Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - VI deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Путин: Санкције Запада су потпуна глупост – погођен је само бизнис Запада, а Русија никако!

MOСKВA – Руски председник Владимир Путин одбацио jе данас наводе да Русиjа има негативне ефекте због санкциjа Запада и истакао да ће санкциjе само „охрабрити Русиjу“ да изгради тесниjе везе са Kином, Индиjом и земљама Латинске Aмерике.

Говорећи на инвестиционом форуму „Русиjа зове“, Путин jе описао санкциjе Запада као „потпуну глупост“ коjа jе само погодила бизнис Запада и понудио могућност неким другим земљама да уђу на руско тржиште, пренела jе агенциjа AП.

„Oграничења, ткз. санкциjе, наравно, су потпуна глупост влада коjе ограничаваjу њихов бизнис, отежаваjу њихов рад, смањуjу конкурентност и одричу се свога места на такво обећаваjућем тржишту као што jе руско“, рекао jе Путин, додаjе Итар Tасс.......
http://www.pravda.rs/2014/10/02/put...godjen-je-samo-biznis-zapada-a-rusija-nikako/
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najvise ce ispastati EU. Mislim da ce se Nemci predomisliti i okrenuti ledja amerima.

Moraju.Inace ce ovi da ih povuku za sobom.

Ali zaboravljaš da države EU preusmjeravaju ruski gas za Ukrajinu.
Osim toga, za nekoliko dana će biti nastavljeni pregovori sa Rusijom o isporuci gasa Ukrajini. Izgleda da će Putin morati da popusti da bi spasio Gasprom potpune propasti. Upravo taj podatak o padu proizvodnje za 23% je razlog za tvoju zabrinutost, a ne za veselje.

Гаспром извершава минимални, на доње границе обими... Како се не би крше уговора.
А зима се приближава.

Lavrov nazvao Kerija da proba isposlovati prekid vatre u Donjecku.

Zanimljivo.

- - - - - - - - - -

Glupo mi da ti objasnjavam posto su totalni duduk ali zbog drugih.

Ovim sankcijama USA samo ubrzava svoju propast , a napredak Kine koja sada visestruko uvecava izvoz u Rusiju.

Mozda i jeste namera NWO da sjebu USA s obzirom da sve sele na istok?

Ajdo objasni onda duduku, da li je konstatan pad rublje prema dolaru nakon sankcija također meni neka neshvatljiva ruska ekonomska vještina?

Lavrov nazvao Kerija da proba isposlovati prekid vatre u Donjecku.

Zanimljivo.

- - - - - - - - - -

Ajdo objasni onda duduku, da li je konstatan pad rublje prema dolaru nakon sankcija također meni neka neshvatljiva ruska ekonomska vještina?

Naravno. kad hoces da pojacas izvoz spustas valutu.
Pa ti neznas elementarne stvari a konstantno se trtis.

Зато што јесу, овде је говорио о њиховом ефекту, опет се залећеш:whistling:

Nemoj biti naivan, da se to Putina ne tiče, samo bi se zadovoljno smješkao.

Ti stvarno iskreno misliš da sankcije Rusiji nemaju nikakav efekt, nego da štete isključivo zapadu?
Ali daj iskreno.
Može i na pp. :roll:

- - - - - - - - - -

Naravno. kad hoces da pojacas izvoz spustas valutu.
Pa ti neznas elementarne stvari a konstantno se trtis.

Jupi, pa daj predloži Vučiću da spusti tečaj za jedno 50%, pa da razvalite izvozom.

Ubijaju me ovi krstini ekonomisti i istoričari. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back