Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sada ce Rusi da skoce i pobede Ukre, NATO i celu Evropu i naravno mrsku vam Ameriku, pa ce onda doci na Balkan da za vas oslobode Kosovo i Krajinu, pa cete se tada razbaskariti kao svoj na svome...

I uvescete pravoslavnu dikaturu u Srbiji.....

Milina od snova...:ok:

Verujem da tako misli vecina ovde, zar ne?
To ti misliš da mi tako mislimo, kao što znaš da je Tadić pobedio Nikoića, Asad je već likvidiran, svi merikanski vijoni su Fantomi, a rusku armiju pogađa nestašica sokni!:hahaha:

To ti misliš da mi tako mislimo, kao što znaš da je Tadić pobedio Nikoića, Asad je već likvidiran, svi merikanski vijoni su Fantomi, a rusku armiju pogađa nestašica sokni!:hahaha:

ja mislim da vi sve znate.

I to tako vec 30 debelih godina......

Sve vam ide na bolje i stalno ste sve veci i veci. :rtfm:

To je sve od vaseg velikog znanja i takve politicke mudrosti kao tvoja, a od cega bi drugog bilo? :lol:

Sada ce Rusi da skoce i pobede Ukre, NATO i celu Evropu i naravno mrsku vam Ameriku, pa ce onda doci na Balkan da za vas oslobode Kosovo i Krajinu, pa cete se tada razbaskariti kao svoj na svome...

najbolje će biti da sudu u strazburu tužiš hrt i hrvatsku zbog duševne ulubljenosti. preskoči tužbu nacinalnom sudu jer će odbiti odgovornost.

ako uspeš dobiti biće to veliki korak ne samo za tebe već za čovečanstvo.posledice ideološkog zatucavanja danas u svetu prevzilaze stradanja od bioloških boleština i nepogoda.

Meriku i NATO Talibani istjerali, isutirali i navukli im usi, isti ti merikanci i NATO samo kmece i najostrije protestiraju (usrasli se Rusi od straha :rotf:), dok Rusi prze pro-mericke snage. Kme kme :D

To je sve od vaseg velikog znanja i takve politicke mudrosti kao tvoja, a od cega bi drugog bilo? :lol:

Ma sta njima vredi pricati. Vidis da zive u nekom njihovom svetu i nadaju se da ce im Putin stvoritu Veliku Srbiju...koliko je to plitko razmisljanje,mene bi bilo sramota da kazem nesto slicno.

ne sve, npr. nismo znali da ce Tadic opet postati predsjednik, da ce Asad pasti, da F znaci Fantom, i da anglosaksonci nikad nisu medjusobno ratovali! z:D

- - - - - - - - - -

Bondstil...bondstil...dejton..dejton...knin...knin..vukovar...jadransko more...da da bilo to nekad u Srbiji nekada davnoo...

Nacisti ispusise u kotlu domoljube, ali bas doslovno ... kme kme

Ma sta njima vredi pricati. Vidis da zive u nekom njihovom svetu i nadaju se da ce im Putin stvoritu Veliku Srbiju...koliko je to plitko razmisljanje,mene bi bilo sramota da kazem nesto slicno.

Pozdrav iz Debeljceva

D8JNKCd.jpg

Бригада "Призрак" је предала рањеног укропа његовим родитељима на даље лечење зато што у је Новорусији немогуће пружити му адекватно лечење због хуманитарне катастрофе. Ово је његово обраћање Порошенку: https://vk.com/video-59006903_171215753?hd=-1&t=

- - - - - - - - - -

На данашњи дан, пре 95 година, родио се Јевгеније Фјодоровић Драгунов...:)

-jcwMui1VIk.jpg

Велика Србија до Нимберга, Минхена и Милана у овом момнту нам није потребна. Али мала Србија од Крке до Пелистера је нешто сасвим нормално и природно.

Имам неки предосећај да се Русији спремају озбиљне ствари, о којима Путин треба добро да размисли....није му само ЕУ / УСА поред Кијева непријатељ, има још једног, добровољац из и са Литванијом му упућује "озбиљне" претње....још ако нађе неког истомишљеника у Летонији.....ето белаја...

http://t.co/JHVuvnJzPr

Ovo sto navodis je sve za ocekivati, to Putin zna, sve komsijske drzave, sve EU drzave, sve su to subjekti koji ce vrsiti atake na Putina, ocekujemo da Putin srusi jos koji avion, povredi manjinska prava, siluje maloletnice i babe, svojerucno ubije par civila, pojede par dece,............na sve to racunamo, nego da gamad ne smisle neku sasvim novu, orginalnu pakost, za koju se niko ne nada.............sve vreme lupam glavu, sta bi to moglo biti.

Бригада "Призрак" је предала рањеног укропа његовим родитељима на даље лечење зато што у је Новорусији немогуће пружити му адекватно лечење због хуманитарне катастрофе. Ово је његово обраћање Порошенку: https://vk.com/video-59006903_171215753?hd=-1&t=
zbog ovih stvari ce Ukrajina izgubiti rat.Postoji svedocenje ukro oficira koji je rukovodio razmenom zarobljenika pre par nedelja,da ga je stid i sramota kao oficira jer su ruski zarobljenici dovezeni polu zivi i izmrcvareni,dok su Ukrajince Rusi dovezli u sanitetskim vozilima sa odgovrajucom pratnjom.
Cojstvo

тьи Документы Мнения Фото Видео Сюжеты
Жители Дебальцево: фашисты стреляли по нашим дома, выполняя заказ польской прессы
сегодня, 14:00 поделиться:
532272
Жители Дебальцево: фашисты стреляли по нашим дома, выполняя заказ польской прессы

Авторская съемка военкора агентства Ньюз-Фронт Александра Киевского.

«У нас уже больше месяца нет ни воды, ни света, ни отопления, ни связи — ничего нет. Нацисты заняли город и 5 суток его не умолкая бомбили, — рассказывает мужчина. Фашисты специально обстреливали дома с мирными жителями, после чего через 5 минут приезжала польская пресса и снимала все это на камеру. Чистой воды заказ».

Так называемая украинская армия специально обстреливала Дебальцево, чтобы во всем обвинить ополченцев. Более того все эт

--1.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back