- Poruka
- 38.576
Nagradno pitanje: čiji je ovo tenk s bijelom zastavom koji se povlači iz centra Donjecka?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jos malo pa ce se u svetu sramiti svako ko uzlici na Rusa, kamoli da progovori ruski ili glasno kaze odakle dolazi. Samo polako.
Nagradno pitanje: čiji je ovo tenk s bijelom zastavom koji se povlači iz centra Donjecka?

шта ће Бог одлучити и дозволити нико 100% не зна. све зависи од нас људи тј. какав живот тражимо и шта од живота желимо, а ја се надам и молим да буде онако као што сам написао...Неће ти баш нешто Бог у томе беш помоћи.
Американци су чврсто одлучили да започну 3.СР и у томе их више ништа неће спречити. Ако се то неким чудом не догоди у Украјини биће неко ново место. Сам иницијатор и место више уопште нису битни.
Битна је одлука !
Pogledajte prilog 334627
"Само су људска глупост и свемир бесконачни, али мислим да за ово друго нисам сигуран". Алберт Ајнштајн.
Тенк точкаш. Интересантно.
Ruski.
Kao sto sam i mislio, posle Donjecka, gde ce donjecko-luganski UCK?
Jedino u Moskvu.
Najveća greška je poistovjećivati današnje Židove (Izraelce) sa njihovim precima kojih se sjećamo u prugastoj odjeći i iza žičane ograde pod naponom.
Današnji Židovi pod svojom kontrolom imaju Ameriku, bankarski sustav u većem dijelu svijeta, i praktično cijelu EU.
Matična država Izrael je daleko nadmočnija u odnosu na neprijateljske susjede.
A onda dolazimo do njihovih metoda, ne treba uopće komentirati ono šta rade Palestincima, a sve najbolje opisuje ona slika dječaka Palestinca koji pračkom gadja tenk Merkava.
Uzimajući sve to u obzir, mene bi iznenadilo da se NISU opredijelili za naciste.
Prije su ih nacisti proganjali, danas usko suradjuju jedni s drugima. Vremena su se promijenila.
Dovoljno je samo znati tko je glavni saveznik Izraela, i sve je jasno.
делимично подржавам, само један проблем се твоме предлог испречава. и једна и друга страна сматрају оне друге за злочинце. нема ту више ни праведног ни поштеног суда, на жалост...Položiti oružje, pristupiti političkim pregovorima, i kazniti ratne zločince: eto, to im je budućnost.
S time da moraju znati da sada u političkim pregovorima mogu dobiti daleko manje nego da su pregovarali prije vojnog poraza.
делимично подржавам, само један проблем се твоме предлог испречава. и једна и друга страна сматрају оне друге за злочинце. нема ту више ни праведног ни поштеног суда, на жалост...
Ratnih zločina je bilo na obje strane, ali istorija te uči da se pobjednicima sudi u daleko manjoj mjeri.
Jel pošteno - nije, ali je to realnost.
Неће ти баш нешто Бог у томе беш помоћи.
Американци су чврсто одлучили да започну 3.СР и у томе их више ништа неће спречити. Ако се то неким чудом не догоди у Украјини биће неко ново место. Сам иницијатор и место више уопште нису битни.
Битна је одлука !
"Само су људска глупост и свемир бесконачни, али мислим да за ово друго нисам сигуран". Алберт Ајнштајн.

To su iole nesto pametniji Srbi kojih na ovom furumu i nema nesto mnogo, predvideli (naprimer forumas Nosferatu).
Sta je meni ostalo osim da se ovog puta 100% slozim sa njim.
zanimljivo kako srbe vasi mediji oslovljavaju sa cetnici, a hrvate sa hrvati
Kompleksi prosezu citavu naciju

Који си ти шупљоглавац!
Тенк а нема куполу и ни гусенице?!
И ти коментаришеш о неком рату!
zanimljivo kako srbe vasi mediji oslovljavaju sa cetnici, a hrvate sa hrvati
Kompleksi prosezu citavu naciju
Ja ne verujem da će biti 3. SR ali da će da se raspucaju po evropi to će biti sigurno . Nema mesta u svetu gde bi se ratovalo i bilo svetskog rata , jednostavno nigde nema para a ako nema para onda nema ni rata bar što se tiče Amera ......Afrika , gde to u Africi ima para za neki rat ......Južna Amerka , osim Venecuele ništa tamo nema ......Azija je pod kontrolom ....po meni a i nekim drugima ,jedino mesto gde ima para , iako ih trenutno nema, ali će ih biti ponovo , je Evropa .
Nas su rasturili i napravili nam štetu od preko 100 milijardi i nemaju nameru da obnove .....obnovili bi oni to da ima para negde da se uzme .
Sirija , neka druga priča , čak je bilo i ponuda od strane zapada da oni rade obnovu ...zašto , pa zato jer će tamo da prolazi gasovod i naftovod i biće para . Tamo se tuku oko toga ko će Evropljanima prodavati gas , Ameri ili Rusi .
Dakle Evropa koja je jedan od najbogatijih regiona biće rasturena pa onda obnavljana ....ne verujem baš da će ni Rusija a baš ni mi učestvovati u tome .....
Šta je bre ovo svi plaču za civilima u Gazi, a Donjecku i Lugansko ko hebe mater...