Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - III deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ватикан је мозак а сви остали па међу њима и ти су њихове слуге, радници и роба за отпад.

Izvoli objasni kako mozak komanduje slugama .

- - - - - - - - - -

Да Исток!
Ватикан никада није заборавио Светог Александра Невског и погубљење неколико својих кардинала који су пратили западну армаду од 60 000 предвођеним војничко-монашким редом Тевтонаца.

Objasni gde to na Istoku jezuiti imaju veliki uticaj . Okvirno barem navedi ime zemlje .

Лажеш, Вуковар је био бојиште а не цивилна мета.

A odakle znaš da tamo nije bojište?

Misliš da tamo nema proruskih vojnika?
Nemoj biti naivan, zna se kako se brane gradovi, i zna se da pritom mora biti i mnogo civilnih žrtava.

Ako planiraš grad braniti tako da evakuiraš sve civile i ostaviš samo vojsku, onda ti je bolje odmah se predati.

Proglasio si me lažovom, izvini se. :roll:

Украјинци држали руске новинаре у јами са џаковима на глави и смерали да их побију

ukr_nov_rus_123.JPG

http://fakti.org/rossiya/ukrajinci-...-sa-dzakovima-na-glavi-i-smerali-da-ih-pobiju

Pa jel bilo ozbiljne ofenzive? Nije. Ovo je priv put da djeluje malo ozbiljnije, do sada je to bilo "ti meni granatu, ja tebi".
То не мења ништа у констатацији о количини бедастоћа којима се репетитивно глупира.
О офанзивама... зар нису нацисти већ били у ранијим офанзивама у центру градова које сада нападају само по ободима?

A odakle znaš da tamo nije bojište?

Misliš da tamo nema proruskih vojnika?
Nemoj biti naivan, zna se kako se brane gradovi, i zna se da pritom mora biti i mnogo civilnih žrtava.

Ako planiraš grad braniti tako da evakuiraš sve civile i ostaviš samo vojsku, onda ti je bolje odmah se predati.

Proglasio si me lažovom, izvini se. :roll:

Нема никаквих трагова борбе, погођени су улази испред зграда и цивилна возила у којима су побијени цивили.

Јеси ли ти уопште гледао снимак???:eek:

Objasni gde to na Istoku jezuiti imaju veliki uticaj . Okvirno barem navedi ime zemlje .
Па ево у Хрватској где језуити држе мису ратном злочинцу Анти Павелићу.
Шта мислиш да је у Пољској или Украјини нешто другачије?
У Украјини су основали још 1575. Универзитет...

http://jesuits.org.ua/

Нема никаквих трагова борбе, погођени су улази испред зграда и цивилна возила у којима су побијени цивили.

Јеси ли ти уопште гледао снимак???:eek:

Pa?
Doleti minobacačka granata i pobije ljudie, koliko je civila na taj način stradalo u Vukovaru ili Sarajevu ili na stotinu drugih mjesta?

opusteno se koristi jurisna aviacija,artiljerija granatira civilna naselja,... sve se moze kada su u planu globalnog teroriste preko bare.Da je Srbija ili neka druga "manje" demokratka sredina upotrebila slicna sredstva ,do sada bi vec zveketale sankcija a flota bi bila na putu kao zaristu.Prekomerna upoteba sile je dovoljan povod za uvodjenje "demokratije",ali ovo naravno nije takav slucaj

kad sam ja govorio o vasoj krvi? imate li vi uopste krvi? nesto si mi bled.pitanje za tebe: kakav odgovor jos ocekujes od mene na ovako ,,pametno,, pitanje?

Nista mi se ovo ne svidja. Izgleda da je pocelo sprovodjenje akcije,koju je najavio Parasenko. Borbe vec i u Donjecku, u Slavjansku se sve vise upotrebljava artiljerija,javljaju da se i u centru Mariupolja puca i da ima dosta naoruzanih ljudi u crnom. U DNR danas dvojica opolcenaca osudjena na smrt streljanjem prekim sudom od strane svojih za pljacku,kidnapovanje ljudi i napustanje polozaja. Mozda su oni Kozaci iz Luganska iz iste price,ne vidim ko bi drugi mogao da ih hapsi nego svoji?
Rusija povukla vojsku sa granice,a Pusilin moli za pomoc !

Izgleda da ce u narednih nekoliko dana sve biti gotovo. Poroshenko rijesio da slomi pobunu na istoku.

Украјинци држали руске новинаре у јами са џаковима на глави и смерали да их побију

ukr_nov_rus_123.JPG

http://fakti.org/rossiya/ukrajinci-...-sa-dzakovima-na-glavi-i-smerali-da-ih-pobiju

Za vreme II sv. rata 330 000 ljudi su banderasi poubijali . Videli smo sta se desilo u Odesi. Lov je zvanicno otvoren , a ovi momci imali srecu samo sto su novinari.

Па ево у Хрватској где језуити држе мису ратном злочинцу Анти Павелићу.
Шта мислиш да је у Пољској или Украјини нешто другачије?
У Украјини су основали још 1575. Универзитет...

http://jesuits.org.ua/

Hrvatska je jako bitna zemlja, kao i taj univerzitet u Ukrajini . Kad si rekao Istok, pomislio bi čovek da u najmanju ruku kontrolišu vlade Kine i Japana :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back