Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - VI deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па ок, али бар је писменији и мање луд од блајвингера или јагуарке. Мени га понекад жао па му посветим мало пажње. Ионако ће да испуца још једно 30 постова у овој смени.

Е друже, нема он смене. Ради нон стоп. Видиш шта уради од човека додатне две конзерве покварене рибе?

Lupetas, nisi informisan :per:
Gumi radi za ozbiljnu lovu... mislim ozbiljnu za pojmove balkanske sirotinje

Ја сам убеђен да га газде трују поквареним рибамаааааа! Овако је фин и културан младић, може на месту да те убије јер је ууустао па сеооо :mrgreen:

Форумски Укрољуби би хтели да створе утисак некакве хомогености код оних политичких личности и странака које су прихватиле пуч и Мајданске пучисте као легалне.
Али није све баш тако.

Јацењукова партија тражи да се гони посланик који тражи дијалог Кијева и Москве

22:16 29.01.2015.

ЈУЛИЈА ЛЕВОЧКИНА У ПССЕ КРИТИКОВАЛА ПРЕМИЈЕРА ЗБОГ ПОДИЗАЊА ЗИДА ПРЕМА РУСИЈИ

Арсениј Јацењук

ПАРТИЈА украјинског премијера Арсенија Јацењука – Народни фронт – јавно је изразила негодовање поводом иступа изјаве посланика Опозиционог блока Јулије Левочкине у Парламентарној скупштини Савета Европе.

Бес Јацењука и његове партије није случајан.

Левочкина је у ПССЕ иницирала „отпочињање дијалога унутар Русије, а такође између Кијева и Москве”. Уз ову аргументацију:

„У Украјини постоје политичке снаге које траже и пропагирају рат. Парламентарска скупштина Савета Европе треба да се супротстави потезима нашег премијера (Јацењука) који гради зид између Русије и Украјине”.

Јацењуков Народни фронт је позвао државног тужиоца Украјине да се позабави „правном страном” њеног наступа. Другим речима, индиректно је затражио од тужиоца да гони Левочкину чију је позицију прогласио за „антидржавну”.

Форумски Укрољуби би хтели да створе утисак некакве хомогености код оних политичких личности и странака које су прихватиле пуч и Мајданске пучисте као легалне.
Али није све баш тако.

Јацењукова партија тражи да се гони посланик који тражи дијалог Кијева и Москве

22:16 29.01.2015.

ЈУЛИЈА ЛЕВОЧКИНА У ПССЕ КРИТИКОВАЛА ПРЕМИЈЕРА ЗБОГ ПОДИЗАЊА ЗИДА ПРЕМА РУСИЈИ

Арсениј Јацењук

ПАРТИЈА украјинског премијера Арсенија Јацењука – Народни фронт – јавно је изразила негодовање поводом иступа изјаве посланика Опозиционог блока Јулије Левочкине у Парламентарној скупштини Савета Европе.

Бес Јацењука и његове партије није случајан.

Левочкина је у ПССЕ иницирала „отпочињање дијалога унутар Русије, а такође између Кијева и Москве”. Уз ову аргументацију:

„У Украјини постоје политичке снаге које траже и пропагирају рат. Парламентарска скупштина Савета Европе треба да се супротстави потезима нашег премијера (Јацењука) који гради зид између Русије и Украјине”.

Јацењуков Народни фронт је позвао државног тужиоца Украјине да се позабави „правном страном” њеног наступа. Другим речима, индиректно је затражио од тужиоца да гони Левочкину чију је позицију прогласио за „антидржавну”.

Ја се надам да су украинци схватили до сада шта се дешава, уосталом протесте против олигарха су искористили да изврше пуч. Испали су папани ко ми 5ог октобра, само што су последице овде још теже. Мораће пре или касније да се одлуче и сигуран сам да ће прићи опет роду.

post-9046-1422557585.jpg

Zanimljivo:

"В Краматорске с вечера паника- в данный момент происходит эвакуация СБУ и штабов находящихся там подразделений ПС, по слухам - в Красный Лиман. Одновременно подходят подкрепления и усиливается укрепрайон".

От ополченца "Прохорова": "Зачистка от укропов ж/д вокзала в Углегорске идет полным ходом - они сами отброшены на окраины. Из Авдеевки приходят сообщения о том, что по городу в учащенном режиме курсируют штабные автомобили украинских войск. Есть предположение, что на автомобилях эвакуируют документацию и другое ценное имущество".

:)

sepovi - separatisti: to su oni koji legitimu državu, članicu UN-a, priznatu od svih zemalja svijeta, žele prepoloviti i praviti nekakve paradržave.

Pa nije baš tako teško, to su osnovni politički pojmovi.

kratko ti je pamcenje.slovenija,hrvatska etc...separatisticke tvorevine koje su jednu legitimnu jugoslaviju clanicu un prepolovile i napravile nekakve paradrzave.to su isto osnovni politicki pojmovi.zasto se sada odjednom dize tolika buka a onda ne.

kratko ti je pamcenje.slovenija,hrvatska etc...separatisticke tvorevine koje su jednu legitimnu jugoslaviju clanicu un prepolovile i napravile nekakve paradrzave.to su isto osnovni politicki pojmovi.zasto se sada odjednom dize tolika buka a onda ne.

Ево праве подлоге за његову специјализацију. Саће да угуши са пропагандом, све има спремљено, целу дискусију у неком фајлу.

Evo i dugo čekanih zračnih snaga Novorusije!

Jel se to meni čini ili je pilot pijan? :lol:

Јел се мени чини или НовоРусија пада већ сутра? Питам тебе јер си ти човек са ику 200! Ти све знаш.
Један занимљив клип за тебе.

- - - - - - - - - -

Наравно да је пијан кад му авион лети на алкохол.

Пијан јер нема чарапе па да га алкохол мало угреје... :hahaha:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back