 1991 году подняло черно-сине-красное знамя ДКР. В марте 1994 года народ Донбасса высказался за федеративное устройство государства. Федеративные тенденции получили выражение на Северодонецком съезде в 2004 году, где было принято решение о проведении в Донецкой и Луганской областях референдума по вопросу обретения статуса самостоятельных республик. Подобные попытки переустроить государство были объявлены киевской властью преступными. Народный протест вылился в создание политического движения «Донецкая Республика». Свой выбор народ Донбасса окончательно подтвердил на референдуме 2014 года.

Мы, депутаты Народного Совета Донецкой Народной Республики, осознавая свою ответственность перед прошлым и прокладывая дорогу в будущее:

- провозглашаем продолжение традиций Донецко-Криворожской Республики и заявляем, что государство Донецкая Народная Республика является ее преемником;

- призываем к сотрудничеству и объединению усилий по построению федеративного государства на добровольных договорных основах все территории и земли, входившие в состав Донецко-Криворожской Республики.

---21.jpg

Ustaške narkomančine i šljam u nacističkom odredu ukropske hunte "Azov".

Pogledajte prilog 346377

Joooj - šta će Givi tek s ovima da radi kada ih uhvati...:hahaha:

Sumnjam da ce ih uhvatiti, nasi ne idu tamo gdje je opasno. Trazit ce Ruse civile po Mariupolu i njih maltretirati.
Ako i dodje do toga da Rusi umarsiraju u Mariupol nasi ce vec biti daleko i na sigurnom.

Ajde ne lupaj, snimak je sa sahrane iz zapadne Ukrajine, zar tamo po vasim recima nisu svi "nacisti"? nego moraju da ih batinama primoravaju da placu po sahranama...verovatno su ih doveli iz logora ?

.Nego jesi li ti pogledao taj snimak koji su postavio,jesi li ga razumeo ? ti pricas o vojnicima,ono su u konvoju sve civilna auta.Obzirom da su iz zapadne Ukrajine gde su uglavnom naci orjentisani , najverovatnije su iz dobrovoljackih ili placenickih bataljona.Vojska svoje poginule vojnike ne transportuje kao krompir sa kvantaske pijace civilnim vozilima,to su po svemu sudeci desnicari,a snimak je organizovan u najboljem duhu NSDAP. Blokiran saobracaj ,masa izasla da pozdravi mrtve "heroje" ,sve to prati oko kamere,..patetika ziva.Prava vikinska sahrana.U takvoj atmosferi probaj da iskaces ne glumeci zalost,ima odmah komsije da upru prstom u tebe uz reci "simptaizer Rusa" i da te polome kao cackalicu.
Ista situacija je i sa pomenutom fotografijom.Vozila stoje parkirana pod konaca a vozaci ispred parkeiranih vozila klece pred kolonom.Opet civilna vozila sa ukrajinskim zastavama,nige ni traga prisustva vojske.Mozes li mi strucnjace za fotografije pokazati bilo kakvo prisustvo vojske ukrajine na fotografiji, ako se radi o vojsci ukrajine a ne o desnom sektoru
x2888689_a9479a7d1ae526568c7905035a1ec62e.jpg.pagespeed.ic.BWxuijBq6kj2E4xafPGK.jpg

evo izvoli, pokazi bilo kakvo prisustvo vojske mosadovac,gde ih vidis ,ja vidim samo pezoe i lade ? Obzirom da upucuju poslednji pozdrav poginulima, ocekivao bih bar jedno uniformisano lice ili maslinasto obojeno vozilo u koloni
Cenis da nije u pitanju desni sektor i naci bagra ?Hajde probaj da ne glumis zalost ili ponoiznost pred takvima:mazi:

Poslednja izmena od moderatora:
"Харцизск. Колонна "Ураганов" идет на подмогу осажденным городам Донбасса. Ополчение захватило эти машины еще летом, а сейчас они отремонтированы и готовы поражать цели в тылу украинских нацистов".

-46.jpg

Харцизск - kolona ''Uragana'' video:

Poslednja izmena:
тебе нису учили да није лепо лагати када си био мали ?

sta sam ja to slagao? zivkovic i njegova klika su nista drugo nego klovnovi, jedino sto su ikad radili je podizanje rampi i cuvanje kapija. to sto se slikaju s oruzjem i glume neke ratnike moze da popusi samo neko ko ne zna sta je rat i ko nije video liniju.
isti su i oni kozaci sa kojima je zivkovic bio, cirkusanti. tradicionalno su pobegli svaki put kad su hoholji krenuli u napad

Poslednja izmena:
sta sam ja to slagao? zivkovic i njegova klika su nista drugo nego klovnovi, jedino sto su ikad radili je podizanje rampi i cuvanje kapija. to sto se slikaju s oruzjem i glume neke ratnike moze da popusi samo neko ko ne zna sta je rat i ko nije video liniju.
isti su i oni kozaci sa kojima je zivkovic bio, cirkusanti. tradicionalno su pobegli svaki put kad su hoholji krenuli u napad

Све си слагао, и доказе за то си имао и на овој теми.
Ја не мислим да треба да ти их поново предовачавам и да то има икаквог смисла.
Тема нису ни четници.
Отвори тему ако мислиш да о томе треба да се поново распарвљамо и тамо ћу ти дати доказе да си лагао.

Dobro ne treba preterivati , njihova uloga je više bila medijska i tako su prikazani jer su među prvim došli iz inostranstva .
Mislim da nikako ne bi bilo dobro da su išli na prvu liniju i da je slučajno neki zarobljen /kako su smotani sve je moguće / gde bi se poništila pozitivna medijska uloga koju su imali . Mislim da je dobro što su se vratili ili ih vratili . Svoju ulogu su odigrali maestralno . Zamisli koje bi bilo sprdnje da su navatali ukri samo jednog .

Sada je vreme neznanih junaka .

A to što se tiče kozaka , izgleda da je tako kao što tvrdiš , jer je bilo čak i otvorenih optužbi sa strane Novorusa da begaju kao ***** .

Кери понудио хуманитарну помоћ Украјини

Државни секретар САД Џон Кери, који је допутовао у радну посету Кијеву, предложио је украјинским властима хуманитарну помоћ у износу од 16,4 милиона долара, саопштио је званични извор.
Ова средства су намењена пружању помоћи становницима источне Украјине.

Током своје посете Кијеву, шеф америчке дипломатије сусрео се са Петром Порошенком, Арсенијем Јацењуком и украјинским парламентарцима. Како се наводи, Порошенко и Кери намеравају да издају заједничко саопштење.

Опширније: http://rs.sputniknews.com/vesti/20150205/100489.html#ixzz3QtmrhIX8
Помоћ наци багри.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back