Mickie
Veoma poznat
- Poruka
 - 13.240

Ma daj?![]()
Sta bre da ti dam? Jel negiras Holokaust?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma daj?![]()
ne znam sto bi ???....... u sta da se umesaju , kada rusi sede mesecima na granici ukrajine , i prete, prete , prete , prete...........cekaju , cekaju , cekaju , cekaju........Realno, koliko rusa treba da izgine u ukrajini da se umesa veliki vodja ????......ja sam verovao da ce lovac na tigrove i slonove , cim padne prva ruska glava u ukrajini , uleteti i ebati im svima kevu.......kao ono........saziva hitnu sednicu fckn saveta bezbednosti .......yayara .
Daje tvojim ljubimcima još malo života na zemlji pre nego što ih velikom brzinom pošalje u večni pakao.
![]()
ne znam sto bi ???....... u sta da se umesaju , kada rusi sede mesecima na granici ukrajine , i prete, prete , prete , prete...........cekaju , cekaju , cekaju , cekaju........Realno, koliko rusa treba da izgine u ukrajini da se umesa veliki vodja ????......ja sam verovao da ce lovac na tigrove i slonove , cim padne prva ruska glava u ukrajini , uleteti i ebati im svima kevu.......kao ono........saziva hitnu sednicu fckn saveta bezbednosti .......yayara .
Ma kakva parada,daleko je Moskva,ovo je jasan signal...
Ne ide to tako,21 je vijek,moraš imati dobar razlog!MIslim da će Rusija na kraju ući jer ovo baš eskalira u ozbiljan rat!
U Odesi će biti svega danas...
keve ti???........pa NATO je imao razlog koji je sam izmislio da izbombarduje srbiju......shatro masovni pokolj siptara od strane vojske.
sada zaista postoji upotreba vojske protiv civila u ukrajini , i ubijaju ih kao zeceve i tenkovima i avionima...........razlog je vise nego dovoljan da se umesa rusija i brani svoje sunarodnike od ofanzive ukrajinskih oruzanih snaga...nego.....nema chelavi mooda za to. Dzaba one slike migova, topova , raketa , i pitaj qraz cega vec, sto postavljate na krsti.........boj ne bije svetlo oruzje vec mooda u junaka............
da je neko ubio vojnom akcijom 20 amera , odavno bi NATO vec uleteo na teren.........ebiga, ljudi su ****** ovako, ali imaju mooda mora im se priznati....tako je bilo u kubanskoj krizi , tako je i sada.......u oba slucaja, ruska mecka podvoja svoj kratki rep
Polako,evo već kmeče iz Kijeva da je Odesa podmetnuta,ne žuri sa izjavama,kajaćeš se!
14:54 - "Masakr u Odesi ruski plan za uništenje Ukrajine"
Nasilje u Odesi sa četrdeset mrtvih u petak, deo je “ruskog plana za uništenje Ukrajine”, izjavio je u nedelju premijer Ukrajine Arsenij Jacenjuk.
Pa Rusija je već poslala svoje snage u obliku maskiranih uljeza koji glume lokalce.
Tako da je rat između Ukrajine i Rusije već rasplamsan, i Putin popija žrtve.
Polako,evo već kmeče iz Kijeva da je Odesa podmetnuta,ne žuri sa izjavama,kajaćeš se!
14:54 - "Masakr u Odesi ruski plan za uništenje Ukrajine"
Nasilje u Odesi sa četrdeset mrtvih u petak, deo je “ruskog plana za uništenje Ukrajine”, izjavio je u nedelju premijer Ukrajine Arsenij Jacenjuk.
Џабе је кукати сада... Одзвонило им је...
Narod gori a Putin se ceslja i sprema za paradu!
PUTIN UNDER HUGE PRESSURE TO SEND IN TANKS - KREMLIN SPOKESMAN