Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Te porodice su vlasnici 90% svega na zapadu,korporacija,kompanija,medija,fabrika,banaka itd ali ono sto upada u oci da cemericke federalne rezerve koje su zaduzene za monetarnu politiku i stampanje dolara su u njihovim rukama a ne u rukama sjedinjenih drzava

Medju vlasnicima je i Engleska kraljica, nemogu se oni gledati kroz nacionalni pojam. Ali mogu kroz novčani.

"Parada pobede u Donbasu" :

http://cs622222.vk.me/v622222330/193ae/l7mZEiKh8VA.jpg

l7mZEiKh8VA.jpg

"Rucak za visokog gosta" :

http://cs540109.vk.me/c540101/v540101466/2075f/pueMOrGQ_lg.jpg

pueMOrGQ_lg.jpg

Šaljivi ruski zastupnik Dume našao genijalan način da malo napumpa ruski budžet: traži da Švabe plaće još malo reparacija zbog WW2. :roll:
Ruku na srce, Rusi su bili mnogo humani prema Nemcima posle WW2. Reparacije fakticki nije ni bilo. A za 27 miliona zrtava(prema poslednjim popisima), porusene gradove,industriju,infrastrukturu, mogli su ladno da odvedu iz Nemacke desetak miliona ljudi, smeste ih u logore i nateraju da besplatno rade dok ne izgrade sve ono sto su njihovi zemljaci porusili na teritoriji SSSR-a.

Ruku na srce, Rusi su bili mnogo humani prema Nemcima posle WW2. Reparacije fakticki nije ni bilo. A za 27 miliona zrtava(prema poslednjim popisima), porusene gradove,industriju,infrastrukturu, mogli su ladno da odvedu iz Nemacke desetak miliona ljudi, smeste ih u logore i nateraju da besplatno rade dok ne izgrade sve ono sto su njihovi zemljaci porusili na teritoriji SSSR-a.

Ruku na srce, sasvim je debilno da se sada poteže to pitanje.

Ruku na srce, sasvim je debilno da se sada poteže to pitanje.
Jasno je da posle 70 godina reparacije nece biti. Ali nije lose da se obracuna i stavi na papir kolika je materijalna steta naneta Rusiji. Gubitak u ljudstvu je nemerljiv u novcu. Ali se na primer moze izvrsiti procena, za koliko bi miliona ljudi danas Rusija imala veci broj stanovnika(cenim da nije ispod 50 miliona), i koliki bi BDP godisnje oni mogli ostvariti.

To su ljudi koji prodaju veru za večeru. Ne sporim ja da oni sve to rade, da imaju vlasništvo nad svim i svačim. Optuživati celokupnu naciju nije uopšte dobro, oni su prihvatili judaizam ali nisu čak ni jevreji. Na primer, nama nikakav problem ne bi bio da dokažemo kako je Josipović poreklom Srbin, al on radi za hrvatsku i to je to. Tako je i sa ovom bandom, Rotšild radi za Engleze, Rokfeler za amerikance a njihovo poreklo je takvo kakvo je. Odavno bi se oni preselili u Izrael da je njima stalo da judaizma...

Neki ovde pokusavaju da vam objasne da ne rade tih par ljudi za Ameriku, nego Amerikanci rade za njih. Znam da je tesko za shvatiti i prihvatiti ali je tako.
Ako vam je lakse, evo primer - Vucic radi za njih, a ne za nas. Kome to nije jasno, onda je krajnje glup i ja mu ne mogu pomoci.
E, isto tako Obama radi za te ljude, a ne oni za njega.

Da, drzava jeste najvisa instanca i mogla bi kao od sale da stane na kraj i drogi i svim mogucim manipulacijama, ali su drzave u svetu potpuno pod njihovom kontrolom i ne rade uopste u interesu gradjana zbog kojih i u cije ime i postoje. Opet imate nas primer kao vrlo lep u tom smislu - sve bi moglo, ali kada bi se radilo posteno i po zakonima i propisima i po savesti. Ali se tako ne radi i imamo haos (mada je to haos samo na prvi pogled i samo za nas obicne gradjane, oni vrlo dobro i tacno znaju sta rade i zasto).

Apsolutno si u pravu da je krajnje neumesno cele narode kvalifikovati zbog nekolicine belosvetskih probisveta, a Jevreji su jedan od tih naroda. Znam puno Jevreja iz Izraela, obicni ljudi kao i svi mi, sa istim problemima, rintaju i placaju skupe racune. Sto ne znaci da sacica Izraelaca ne odlucuje i o njihovoj sudbini i delom o sudbini USA, to vec ne bih znao. Kazu da postoji neka grupica "staraca" koja se redovno sastaje i bistri politiku, i bude onako kako oni zakljuce, bar u Izraelu.

