Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - IV deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
На Украјине тужбалица: Русија престала да купују, а више ње производа не треба никоме:bye:

Индустријски предузећа Украјине је у страшно тешкој ситуацији: Руско тржиште је изгубљено, а уместо тога држава није понудила ништа.
Об овом на седници Врховне Раде изјавио посланик Јуриј Шаповал, говорећи о положају индустрије у Кременчуге.
"Главни потрошачи производа Кременчугских предузећа се налази у Русији и земљама СНГ. А они су тренутно, из политичких разлога, престали да купују Кременчугски возови, Кременчугски аутомобили, Кременчугски колеса. У овој ситуацији, посебно непријатно погађа равнодушност владиних званичника и недостатак државних налога на Кременчугских предузећа.
И ова ситуација, како то не увредљиво, широм земље"

http://politikus.ru/events/22793-na...pokupat-a-bolshe-nikomu-tovary-ne-nuzhny.html

Себе да криве - мало скочи и лоше.
Треба да вичу гласније - "ко не скаче - таj москалj"
:ceka:

Авантура која је тако здушно дочекана у западном свету која је резултирала пучем и отвореним коришћењем наци паравојске и злоуботребом војске и полиције, стварањем националне гарде као обједињавајуће форме, тоталним безнађем становништва јер код Укра све стаје , свакако да тера и усијане главе да мало ставе прст на чело. Питање је колика је подршка Кијевској хунти стварно присутна код Украјинаца који их су недавно прихватили као легитимну власт.

Авантура која је тако здушно дочекана у западном свету која је резултирала пучем и отвореним коришћењем наци паравојске и злоуботребом војске и полиције, стварањем националне гарде као обједињавајуће форме, тоталним безнађем становништва јер код Укра све стаје , свакако да тера и усијане главе да мало ставе прст на чело. Питање је колика је подршка Кијевској хунти стварно присутна код Украјинаца који их су недавно прихватили као легитимну власт.
Вероватно слична као и код нас.
Увек је бар пола народа тупаво до бола од Америка, преко з. Европе, до нас... можда с изузетком Швајцараца који су довољно паметни да им је јасно како се минималац не може прописати великим преко сваке мере и нпр Скандинаваца.
Остало је смути па проспи.

Konačno smo saznali šta će se desiti posle isteka ultimatuma koji je dao Potrošenko.

Uh, nije baš prijatno, verujem da je Strelkova oblio hladan znoj :sad2:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=06&dd=27&nav_category=78&nav_id=868697
:hahaha:

On je pokrenuo primirje jer su naznake da se ukrajinska vojska totalno raspala,sve veći je bunt porodica nasilno mobilisanih mladića a na frontovima nema nikakvog pomaka,samo gube tehniku i ljudstvo.Pokušao je na taj način da pregrupiše preostale jedinice dobroboljaca i ekstremne desnice ne bi li očajnički pokušao da se izvuče iz novonastale situacije.Ali Novorusija ne nasjeda nego napada sve žešće i jače...Udrite gamad,ušla voda u uši!:hahaha: A za posmatrače djeluje kako se Putin povlači,u stvari je samo svjestan da je već skoro pa ostvarioo svoje ciljeve,još jedna pobjeda je na pomolu!

Poslednja izmena:
redakcijo,zar ovo nije VREDJANJE? kad mu ja nesto uvredljivo odgovorim odmah me banujete. zasto onda dozvoljavate ovakav recnik i vredjanje ljudi koji su za ruse?
Guza nije skandalozan izraz, koristi se i pred decom.

Rus je nešto ružnija reč, ali ni ona nije protivna pravilima sajta.

Draga Redakcijo, nadam se da moje pismo neće završiti u košu.

„Наш циљ је потпуна интеграција економика Украјине, Грузије и Молдавије са тржиштем ЕУ. Безвизни режим ће зближити наша друштва. Он већ дејствује са Молдавијом“, рекао је данас председник Европског савета Херман ван Ромпеј уочи потписивања споразума о асоцијацији и зони слободне трговине са Грузијом, Молдавијом и Украјином у Бриселу.
опширније: http://serbian.ruvr.ru/news/2014_06_27/Rompej-obecava-Ukrajini-i-Gruziji-bezvizni-rezhim-sa-EU-2345/

- - - - - - - - - -

Експонати колекције скитског злата, из музеја Крима, који се налазе на изложби у Амстердаму, ће бити предати Кијеву. Ово је објавило Министарство културе Украјине.
''Министарство иностраних послова Холандије потврдило је признање свих експоната изложбе државном имовином Украјине'', - наводи се у саопштењу.
опширније: http://serbian.ruvr.ru/news/2014_06_27/Skitsko-zlato-iz-muzeja-Krima-ce-biti-predato-Ukrajini-3086/

opet LAZES.zlatni eksponati su u amsterdamu u muzeju.MIP holandije je danas izjavio da se ukrajina i krim prepiru oko eksponata. holandjani su eksponate dobili iz 4 muzeja na krimu koji zahtevaju da im se vrati.koja si ti provokatorska lazovcina

Guza nije skandalozan izraz, koristi se i pred decom.

Rus je nešto RUZNIJA reč, ali ni ona nije protivna pravilima sajta.

