Uopće ne očekujem da Rusija sjedi skršenih ruku, i uopće ne očekujem da Putin kaže da sudjeluje u Ukrajini.
Ali očekujem od svakog iole ozbiljnijeg forumaša da zna što je istina - za to ti ne treba ni prebrojavanje granata ni crtanje Colina Powela, nego zrnce zdravog razuma.
Kako mozes od drugog da ocekujes nesto sto sam ne mozes da pruzis, na primer, to sa zdravim razumom i istinom.
Ti si taj koji ovde siri lazi i fasisticku propagandu, brani fasiste a optuzuje Ruse.
Najveca medijsko-propagandna zamka je da se, koliko konflikt odmice, od situacije do situacije iznova trazi novi krivac za neku novonastalu situaciju,............pritom "slucajno" gubeci iz vida kako je konflikt zapoceo, i ko je kriv za situaciju u kojoj se strane trenutno nalaze
Amerika je, kao vec decenijama, krenula u pohod na Rusiju, pokusala da instalira svoju vojsku na samu rusku granicu, pritom napravila krvavi puc i haos u Ukrajini, koji im je to trebao omoguciti.Tu pocinje i tu se zavrsava prica o krivici za ukrajinski rat. Rusija ima pravo da se brani, svim, apsolutno svim sredstvima, legitimnim i "nelegitimnim",. Ako mene neko nozem na ulici napadne, ako imam noz, branicu se istim.
Znaci, Amerika je prekrsila sve moguce zakone, koristi se iskljucivo nelegitimnim sredstvima u ratu, a onda proziva Rusiju za sve i svasta.
Amerika zna da je to tako, i zna da joj se crno pise u slucaju ruske pobede, zato i nastoji da po svaku cenu unisti Rusiju, a tu spadaju sve vise i vise ta nelegitimna sredstva.
Budi covek pa priznaj da Amerika nije u stanju da pobedi fer borbom, nego je jedna velika p.ckica.