Ukrajince treba naoružati, obučiti i organizirati.
Poraz ideje Novorusije upravo jest sprečavanje svjetskog rata.

Da...
upravo se tako sprecava rat, da onaj ko ga je zakuvao uspe da ostvari sve svoje skrivene namere.
Jedini nacin da ovo stane jeste da Ameri odluce da je, za sada, bilo dovoljno sa pritiskom i provokacijama na ruskoj granici i da povuku svoje pipke. Rusi nemaju gde, ne mogu dalje da se povlace, cak i da hoce.

Na zalost, najnovije informacije govore da nece biti odstupanja ni sa jedne strane, tako da ... eto ... ispunice ti se zelja. Neka nam je svima bog u pomoci, eskalacija masivnih razmera je pitanje dana.

Pre godinu i malo jace Ukrajina je bila relativno mirna i dosadna zemlja. Verovatno se i Porosenko sada pita, a sta mi je sve ovo trebalo, verovatno se kaje sto je verovao nekim ljudima i dozvolio da postane njihova marioneta. Najgore od svega je sto ce tek da se kaje jer najgore tek dolazi...

Poslednja izmena:
Neusporedivo, Paveliće je bio Hitlerov sluga, a Bandera je gulio zatvor.

Ukrajincima su banderaši ono što su Srbima četnici.

Гуми, мислио сам да ти не одговарам на причу о Бандери и поједностављању када је он у питању, али ти одмах све поквариш својим поједностављањима и непознавањм чињеница.
паралеле које покушаваш да успоставиш су на првом месту нетачне и погрешне, а другом, често провокативне и увредљиве.
Држи се теме и биће све много боље.

Армије Доњецке и Луганске Републике среле се – иза леђа Дебаљцева

01:58 03.02.2015.

КИЈЕВ И ВАШИНГТОН ТЕЖИШТЕ ПРЕНОСЕ НА ОДБРАНУ ЗАПОРОШКЕ И ХЕРСОНСКЕ ОБЛАСТИ

Пут Дебаљцево-Артјомовск коначно је практично затворен. Снаге две армије су око њега већ поставиле своје утврђене тачке
Украјинци су, иначе, у Донбасу за последња 24 сата изгубили један авион, пет тенкова и 11 минобацача. У Донбасу је објављено и да су имали и 130 убијених

ПОЧИЊЕ „кување“ снага кијевског режима у „дебаљцевском котлу“. Са крајњим исходом који за украјински државни и војни врх може имати много непвољније и далекосежније последице него познати „иловајски котао“.

Армије Доњецке и Луганске Републике коначно су се среле код дебаљцева! Могло бисе рећи: Украјинцима иза леђа! Одреди две армије су дошле са стране Калиновке (ЛНР) и Новогригорјевке (ДНР).

Ово значи да је опкољавање украјинског гарнизона у Дебаљцеву завршено.

Пут Дебаљцево-Артјомовск коначно је практично затворен. Снаге две армије су око њега већ поставиле своје утврђене тачке.

Украјинци су, иначе, у Донбасу за последња 24 сата изгубили један авион, пет тенкова и 11 минобацача.

У Донбасу је објављено и да су имали и 130 убијених.

У украјинском и руском интернету ноћас су се, иначе, појавиле претпоставке да би Кијев – по сваету Американаца – убрзо могао дићи руке од Донбаса и повући војску са територије ДНР и ЛНР. Да би појачао одбрану Харковске, Дњепропетровске, Запорошке, Херсонске, Николајевске и Одеске области. Поготово Запорошке и Херсонске јер оне деле континенталну Русију од Крима. А Николајев и Одеса су од животне важности и за кијевски режим и за САД јер имају поморске луке.

Гуми, мислио сам да ти не одговарам на причу о Бандери и поједностављању када је он у питању, али ти одмах све поквариш својим поједностављањима и непознавањм чињеница.
паралеле које покушаваш да успоставиш су на првом месту нетачне и погрешне, а другом, често провокативне и увредљиве.
Држи се теме и биће све много боље.

Uvredljive za Banderu ili četnike?
Pa Bandera jest tema, zašto ne bi bio.

Vidi, 99% foruma nemaju blagog pojma tko je ustvari bio Bandera, ali znaju da je bio nacist.

Ja sam napisao par redova teksta, čisto da se vidi da takve kvalifikacije nisu baš jednostavne, za razliku od npr. Pavelića, koji je sasvim jasan.