Draga Redakcijo, nadam se da moje pismo neće završiti u košu.

redakcijo, ako mi ova spodoba jos jednom kaze da sam quzica nemojte posle da mene banujete kad joj odgovorim. i suga nije ruzna rec, pa sam banovan ona meni kaze da sam guza,a ja kazem quzica i mene brisete, a nju ne

Poslednja izmena:

Upravo sam procitao uzasne vesti za Evrolizoguze - Rusija uvela sancije nemackoj ( ljubazno i kulturno ) i podigla cenu gasa nemackoj ,, zbog promenjenih trzisnih uslova ,, .... :mrgreen:

Dolijase i Etinger i Merkel i Stajnmajer .... Sad ce navisa cena gasa biti za nemce ..... :rotf:

Druga uzasna vest za Evroguyoljube je da su Rusija i Kina danas podpisale novi ugovor o prodaji jos 30 miliona kubnih metara gasa godisnje .... :lol:

http://aftershock.su/?q=node/239672

da bi proslavili sporazum sa EUropskom unijom u kijevu organizraju "gay paradu". I to ne od jednog dana nego od tjedana dana raznih dogadaja povezanih sa "gay paradom"

In Kiev will hold a week-long anti-Russian gay pride parade

LGBT-community of Ukraine intends to maintain the current authorities of the country and its territorial unity at the festival "Kievprim-2014", which will be held from 30 June to 6 July. The organizers of the festival as its objective consider the "fighting "jackets" and Pro-Russian provocateurs". Gay, lesbian, bisexual and transgender people are going to support the unity of Ukraine for shares in Kyiv, according to local media. "We want our fellow citizens and degradante knew LGBT for a United and strong Ukraine, which is building closer relations with the EU", - said the head of the all-Ukrainian LGBT Association "Gay-Alliance Ukraine Taras Karasiuk. "This year our goal is to prevent the "jackets" and Pro-Russian provocateurs to prevent human rights in Ukraine for all, including the LGBT community," said co-chair of the Coalition for combating discrimination Nazarius Bor. International forum-festival LGBT "Kievprim-2014" will be held in the Ukrainian capital from 30 June to 6 July. In the frame of the festival concerts, exhibitions, lectures, workshops and parties.

http://translate.yandex.net/tr-url/ru-en.en/politikus.ru/events/22817-v-kieve-provedut-nedelnyy-antirossiyskiy-gey-parad.html

Nemojomo zaboraviti kako su pocela dogadanja oko euromaidana

689657.jpg

...ови, ако буду пуштени кућама, не верујем да ће пожелети и као туристи, поново на ЈИ ехс Украјине...?!?

27 June 2014, 18:37
400 Ukrainian soldiers surrender to Ukrainian militia
Read more: http://voiceofrussia.com/news/2014_...o-over-surrendered-to-Ukrainian-militia-3865/

Four hundred Ukrainian soldiers went over to the Donetsk People's Republic (DNR), Sergey Kavtaradze, special representative of the DNR's PM, said.

"Yesterday, a military formation that amounted to 400 soldiers surrendered to 15 soldiers of the militia. The skirmish lasted for seven hours. No militia's soldiers were killed," Sergey Kavtaradze said.
Read more: http://voiceofrussia.com/news/2014_...o-over-surrendered-to-Ukrainian-militia-3865/

da bi proslavili sporazum sa EUropskom unijom u kijevu organizraju "gay paradu". I to ne od jednog dana nego od tjedana dana raznih dogadaja povezanih sa "gay paradom"

In Kiev will hold a week-long anti-Russian gay pride parade

LGBT-community of Ukraine intends to maintain the current authorities of the country and its territorial unity at the festival "Kievprim-2014", which will be held from 30 June to 6 July. The organizers of the festival as its objective consider the "fighting "jackets" and Pro-Russian provocateurs". Gay, lesbian, bisexual and transgender people are going to support the unity of Ukraine for shares in Kyiv, according to local media. "We want our fellow citizens and degradante knew LGBT for a United and strong Ukraine, which is building closer relations with the EU", - said the head of the all-Ukrainian LGBT Association "Gay-Alliance Ukraine Taras Karasiuk. "This year our goal is to prevent the "jackets" and Pro-Russian provocateurs to prevent human rights in Ukraine for all, including the LGBT community," said co-chair of the Coalition for combating discrimination Nazarius Bor. International forum-festival LGBT "Kievprim-2014" will be held in the Ukrainian capital from 30 June to 6 July. In the frame of the festival concerts, exhibitions, lectures, workshops and parties.

http://translate.yandex.net/tr-url/ru-en.en/politikus.ru/events/22817-v-kieve-provedut-nedelnyy-antirossiyskiy-gey-parad.html

Nemojomo zaboraviti kako su pocela dogadanja oko euromaidana

Pogledajte prilog 333037
Gay parada dok im je zemlja u građanskom ratu/bankrotu,na šta su spali ovi Ukrajinci...nema njima pomoći još dugo!Kada se osvjeste biće kasno...

Заузета је комплетна касарна, командант је заробљен,
а "да би им се сачували животи, војници су пребачени у другу касарну".
Боевики после трех штурмов захватили воинскую часть в Донецке, - Нацгвардия
Шта је са припадницима наци-гарде не кажу.

Иначе, мало вас прца гугл преводилац. - часть - честица, дио, јединица (у овом случају војна јединица)
To znaci deo, bukvalni prevod 'vojni deo', mi bi rekli kasarna ili vojni kompleks.

Upravo sam procitao uzasne vesti za Evrolizoguze - Rusija uvela sancije nemackoj ( ljubazno i kulturno ) i podigla cenu gasa nemackoj ,, zbog promenjenih trzisnih uslova ,, .... :mrgreen:

Dolijase i Etinger i Merkel i Stajnmajer .... Sad ce navisa cena gasa biti za nemce ..... :rotf:

Druga uzasna vest za Evroguyoljube je da su Rusija i Kina danas podpisale novi ugovor o prodaji jos 30 miliona kubnih metara gasa godisnje .... :lol:

http://aftershock.su/?q=node/239672

Кључне речи овде: - " У оваj пут, гориво ће ићи не са Источне, а из Западне Сибири, који сада греје и Европу" :whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back