- Poruka
- 21.583
Ујкице никако да схвате да су руси из наше несреће све научили и да те форе са примирјем у којем се они прегрупишу, а ми се повучемо на почетне положаје овде неће проћи ни у лудилу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ПЛОТЊИЦКИЈ: Потписали смо прекид ватре, али се ЛНР и ДНР отцепљују од Украјине
ЈАЦЕЊУК ТРАЖИ ДА СЕ МИР НЕ УСПОСТАВЉА ПРЕМА ПЛАНУ ВЛАДИМИРА ПУТИНА
- 16:04 05.09.2014.
![]()
Игор Плотњицкиј
У МИНСКУ су представници киијевске хунте и Доњецке и Луганске Републике потписали споразум о шрекиду ватре који је ступио на снагу 5. септембра у 18 сати по московском времену.
- Премијер у влади кијевске хунте затражио да мировни план има три обавезне тачке: прекид ватре, повлачење руске армије и обнављање контроле над државном границом Украјине
Украјински председник Петар Порошенко потврдио је потписивање „прелиминарног споразума о прекиду ватре“.
Премијер Луганске Републике Игор Плотњицкиј изјавио је: „Ми имамо намеру да наставимо курс на отцепљење од Украјине. И Луганска и Доњецка Република. Прекид ватре је принудна мера. Пред нама је још много посла“.
Председник владе кијевске хунте, Арсениј Јацењук, објавио је да мир у Украјини не сме бити успостављен на бази плана Владимира Путина већ - Порошенковог плана.
„Основа мора бити план Петра Порошенка који ће подржати САД и ЕУ. Ми сами са Русијом нећемо изаћи на крај. Украјини јесте потребан брзи мир, али не по било коју цену. Мировни план - подвукао је Јацењук - мора имати три обавезне тачке: прекид ватре, повлачење руске армије и обнављање контроле над државном границом Украјине“
Ту дистанцу претрчим за 23 минута.
- - - - - - - - - -
Нема шансе, мораш добар темпо да удариш и то да трчиш, вежбам за полумаратон па знам![]()
Ajd da se opkladimo da će se večeras ratovati možda najžešće do sadai!Stvarno ste naivni,uključite malo mozak ebote...
Jacenjuk je jedan od onih kojima rat odgovara. Poricanje stvarnosti, nerealni zahtevi, ukidanje prava i iskrivljavanje istine je i dovelo do rata.
naravno. vojska bi krenula jer bi neki politički bilmezi doneli takvu odluku.
ti stvarno ne kapiraš. što je pravo na samoorganizovanje a što se nema pravo?
ako nisam zadovoljan njihovim potezom pregovorao bih. stavio bi na znanje interese drugih. jasno pokazao šta mogu a šta ne mogu.
zajednica ljudi je dragovoljna stvar. kao brak. i sandžaklije imaju pravo na svoje parče srbije. to je i nihova dedovina. ovakav stvar ju uslov za suživot. kao u srećnom braku. kapiraš već jednom?
ili vako. ako istra sutra izglasa otcepljenje. kako ce je ostatak hrvatske spreciti?
Možda, ali će Rusi biti krivi što ne poštuju primirje.
si sigurankornet moze da dejstvuje na 10 km , ove nove verzije
nego ono sto mene interesuje
ko ce da odgovara za zlocine protiv civila
naprimer za spaljivanje zivih ljudi u Odesi?
Ti sada kao u Skupštini "ispravka netačnog navoda",onda ću ja tražiti repliku,kada sam rekao 5 km brzog hoda bio sam ironičan kolega!Poenta je mislim sasvim jasna,tu smo,ruski Hulk kuca na vrata!
![]()
Zasto bi pokusavali kada znaju da pobunjenici ne mogu osvojiti grad. Prvo, nemaju snage, a drugo, nemaju vremena jer je potpisano primirje.
To ne znamo,front je dugačak i širok,danas je Donjeck opet bombardovan,kakvo crno primirje.E moj Gumi baš si naivan,tek sada počinje šiz!![]()
Ajd da se opkladimo da će se večeras ratovati možda najžešće do sadai!Stvarno ste naivni,uključite malo mozak ebote...
Primirja postoje da bi se kršila. Pobjeda ili poraz u ratu su jedino stvarno primirje. Rusi ne znaju za poraz kao krajnji ishod nekog rata. Ostalo zaključi sam ako hoćeš i možeš džudo majstore.
Primirje treba početi u 6 popodne po Kijevskom vremenu, kakve veze ima što je Donjeck granatiran?
Primirja postoje da bi se kršila. Pobjeda ili poraz u ratu su jedino stvarno primirje. Rusi ne znaju za poraz kao krajnji ishod nekog rata. Ostalo zaključi sam ako hoćeš i možeš džudo majstore.
Odcijepiti se nisu uspjeli niti tada znatno jači Srbi, pa neće uspijeti ni tih par posto Istrijana, Talijana... Preko 80% stanovništva Istre koje se izjašnjava Hrvatima će ih prvi u tome spriječiti.![]()
Nije baš tako, u BiH je potpisano primirje (bez striktne pobjedfe ili poraza) i bez obzira na kaotično stanje je teško povjerovati da će se njihovi unutrašnji problemi rješavati ratom.
Ali slažem se, primirje u Ukrajini je neizvedivo - ali ono što možeš biti siguran je da će Rusi snostii političku odgovornost za kršenje.
Možda, ali će Rusi biti krivi što ne poštuju primirje.