Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rusi su vojno slabi, na nivou jedne prosecne evropske zemlje, jedino sto imaju nuklearno oruzje...A i to je pitanje da li JOS imaju.....
Не дроби.
Јбте ем си дезертирао, ем не знаш шта значи ознака Ф а овамо лапрдаш о војној снази... чак и мериканци признају снагу и моћ Русије, а не да ће се о томе питати неки маторац са 7 банки у мадафака Каракасу, светској прстоници убистава.

Nikoga Putin nije porazio niti ce poraziti.

Pravi rat TEK POCINJE.

Rat sa Evropom i NATOM....

Vec DECENIJAMA se taj rat sprema i sada se odigrava PREDZADNJI CIN....

Tako da ...spremte, se spremte....

Meni kod tebe nije sve bas najjasnije. Cas objasnjavas sasvim korektno da svetom vladaju vladari koji vuku sve konce, a onda ovako pristrasno navijas za tu istu stranu.

Naravno da na to imas puno pravo, ali navijati za USA danas je prilicno plitko - naime svima, ali svima je jasno sta USA radi. Na kraju krajeva, sami snimaju sve to i pustaju, sto direktno sto preko filmova naknadno. I prakticno nikome se to ne dopada, osim mozda onima koji uz njih profitiraju - tipicno mi padaju na pamet Siptari i Hrvati.

Evo postavicu ti pitanje - pretpostavljam da si gledao film "Kosa", meni licno najbolji film koji sam gledao, prvenstveno zbog muzike, ali i zbog radnje i poruke samog filma. Takodje pretpostavljam da znas za rat u Vijetnamu, i za sve sto je islo uz to. Kako mozes posle toga tako pristrasno navijati za USA? Cak i da znas pouzdano da ce USA napasti Rusiju, pa i pobediti, ne vidim ni jedan razlog da se tome bilo ko raduje.

BILO KO. Jer ono sto sleduje posle toga svima nama, SVIMA - od onih u USA do onih u Japanu, ce biti Monsanto GMO hrana, krediti koje niko nece moci da otplati, zarazavanje novim i novim bolestima, besomucno kupovanje lekova koji jedno poprave a drugo pokvare, prodaja dece i organa, beda i jad. A vrlo moguce i neki novi ratovi - pa broj ljudi treba svesti na 1 - 0.5 milijardi.

Samo da se razumemo, o toj i takvoj buducnosti pricaju otvoreno upravo nosioci te USA/NWO politike, o tim stvarima covek ne mora vise ni da se posebno interesuje i istrazuje - sve je javno, ko slusa i gleda.

I ti se tome radujes? Mogu samo da se nadam da si neko u visokoj hijerarhiji tih NWO bandita, inace si ekstremno pglu.

Da ali prema prognozama ruskoguznih enegertskih eksperata sa Krste , ovo je već druga po redu zima u kojoj se Ukri i ostatak Evrope masovno smrzavaju i crkavaju zaledjeni , zato što su naljutili Gasprom i Putina , a u stvarnosti broj smrznutih je O , a glavnih hit na radio stanicama je Kokomo od Beach Boysa .

pa kad su povili ***** i platili
sad bi opet bespalatan gas i dobice q

Пази ако Американци спремају бомбардере за Русију то значи да Лас Вегас неће постојати , нећемо више гледати Холивудске филмове и јести хамбургере у Меку :sad2:

Cak i da znas pouzdano da ce USA napasti Rusiju, pa i pobediti, ne vidim ni jedan razlog da se tome bilo ko raduje.
Pa, neće napasti, nikoga ne zanima da osvaja rusku tugu i jad.

Ali će ekonomskim merama slomiti ruski narod i dovesti ga na kolena. Opširnije: www.voanews.com/content/kerry-more-russia-sanctions-discussed/2653139.html

Treba se radovati tome, jer je Rusija mračna država koju obeležava tiranija, siromaštvo i zlo.

Udarac bejzbol palice Ujka Sema u čvor života takve jedne zemlje, donosi pozitivne rezultate čovečanstvu.

Јесте, слаби...

Исто колико сам ја Марија Калас.

Заиста, не знам зашто ти треба да се толико бламираш.

Jesu Milunka - slabi su....

Vec godinama, od kako je Putin na vlasti, Rusijom upravlja 400 ljudi - tajkuna koji UOPSTE NISU ZAINTERESOVANI za razvoj ruske vojne moci vec samo da IZNOSE PARE IZ RUSIJE....

Sve dobre avione sto Rusija proizvodi - tajkuni su PRODALI, cak su i Venecueli prodali 30 "Suhoja"...

Nisam siguran uopste da li i koliko Rusija ima aviona najnovije generacije u svojoj vojsci.

Ali sam video ruske ratne brodove koji su prosli kroz Bosfor da imaju velike fleke od HRDJE....

Cak ni to nisu uspeli da zafarbaju...

A cuo sam i za pobune u ruskoj vojsci jer nisu dobili odgovarajucu zimsku opremu niti im je ishrana na visini.

Vec godinama, od kako je Putin na vlasti, Rusijom upravlja 400 ljudi - tajkuna koji UOPSTE NISU ZAINTERESOVANI za razvoj ruske vojne moci vec samo da IZNOSE PARE IZ RUSIJE....

