Bole__Ser
Buduća legenda
- Poruka
- 29.495
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opšta mobilizacija je 10.000 ljudi?

Steta sto je Jarosh ranjen on bi napravio neko veliko sranje u Kijevu uvek dosad kad je trebalo destabilizovati on je bio tu ko da radi za Ruse.
Противв ваздушна одбрана Новорусије оборила на територији Луганска, балистичку ракету Точка-У
http://www.novorosinform.org/news/id/21743

Zaharčenko:Kreće opšta mobilizacija
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=02&dd=02&nav_category=78&nav_id=953700
Najavljena mobilizacija 100 000? Kurir i Mondo izgleda obrisali po jednu nulu.
Mislim da sledecih dana mozemo ocekivati povecan priliv dobrovoljaca iz Rusije.
EDIT: Evo i B92 pise 10 000...

I mene zacudilo sto je samo 10.000 ljudi, a rec je o opstoj mobilizaciji. Ovo znaci samo jedno, a to je prelazak snaga Novorusije u siroku ofanzivu i ulazak novoruske vojske u Harkov, Dnjepropetrovsk i Zaporozje.
Jako pozitivna vest.
I mene zacudilo sto je samo 10.000 ljudi, a rec je o opstoj mobilizaciji. Ovo znaci samo jedno, a to je prelazak snaga Novorusije u siroku ofanzivu i ulazak novoruske vojske u Harkov, Dnjepropetrovsk i Zaporozje.
Jako pozitivna vest.

Jako pozitivna vest.

Знам да је ван теме, али и није.
Покушај атентата на Ердогана
Ала гори под петама.
http://golosislama.ru/news.php?id=26033
Za ovo nisam siguran je li u pitanju PZO Novorusije, ili neke istocne susjedne drzave. Pogoditi raketu, hmm ...

Немогуће, па то би била повреда сувереног простора суседне државе

Meni je broj od 100 000 ljudi bas preterana cifra, pa uprkos novoruskim izvorima, jos uvek vise verujem da se radi o 10 000. Posebno sto, koliko sam ukapirao nije u pitanju opsta mobilizacija, vec ce da ukljuce dobrovoljce u svoje redove.RTS i neki izvori koji su ovde citirani pisu 100 000, a ovih par 10 000 pa pitam sta je tacno? Pretpostavljam 100 000.
Najavljena mobilizacija 100 000? Kurir i Mondo izgleda obrisali po jednu nulu.
Mislim da sledecih dana mozemo ocekivati povecan priliv dobrovoljaca iz Rusije.
EDIT: Evo i B92 pise 10 000...
Sinoć u toku noći su Rusi po hitnom postupku poslali preko 100 ruskih specijalaca da štite Grčkog premijera !!!
Sinoć u toku noći su Rusi po hitnom postupku poslali preko 100 ruskih specijalaca da štite Grčkog premijera !!!
Meni je broj od 100 000 ljudi bas preterana cifra, pa uprkos novoruskim izvorima, jos uvek vise verujem da se radi o 10 000. Posebno sto, koliko sam ukapirao nije u pitanju opsta mobilizacija, vec ce da ukljuce dobrovoljce u svoje redove.
100 000 je bas puno ljudi. Hajde, razumem da je za njih nabavljeno oruzje, ali treba to neko i da hrani. Sad, ako se ipak desi da pod zastavu Novorusije osvane 100 000 vojnika, onda ce se gledati neki drugi film.
da li vama radi ovaj link ?