Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - IV deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam bio za izbacivanje Hrvatske iz SFRJ (Dalmacija,Slavonija i Krajina da ostanu),ali i protiv otcepljenja Kosova :mrgreen:
JBG,niko me nije pitao

A Istra i Međimurje? :lol:

- - - - - - - - - -

Jok, volim cure.
Ali ne planiram živjeti u državi gdje je normalno prebiti nekoga zato jer u seksu voli drugačije stvari.

Ko je kada video gerilu u Vojvodini ?

Kako je bilo partizana u II svjestkom ratu?

- - - - - - - - - -

A Istra i Međimurje? :lol:

- - - - - - - - - -

Jok, volim cure.
Ali ne planiram živjeti u državi gdje je normalno prebiti nekoga zato jer u seksu voli drugačije stvari.

Kakava zamjena teza... je li to u Rusiji normalno prebiti nekog pripadnika seksualne manjine, a u Ukrajini cvjetaju njihova prava?!

"Prescot Bush i Averell Harriman imali su kompaniju Dresser Industries kao deo naftne imperije Standard Oil New Jersey-Texas, koja je zajedno sa nemačkim koncernom I.G.Farben testirala i proizvodila veštačku gumu, a sve to u logoru Auschwitz (polj.Oswiencim)."

Je, je, to je dokaz da su Ameri danas nacisti, i da nikad nisu sletjeli na Mjesec, kao što zna svaka prava kuharica kojoj je strašno dosadno između nakuhavanja obroka.

U redu, sasvim svejedno, yebe se meni za paradu, ali nije zabranjeno na 100 godina.
Radi se o poštivanju ljudskih prava i prava pojedinca: a ****** su samo dobar benchmark da vidiš u kojoj mjeri se poštuju ljudska prava.
:rotf::rotf:
Čitaš li ti uopšte šta si napisao?!

Čim su oteli vlast huntaši su najavili ukidanje jezika koji je maternji oko pola ukrajinske populacije... trenutno šalju avione, helikoptere, tenkove na svoje građane... to je divno poštovanje ljudskih prava...

:rotf::rotf:
Čitaš li ti uopšte šta si napisao?!

Čim su oteli vlast huntaši su najavili ukidanje jezika koji je maternji oko pola ukrajinske populacije... trenutno šalju avione, helikoptere, tenkove na svoje građane... to je divno poštovanje ljudskih prava...

Ljudska prava su naravno u određenoj mjeri uskraćena dok traju ratne operacije protiv terorista, pa nije to valjda čudno.

Za koji dan, kada se teroristička država raspadne i kada civilne institucije preuzmu normalnu mirnodopsku vlast možemo početi govoriti o poštivanju ljudskih prava.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back