Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - III deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
SLAVJANSK - Borba za Slavjansk je počela i snage samoodbrane žestoko se bore u predgrađima sa ukrajinskim snagama bezbednosti, javlja Interfaks i dodaje da pucnjava dopire sa železničke stanice.

"Pre oko pola sata izbio je sukob u blizini železničke stanice, a zatim se proširion u kvart Malinovku", kaže izvor iz štaba samoodbrane.

Snage samoodbrane zasad odolevaju i najavljuju žestok otpor.

"Sada su se snage bezbednosti ukopale na ulazu u Slavjansk. Nameravamo da ih oduvamo odande", kaže predstavnik samoodbrane

ne znam sto bi ???....... u sta da se umesaju , kada rusi sede mesecima na granici ukrajine , i prete, prete , prete , prete...........cekaju , cekaju , cekaju , cekaju........Realno, koliko rusa treba da izgine u ukrajini da se umesa veliki vodja ????......ja sam verovao da ce lovac na tigrove i slonove , cim padne prva ruska glava u ukrajini , uleteti i ebati im svima kevu.......kao ono........saziva hitnu sednicu fckn saveta bezbednosti .......yayara .

Recimo nekih 100-150.000 zrtava ako bi se pojavilo za narednih mesec dana bi probudilo Ruskog Medveda
sacekajmo da prodje 9-Maj parada - ko i onomad Olimpijada u Sociju...

ne znam sto bi ???....... u sta da se umesaju , kada rusi sede mesecima na granici ukrajine , i prete, prete , prete , prete...........cekaju , cekaju , cekaju , cekaju........Realno, koliko rusa treba da izgine u ukrajini da se umesa veliki vodja ????......ja sam verovao da ce lovac na tigrove i slonove , cim padne prva ruska glava u ukrajini , uleteti i ebati im svima kevu.......kao ono........saziva hitnu sednicu fckn saveta bezbednosti .......yayara .

Ne ide to tako,21 je vijek,moraš imati dobar razlog!MIslim da će Rusija na kraju ući jer ovo baš eskalira u ozbiljan rat!

lugansk-situacija-foto-reuters-1399207289-490651.jpg

Ne ide to tako,21 je vijek,moraš imati dobar razlog!MIslim da će Rusija na kraju ući jer ovo baš eskalira u ozbiljan rat!

keve ti???........pa NATO je imao razlog koji je sam izmislio da izbombarduje srbiju......shatro masovni pokolj siptara od strane vojske.

sada zaista postoji upotreba vojske protiv civila u ukrajini , i ubijaju ih kao zeceve i tenkovima i avionima...........razlog je vise nego dovoljan da se umesa rusija i brani svoje sunarodnike od ofanzive ukrajinskih oruzanih snaga...nego.....nema chelavi mooda za to. Dzaba one slike migova, topova , raketa , i pitaj qraz cega vec, sto postavljate na krsti.........boj ne bije svetlo oruzje vec mooda u junaka............

da je neko ubio vojnom akcijom 20 amera , odavno bi NATO vec uleteo na teren.........ebiga, ljudi su ****** ovako, ali imaju mooda mora im se priznati....tako je bilo u kubanskoj krizi , tako je i sada.......u oba slucaja, ruska mecka podvoja svoj kratki rep

keve ti???........pa NATO je imao razlog koji je sam izmislio da izbombarduje srbiju......shatro masovni pokolj siptara od strane vojske.

sada zaista postoji upotreba vojske protiv civila u ukrajini , i ubijaju ih kao zeceve i tenkovima i avionima...........razlog je vise nego dovoljan da se umesa rusija i brani svoje sunarodnike od ofanzive ukrajinskih oruzanih snaga...nego.....nema chelavi mooda za to. Dzaba one slike migova, topova , raketa , i pitaj qraz cega vec, sto postavljate na krsti.........boj ne bije svetlo oruzje vec mooda u junaka............

da je neko ubio vojnom akcijom 20 amera , odavno bi NATO vec uleteo na teren.........ebiga, ljudi su ****** ovako, ali imaju mooda mora im se priznati....tako je bilo u kubanskoj krizi , tako je i sada.......u oba slucaja, ruska mecka podvoja svoj kratki rep

Polako,evo već kmeče iz Kijeva da je Odesa podmetnuta,ne žuri sa izjavama,kajaćeš se!
14:54 - "Masakr u Odesi ruski plan za uništenje Ukrajine"
Nasilje u Odesi sa četrdeset mrtvih u petak, deo je “ruskog plana za uništenje Ukrajine”, izjavio je u nedelju premijer Ukrajine Arsenij Jacenjuk.

Polako,evo već kmeče iz Kijeva da je Odesa podmetnuta,ne žuri sa izjavama,kajaćeš se!
Nasilje u Odesi sa četrdeset mrtvih u petak, deo je “ruskog plana za uništenje Ukrajine”, izjavio je u nedelju premijer Ukrajine Arsenij Jacenjuk.

Џабе је кукати сада... Одзвонило им је...

Pa Rusija je već poslala svoje snage u obliku maskiranih uljeza koji glume lokalce.

Tako da je rat između Ukrajine i Rusije već rasplamsan, i Putin popija žrtve.

to je daleko od rata...........nema rata dok putin ne podigne ono silno oruzje sto gledamo na svakoj temi na krsti........ali, ako podigne to oruzje , avione , raketLe , tenkove i ostali arsenal koji svaki dobar forumash na krsti ima u folderima .........onda treba da bude spreman da mu se isto i vrati. Elem, nema mooda vladimir za tako nesto .......nazalost . A taman sam se spremio da uz kokice i RT gledam direktan prenos unistenja zapadne civilizacije od strane velikog vladimira

14.55 - Demonstranti u Odesi blokirali su zgradu policije i traže oslobađanje zatvorenike, javlja Itar-Tass. Više od stotinu ljudi blokiralo je Preobražensku ulicu, u kojoj se nalazi zgrada policije. Demonstranti traže da svi ljudi uhapšeni 2. maja, koji čekaju da budu poslati u Okružni sud, smesta budu oslobođeni.

sto bih se ja kajao ???.......mene jednako bole qraz i za ruse i za ukrajince........ali me generalno nepravda nervira, pa me nervira i vladimir yayara, koji sedi i gleda kako vojska ubija civile svakodnevno..........to je to , nista vise.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back