KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 41.552
Rusji preti Poljska i Ukrajina sa zapada i Turska sa juga....
A iza njih je NATO....
Da sam ja na mestu glavnokomandujuceg ruskih snaga bio bih vrlo zabrinut...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusji preti Poljska i Ukrajina sa zapada i Turska sa juga....
A iza njih je NATO....
Da sam ja na mestu glavnokomandujuceg ruskih snaga bio bih vrlo zabrinut...![]()
Grešiš.....i pričaš napamet....
..
Neverovatno je koliko ste ZATROVANI fantazijama o ruskoj vojnoj moci ....![]()
Zato sto ce Rusima uzeti ceo Sibir BEZ ISPALJENOG METKA!
Sta ce Rusima sibir kada i onako zvrji neiskoriscen?
Tipicna ruska kuca u unutrasnjosti Rusije.
Ovakvih je 90% kuca izvan velikih gradova.
![]()
![]()
![]()
e pa nije...grešiš....
ti Rusi su tako placipicljiv narod da je to haos.
evo bas gldam seriju kraj dinastije Obrenovic i rposto je neverovatno sa koliko su podlosti i licemerja rusi rusili ovu nasu narodnu Dinastiju jer su hteli da naprave od Srbije sa Karadjordjevicima i radikalima ruski vojni logor. I to im je uspelo...
jedino sto je i njihove svaburde romanove posle stigla zaverenicka ruka ali oni zbog toga placu i dan danas.
Oni su i sa Hitlerom imali pakt a nas su naravno terali da ga odbijemo i izginemo ko 1914...
mante se vise rusa to su stetocine koje rade na stetu Srbije !
evo ga putinisha iz Amsterdama se javlja. Pitam se sta ce u narko gay Amsterdamo od onako lepog Jekatarinburga ?
Putin ne moze da uzme Ukrajinu jer nema cime. Prvo narod ga tamo mrzi, drugo Ukrajina je Ukrajina, a trece nema Putin vojsku da ide na Ukrajinu. ne znam gde ste bili i da li perete usi kad je Sojgu rekao da ce Rusija konacno profesionalizovati vojsku i da ce imati 320,000 vojnika !
idite spavajte...
Обреновићи су увели у Србију епонимну крупцију и изгубили сваки углед, а Карађорђевиће су подржавали највише Французи па тек Руси.ti Rusi su tako placipicljiv narod da je to haos.
evo bas gldam seriju kraj dinastije Obrenovic i rposto je neverovatno sa koliko su podlosti i licemerja rusi rusili ovu nasu narodnu Dinastiju jer su hteli da naprave od Srbije sa Karadjordjevicima i radikalima ruski vojni logor. I to im je uspelo...
jedino sto je i njihove svaburde romanove posle stigla zaverenicka ruka ali oni zbog toga placu i dan danas.
Oni su i sa Hitlerom imali pakt a nas su naravno terali da ga odbijemo i izginemo ko 1914...
Seoska slava
![]()
- - - - - - - - - -
Kod Rusa od 10 ljudi 9 su aloholicari!
Kakvu buducnost ima takav narod?
ti Rusi su tako placipicljiv narod da je to haos.
BLAJBI,ja sam u Rusiji bila više puta po raznim vukojebinama ali ovako nisam videla....ima ih i bogatih i siromašnih kao u svim zemljama....
Seoska slava
![]()
- - - - - - - - - -
Kod Rusa od 10 ljudi 9 su aloholicari!
Kakvu buducnost ima takav narod?
Kod cemerikanaca od 10 ljudi 9 je narkomana!
I ja sam bio.
I putovao vozom.
SVE kuce u provinciji su DRVENE.
Moze li bez nategnutih lupetanja?
preselio bi se ja i kod marije sarapove, ali ne mogu. tako isto nisam u mogucnosti da zivim u rusiji. imas li sta pametnije?
uf uf Marije Sarapove. Paz ti njega sto ne nadjes neku obicnu zenu spram sebe. Ima ih u Rusiji iha lepotica a onda ces srediti i papire. nemoj samo da mi pricas kako ne moze.
A sad ozbiljno.
Slusaj gasterbeidere ja znam zasto ste vi za Putina i za Srbiju u Evroaziji. Zato sto ste tako podrzavali i Zlobu i ludilo devedesetih jer ste onda u BG placali kvadrat 500 a sada 2000. Znaci Srbija da udje u haos i propast pa da vi opet budete badze. Hehe![]()
uf uf Marije Sarapove. Paz ti njega sto ne nadjes neku obicnu zenu spram sebe. Ima ih u Rusiji iha lepotica a onda ces srediti i papire. nemoj samo da mi pricas kako ne moze.
A sad ozbiljno.
Slusaj gasterbeidere ja znam zasto ste vi za Putina i za Srbiju u Evroaziji. Zato sto ste tako podrzavali i Zlobu i ludilo devedesetih jer ste onda u BG placali kvadrat 500 a sada 2000. Znaci Srbija da udje u haos i propast pa da vi opet budete badze. Hehe![]()
Не совсем верно.
русский, сербский, хорватский и др. - это целостные самодостаточные языки, формировавшиеся тысячелетиями.
украинский язык это искусственный язык, формируется пару столетий. украинский язык это pidgin из тюрского, русского, немецкого, польского. единый украинский язык начали вводить только коммунисты с 1922 года.
сейчас украинцы из Киева плохо понимают украинцев Львова. зато все граждане Украины понимают русский. вся техническая литература на Украине используется только на русском. например вся документация на атомных станциях существует только на русском. если отменить русскую документацию тогда вся атомная энергетика Украины останется вообще без документации.