dragon x
Legenda
- Poruka
- 54.646
Kreten svuda mu se prividjaju komunisti.
Још лик сам себи написао да је глуп. Па да му вјерујемо онда, он сам себе најбоље зна.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kreten svuda mu se prividjaju komunisti.
Jao, nemoj to![]()
sumenko,ako Majdan nije bio legalan to znaci da sve sto je proisteklo iz Majdana nelegalno.To znaci da je i trenutna vlast nelegalna,a ti prvi pravdas sve poteze zvanicnog Kijeva

Лају, грокћу, пузе, гмижу, блеје кажи га како хоћеш...

Пази Порошенко је најпопуларнији у Украјини и то је у реду ипак је Новорусија друго велика је то територија много Рускога народа да би у стилу капиталистичко-фашистичкеукроусташке власти могле да изврше етничко чишћење...
Ajmo po milionti put puniti prazne glave:
- i partizani su bili nelegalni
- i francuska buržoaska revolucija je bila nelegalna
- i RH je nelegalna
- i Slovenija
- i Srbija
- i RSK
- i raspad SSSR-a je nelegalan
- i ujedinjenje Njemačke je nelegano, o tome je čak i Lavrov patetično kmečao
- i Kosovo je nelegalno
- i Novorusije je nelegalna
- i pripojenje Krima je nelegalno
- i oduzimanje zemlje Indijancima je nelegalno
- i protjerivanje Folksdojčera iz Srijema je nelegalno
Jbt, kao malo bolje pogledam, više toga je nelegalno nego legalno.
Kako je moguce nekom ovoliko isprati mozak propagandom, kao ovom Gumiju?![]()

Kako je moguce nekom ovoliko isprati mozak propagandom, kao ovom Gumiju?
Jao,, nemoj mu samo da grokce![]()

Гуми пук'о скроз. Шта сте му урадили па су му и партизани нелегални а усташе и НДХ легални?
Гумице, а да промјениш дилера?![]()
Back to topic... Hunta zaista panici, izmislja teroriste u Harkovu, Mariupolju, Odesi![]()
Гуми пук'о скроз. Шта сте му урадили па су му и партизани нелегални а усташе и НДХ легални?
Гумице, а да промјениш дилера?![]()
Ideš lagano u obor, da ne kmečiš više "zašto ti ne odgovaram".
Zapad je vjerovao da će se sve rješiti na Majdanu tako što će platiti koju tisućinku Kličku i ekipi. Sad ih sve košta puno više, a ne vide izlaza i kraja agoniji.
Jedino rješenje bilo bi zbližavanje Ukrajine i Rusije, ali kad su Ukri glupi pa neće.
Ukratko, zapad je za sebe otvorio Pandorinu kutiju, kako god oni gube. Ovo je sukob koji ne mogu dobiti ni na koji način.
Ок, у праву си, Гумица је безнадежан случај.

Sta uradi stalna izlozenost jakoj propagandi![]()

Dobra izjava lidera Velike Britanije danas:
"Russia must be in no doubt that any attempts by the separatists to expand their territory -- whether towards Mariupol or elsewhere -- will be met with further significant EU and U.S. sanctions," said Cameron.
Za one koji su glupi pa ne razumeju engleski, rekao je da je zabava završena za Putina i njegove komuno-podržavaoce u svetu.
sumenko,ako Majdan nije bio legalan to znaci da sve sto je proisteklo iz Majdana nelegalno.To znaci da je i trenutna vlast nelegalna,a ti prvi pravdas sve poteze zvanicnog Kijeva
Sve u svemu, legalna ili ne nece dugo
Не заборавимо његову рану из рата, гелер у главу.![]()
Raduje me zestoka retorika, mirise na smirivanje situacije
Sto jace lajanje manje su sanse za nesto konkretno, bice opasno kad zacute tad krece ozbiljna eskalacija

Mene zanima da li je oduševljenje Rusima od prije pola godine ili više još uvijek na snazi, unisono se pričalo o tome kako imaju fenomenalne filmove pa me zanima koliko si ih od onda pogledao.![]()

Mene zanima da li je oduševljenje Rusima od prije pola godine ili više još uvijek na snazi, unisono se pričalo o tome kako imaju fenomenalne filmove pa me zanima koliko si ih od onda pogledao.![]()
kakva more ukrajina i novac. evo ameri ne mogu da plate sluzbenike minstarstva unutrasnjih poslova.