Poslednja izmena:
Da...
upravo se tako sprecava rat, da onaj ko ga je zakuvao uspe da ostvari sve svoje skrivene namere.
Jedini nacin da ovo stane jeste da Ameri odluce da je, za sada, bilo dovoljno sa pritiskom i provokacijama na ruskoj granici i da povuku svoje pipke. Rusi nemaju gde, ne mogu dalje da se povlace, cak i da hoce.

Na zalost, najnovije informacije govore da nece biti odstupanja ni sa jedne strane, tako da ... eto ... ispunice ti se zelja. Neka nam je svima bog u pomoci, eskalacija masivnih razmera je pitanje dana.

Pre godinu i malo jace Ukrajina je bila relativno mirna i dosadna zemlja. Verovatno se i Porosenko sada pita, a sta mi je sve ovo trebalo, verovatno se kaje sto je verovao nekim ljudima i dozvolio da postane njihova marioneta. Najgore od svega je sto ce tek da se kaje jer najgore tek dolazi...

Točno, proživjet će pakao.
Ali to je njihov izbor.

Nije to uopće moja želja, ja bi sutra potpisao autonomiju ovima na istoku, opću amnestiju (osim naravno za ratne zločince) i raspisao izbore.

ртале Новости Статьи Документы Мнения Фото Видео Сюжеты
Игорь Иванович Стрелков просится на фронт
02 февраля, 23:15 поделиться:
1104
Игорь Иванович Стрелков просится на фронт

Игорь Иванович Стрелков сообщает, что готов вернуться на фронт: «По мобилизации. В связи с тем, что моя супруга является коренной уроженкой Донбасса (родилась на территории ДНР), прошу рассмотреть возможность мобилизации меня в ряды вооруженных сил ДНР. 44 года, годен к строевой службе по 3-й медицинской категории. Имею военно-учетные специальности: стрелок, командир стрелкового отделения, заместитель командира взвода-командир орудия (2С3 "Акация"), наводчик и основной заряжающий 2С3 "Акация", заряжающий 82-мм миномета, а также значительный опыт оперативной, оперативно-боевой и руководящей разведывательной и контрразведывательной работы в прифронтовой и зафронтовой зоне, а также борьбы с НВФ и бандподпольем. В любом из данных качеств готов быть призван на службу в Вооруженные силы или органы безопасности ДНР или ЛНР. При заинтересованности должностных лиц указанных республик прошу обращаться в личку.
К сожалению, вангую, что перспектива моего возвращения (в любом качестве) вызовет не столько панику у командования ВСУ (давайте трезво оценивать мой скромный вклад - 90% потерь и неудач ВСУ - их собственная неоспоримая заслуга), сколько у командования ВСН. И все же посмотрим. А вдруг?

-55.jpg

Uvredljive za Banderu ili četnike?
Pa Bandera jest tema, zašto ne bi bio.

Vidi, 99% foruma nemaju blagog pojma tko je ustvari bio Bandera, ali znaju da je bio nacist.

Ja sam napisao par redova teksta, čisto da se vidi da takve kvalifikacije nisu baš jednostavne, za razliku od npr. Pavelića, koji je sasvim jasan.

Ти си Гуми у праву када кажеш да многи немају појма ко је Бандера ( не бих се баш упуштао колико је то у процентима) него се користе одредницом коју која им је позната. Да си пажљивије читао мој пост видео би да ја немам никакву замерку на твоје појашњење о Бандери. Моја замерка је на то да се ти служиш такође истим методом! Чињеница је да и ти и мнозина других ( опет не бих о процентима) такође немате појма о томе ко су четници, али се служите одредницом која је вама позната.
Ја само апелујем да се држимо теме , а да у то не мешамо наше ствари.

- - - - - - - - - -

Pomoz Bog da ih ubijem što više.

Шта би требало да значи овај твој пост ?

Točno, proživjet će pakao.
Ali to je njihov izbor.

Nije to uopće moja želja, ja bi sutra potpisao autonomiju ovima na istoku, opću amnestiju (osim naravno za ratne zločince) i raspisao izbore.

Pakao je prijatelju na nekih hiljadu kilometara vazdusnom linijom od nas, uskoro ce biti tako dobro podlozen da nema sanse da prodjemo neoprljeni. Cak i da nekom ludom srecom ostanemo postedjeni i vi i mi (a ne vidim kako je to moguce), uslovi zivota i rada ce biti gadno pogorsani, ekonomija ce otici u majcinu a standard u podrum.

Poglavnik pro-ruskih terorista Zaharčenko:
Ukrajinom upravljaju bedni Jevreji!

Ovaj je izgleda rešio da se potpuno posveti Nacizmu.

Да ли си ти уреник или је текст твој ?
Овакво извртање цитата је својствено само онима који баш немају ништа друго да нађу као замерку. Поштен свет, било којих убеђења, се таквих метода стиди.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back