mijak
Poznat
- Poruka
 - 9.155

Потврдио да је глуп. Шпијуни нису заштићени.Нисам то ни видио. Постави па онда ако не реагујем приговори. Овако испадаш глуп.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Потврдио да је глуп. Шпијуни нису заштићени.Нисам то ни видио. Постави па онда ако не реагујем приговори. Овако испадаш глуп.
Јел имаш ти представу колико си пута ову бедастоћу изрекао у последњих око 3 месеца?
 To se zove navijanje!Ватикан је мозак а сви остали па међу њима и ти су њихове слуге, радници и роба за отпад.
Да Исток!
Ватикан никада није заборавио Светог Александра Невског и погубљење неколико својих кардинала који су пратили западну армаду од 60 000 предвођеним војничко-монашким редом Тевтонаца.
Навијање је кад поставља слике американских носача, ово су бедастоће.To se zove navijanje!
Потврдио да је глуп. Шпијуни нису заштићени.
Лажеш, Вуковар је био бојиште а не цивилна мета.
Ma gde ce da da slomi, ima samo da poubijaju masu civila i na kraju ce RF. da intervenise da spreci humanitarnu katastrofu. A Porosenko ima da cibne na zapad.Izgleda da ce u narednih nekoliko dana sve biti gotovo. Poroshenko rijesio da slomi pobunu na istoku.
Ajde da vidimo i to!
Objasni gde to na Istoku jezuiti imaju veliki uticaj . Okvirno barem navedi ime zemlje .
KESH, molim te ne spamuj temu Photoshop slikama.
A uzgred, sva ona oružuja na paradi 9 maja su bila od lesonita i šperploča.
Украјинци држали руске новинаре у јами са џаковима на глави и смерали да их побију
![]()
http://fakti.org/rossiya/ukrajinci-...-sa-dzakovima-na-glavi-i-smerali-da-ih-pobiju
То не мења ништа у констатацији о количини бедастоћа којима се репетитивно глупира.Pa jel bilo ozbiljne ofenzive? Nije. Ovo je priv put da djeluje malo ozbiljnije, do sada je to bilo "ti meni granatu, ja tebi".
Rusi samo blefiraju. Ne smiiju napasti da ne bi ostali bez evropske love.
A odakle znaš da tamo nije bojište?
Misliš da tamo nema proruskih vojnika?
Nemoj biti naivan, zna se kako se brane gradovi, i zna se da pritom mora biti i mnogo civilnih žrtava.
Ako planiraš grad braniti tako da evakuiraš sve civile i ostaviš samo vojsku, onda ti je bolje odmah se predati.
Proglasio si me lažovom, izvini se.![]()

И ово понављаш већ три месеца, а Крим је у Русији.Rusi samo blefiraju. Ne smiiju napasti da ne bi ostali bez evropske love.
Za razliku od onog Talijanskog novinara koji je prije dva dana ubijen na istoku Ukrajine.
Ali i tu vijest si propustio
Па ево у Хрватској где језуити држе мису ратном злочинцу Анти Павелићу.Objasni gde to na Istoku jezuiti imaju veliki uticaj . Okvirno barem navedi ime zemlje .
Нема никаквих трагова борбе, погођени су улази испред зграда и цивилна возила у којима су побијени цивили.
Јеси ли ти уопште гледао снимак???![]()
opusteno se koristi jurisna aviacija,artiljerija granatira civilna naselja,... sve se moze kada su u planu globalnog teroriste preko bare.Da je Srbija ili neka druga "manje" demokratka sredina upotrebila slicna sredstva ,do sada bi vec zveketale sankcija a flota bi bila na putu kao zaristu.Prekomerna upoteba sile je dovoljan povod za uvodjenje "demokratije",ali ovo naravno nije takav slucaj
kad sam ja govorio o vasoj krvi? imate li vi uopste krvi? nesto si mi bled.pitanje za tebe: kakav odgovor jos ocekujes od mene na ovako ,,pametno,, pitanje?
Nista mi se ovo ne svidja. Izgleda da je pocelo sprovodjenje akcije,koju je najavio Parasenko. Borbe vec i u Donjecku, u Slavjansku se sve vise upotrebljava artiljerija,javljaju da se i u centru Mariupolja puca i da ima dosta naoruzanih ljudi u crnom. U DNR danas dvojica opolcenaca osudjena na smrt streljanjem prekim sudom od strane svojih za pljacku,kidnapovanje ljudi i napustanje polozaja. Mozda su oni Kozaci iz Luganska iz iste price,ne vidim ko bi drugi mogao da ih hapsi nego svoji?
Rusija povukla vojsku sa granice,a Pusilin moli za pomoc !
Izgleda da ce u narednih nekoliko dana sve biti gotovo. Poroshenko rijesio da slomi pobunu na istoku.
Украјинци држали руске новинаре у јами са џаковима на глави и смерали да их побију
![]()
http://fakti.org/rossiya/ukrajinci-...-sa-dzakovima-na-glavi-i-smerali-da-ih-pobiju
Па ево у Хрватској где језуити држе мису ратном злочинцу Анти Павелићу.
Шта мислиш да је у Пољској или Украјини нешто другачије?
У Украјини су основали још 1575. Универзитет...
http://jesuits.org.ua/