Meni kod tebe nije sve bas najjasnije. Cas objasnjavas sasvim korektno da svetom vladaju vladari koji vuku sve konce, a onda ovako pristrasno navijas za tu istu stranu.
Naravno da na to imas puno pravo, ali navijati za USA danas je prilicno plitko - naime svima, ali svima je jasno sta USA radi. Na kraju krajeva, sami snimaju sve to i pustaju, sto direktno sto preko filmova naknadno. I prakticno nikome se to ne dopada, osim mozda onima koji uz njih profitiraju - tipicno mi padaju na pamet Siptari i Hrvati.
Evo postavicu ti pitanje - pretpostavljam da si gledao film "Kosa", meni licno najbolji film koji sam gledao, prvenstveno zbog muzike, ali i zbog radnje i poruke samog filma. Takodje pretpostavljam da znas za rat u Vijetnamu, i za sve sto je islo uz to. Kako mozes posle toga tako pristrasno navijati za USA? Cak i da znas pouzdano da ce USA napasti Rusiju, pa i pobediti, ne vidim ni jedan razlog da se tome bilo ko raduje.
BILO KO. Jer ono sto sleduje posle toga svima nama, SVIMA - od onih u USA do onih u Japanu, ce biti Monsanto GMO hrana, krediti koje niko nece moci da otplati, zarazavanje novim i novim bolestima, besomucno kupovanje lekova koji jedno poprave a drugo pokvare, prodaja dece i organa, beda i jad. A vrlo moguce i neki novi ratovi - pa broj ljudi treba svesti na 1 - 0.5 milijardi.
Samo da se razumemo, o toj i takvoj buducnosti pricaju otvoreno upravo nosioci te USA/NWO politike, o tim stvarima covek ne mora vise ni da se posebno interesuje i istrazuje - sve je javno, ko slusa i gleda.
I ti se tome radujes? Mogu samo da se nadam da si neko u visokoj hijerarhiji tih NWO bandita, inace si ekstremno pglu.