Vidi, od svih portala koji prate dogadjaje u i oko Ukrajine, ova tema obiluje sa najvise podataka sto pisanih sto video i audio zapisa, fotografija dostupnih na jednom mestu.
To nije delo urednistva nego korisnika koje svoje diskusije potkrepljuju sa istima.
Nebitno je njihovo politicko opredeljenje ili koga podrzavaju u tom sukobu, bitna je kolicina informacija, a slozices se ima ih zaista dovoljno iz svih izvora.
One bile proverene ili ne, bile propagandistichke, istinite ili lazne citaoc ce sam
doci do sopstvenog zakljucka i donekle stvoriti sebi sliku sta se tamo stvarno desava,
ali zahvaljujuci ljudima koji su sebi dali truda i postavili tu informaciju ovde.
Tvoji komentari i jos nekolicinu angaziranih klonchina na takvoj temi gde samo spamujete, provocirate i kada nemate nista smisleno prokomentarisati, chuchnete i praznite creva na svaki post a kada krizirate uzmete merdevine i penjete se na Zhivana, u najmanju ruku su vise nego odvratni i ljigavi.
Necu da verujem da vam urednici dozvoljavaju da bezochno klikcete budalastine, jer bi onda ispalo da i oni sa vama zajedno chuche.
Ali ukoliko zaista imate neodoljivu potrebu da lupardate, provocirate, vredjate i ometate ostale ucesnike,preporucio bih vam sledece teme na kojima mozete prazniti creva do besvesti, penjati se na Zhivana jedan drugom neogranicheno, pichkarati se do besvesti i prolepshavati familiju jedan drugom, a to su teme “Mama zasto sam ja debil” ili “Tata zasto ga nisi izvadio na vreme?”
Nemoj me drzati za rec ali cini mi se da ih mozes pronaci na pdf “Porodicne tragedije” ili
“Sta ciniti kada abortus ne uspe”, ili tako nekako, a ako ne umes pronaci naci ce se dobrovoljac i sa zadovoljstvom te ispratiti do ulaza i ubaciti zeton pa peglaj dok ne padnesh pod astal, bre!!!
A sad aj zdravo.!!!