Sve dobre avione sto Rusija proizvodi - tajkuni su PRODALI, cak su i Venecueli prodali 30 "Suhoja"...

Nisam siguran uopste da li i koliko Rusija ima aviona najnovije generacije u svojoj vojsci.

Ali sam video ruske ratne brodove koji su prosli kroz Bosfor da imaju velike fleke od HRDJE....

A cuo sam i za bobune u ruskoj vojsci jer nisu dobili odgovarajucu zimsku opremu niti im je ishrana na visini.

Онда демократизација 1-ог марта неће бити проблем али ипак за то не требају авиони могу и стари тенкови ако их Руси имају...

Meni kod tebe nije sve bas najjasnije. Cas objasnjavas sasvim korektno da svetom vladaju vladari koji vuku sve konce, a onda ovako pristrasno navijas za tu istu stranu.

Naravno da na to imas puno pravo, ali navijati za USA danas je prilicno plitko - naime svima, ali svima je jasno sta USA radi. Na kraju krajeva, sami snimaju sve to i pustaju, sto direktno sto preko filmova naknadno. I prakticno nikome se to ne dopada, osim mozda onima koji uz njih profitiraju - tipicno mi padaju na pamet Siptari i Hrvati.

Evo postavicu ti pitanje - pretpostavljam da si gledao film "Kosa", meni licno najbolji film koji sam gledao, prvenstveno zbog muzike, ali i zbog radnje i poruke samog filma. Takodje pretpostavljam da znas za rat u Vijetnamu, i za sve sto je islo uz to. Kako mozes posle toga tako pristrasno navijati za USA? Cak i da znas pouzdano da ce USA napasti Rusiju, pa i pobediti, ne vidim ni jedan razlog da se tome bilo ko raduje.

BILO KO. Jer ono sto sleduje posle toga svima nama, SVIMA - od onih u USA do onih u Japanu, ce biti Monsanto GMO hrana, krediti koje niko nece moci da otplati, zarazavanje novim i novim bolestima, besomucno kupovanje lekova koji jedno poprave a drugo pokvare, prodaja dece i organa, beda i jad. A vrlo moguce i neki novi ratovi - pa broj ljudi treba svesti na 1 - 0.5 milijardi.

Samo da se razumemo, o toj i takvoj buducnosti pricaju otvoreno upravo nosioci te USA/NWO politike, o tim stvarima covek ne mora vise ni da se posebno interesuje i istrazuje - sve je javno, ko slusa i gleda.

I ti se tome radujes? Mogu samo da se nadam da si neko u visokoj hijerarhiji tih NWO bandita, inace si ekstremno pglu.

Ne znam kako onada tumacis da je cela Evropa i svet na strani Amerike?

Kina mudro cuti, a samo par gologuzana je na strani Rusije....

Pa nisu valjda svi majkovicu poltroni i idioti?

Ne moze biti da ceo svet nije u pravu, samo Srbi jesu?

Treba se malo preispitati IZNUTRA.

A cuo sam i za pobune u ruskoj vojsci jer nisu dobili odgovarajucu zimsku opremu niti im je ishrana na visini.

Nisam siguran ... čuo sam ... ima li šta konkretnije? Još nisi stručno argumentirao svoje tvrdnje da je meričko oružje bolje od ruskog. Čekam već mjesecima na stručni odgovor sa tehnološkog aspekta, po čemu je merički tenk, avion, helikopter kuracpalac bolji od ruskog? Ako može bez uobičajenih bajki o princu Fantomu i uspavanoj princezi bez čarapa, ok? :ceka:

Зашто тако тупаво и лажљиво?
Чак је и Венецуела против политике САД

Нажалост ваши снови о демокртатизацији целог света нису уродили плодом у земљи Кима Џона Уна што је велики пораз за љубитеље лика и дела бабе Олбрајт...

Evo ja kad se zapitam IZNUTRA je li možda merika ipak u pravu, izleti mi IZNUTRA prdež gori nego forsaž u MIG-a 31!

Nisam siguran ... čuo sam ... ima li šta konkretnije? Još nisi stručno argumentirao svoje tvrdnje da je meričko oružje bolje od ruskog. Čekam već mjesecima na stručni odgovor sa tehnološkog aspekta, po čemu je merički tenk, avion, helikopter kuracpalac bolji od ruskog? Ako može bez uobičajenih bajki o princu Fantomu i uspavanoj princezi bez čarapa, ok? :ceka:

U tome da je danas celo moderno naoruzanje okrenuto ka kompjuterskoj tehnici....

Kompjuterska tehnika DOMINIRA nad ljudskim faktorom.

A Amerika je, prema svim podacima, oko 20-25 godina ISPRED Rusije....

Molim sve aktivne ucesnike na ovoj temi da se drze same teme i daju svoje komentare i saznanja samo o njoj i o onome sto je u direktnoj vezi sa njom .
Nemojmo da spamujemo jednu ovako aktuelnu temu sa necim sto vec imamo na drugoj temi ovog podforuma , pod nazivom "Republika Hrvatska - Zbirna tema o ..." .
Vidite i sami da nepotrebno ode i po cela stranica sa komentarima o onome sto zaista nije vezano za ovom temom .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back