Da li muskarac je sposoban da oprosti svojoj voljenoj devojci prevaru? I ako jeste, kakva ce biti dalje ta veza? Jel` ista?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
maja mala mama:Mozda bi i mogao da joj oprosti ali da zaboravi...to NIKADA!Muska povredjena sujeta je izuzetno komplikovana pojava...![]()
Ewa:Da li muskarac je sposoban da oprosti svojoj voljenoj devojci prevaru? I ako jeste, kakva ce biti dalje ta veza? Jel` ista?
Ewa:Da li muskarac je sposoban da oprosti svojoj voljenoj devojci prevaru? I ako jeste, kakva ce biti dalje ta veza? Jel` ista?
Vidis li ti bre ovo Milojko,Milojko Vasic:E, slatko se žene ispričaše na muškom forumu, na mušku temu !
Gospođa maki je, vidim, jako kategorična ! Đavolica se smara ... Eva samo zapitkuje, a našoj maloj avesic opet ništa nije jasno. Maja odmah jasno i glasno kaže šta ima i onda ćutke posmatra razvoj situacije. A Jovana se slaže.
Lepo bogami ...
Ima li smisla da upadam u ženske razgovore ?
cLick - OR - Die:Ewa:Da li muskarac je sposoban da oprosti svojoj voljenoj devojci prevaru? I ako jeste, kakva ce biti dalje ta veza? Jel` ista?
De$ava se i to.. Nije nemoguce... Obichno zbog interesa... Svako ima svoje razloge i sve je subjektivno tako da pojam "mu$kinje i zhenskinje" ne treba generalizovati vec treba gledati na pojedinachne sluchajeve. Chak ni Bog ne opra$ta vec $alje u pakao. Za$to bi mi ljudi onda opra$tali osim ako nismo glupi ili nemamo neki nama znan interes i razlog. Mene recimo da prevari Miss sveta, ja bih joj oprostio.. $to da ne. Ali kad bi me prevarila neka osrednja lokalka onda cao. Istu analogiju primenjuju i devojke. Da neku siroticu prevari Bekam sigurno da bi mu oprostila i tako u krug.. Namerno sam pojachao razlike da bi stvar bila jasnija i uochljivija..
Koji je tvoj odgovor?
Nikad.Ewa:Da li muskarac je sposoban da oprosti svojoj voljenoj devojci prevaru? I ako jeste, kakva ce biti dalje ta veza? Jel` ista?
wizard32:Vidis li ti bre ovo Milojko,
sladje im doci na musku temu nego ista. :x
Dlakava_Strvina:Oooo verniche moj! Govorim ti kroz Dlakave_Strvine:
Ja Tvorac sveta pakla raja (polizes mi yaya) kazem da koristish nevernichki US kodni raspored. Over
Sad ja..
Ljudi ne znam shta mi bi...
JELI TI? KO TE OVLASTIO DA POMINJESH BOGA? JEL LEPO REKO DA NE UZIMA SVAKA ...... NJEGOVO IME U USTA? A? JEL OPET NEKI SEKTASH? ENO GA JEDAN (ILI SI TO TI) NA ZENSKOM_BUTKU PA PROSIPA "ZNANJE" O ABORTUSIMA I DAJE ILEGALNE LINKOVE?!
BOG DA POSTOJI POMOGAO BI TI...
DA NE LUPASH TOLIKO...
Evo da i ja iunesem svoje mišljenje. Jer, kao što znamo svako ima dupe i mišljenje.Ewa:Ovako, pitala sam Vs, muskarci, jer me zanima bas Vase misljenje o tome...
cLick - OR - Die:Dlakava_Strvina:Oooo verniche moj! Govorim ti kroz Dlakave_Strvine:
Ja Tvorac sveta pakla raja (polizes mi yaya) kazem da koristish nevernichki US kodni raspored. Over
Sad ja..
Ljudi ne znam shta mi bi...
JELI TI? KO TE OVLASTIO DA POMINJESH BOGA? JEL LEPO REKO DA NE UZIMA SVAKA ...... NJEGOVO IME U USTA? A? JEL OPET NEKI SEKTASH? ENO GA JEDAN (ILI SI TO TI) NA ZENSKOM_BUTKU PA PROSIPA "ZNANJE" O ABORTUSIMA I DAJE ILEGALNE LINKOVE?!
BOG DA POSTOJI POMOGAO BI TI...
DA NE LUPASH TOLIKO...
iju! Al' sise napalio, ba$ sise napaliohaha
Sekta$ jo$ nisam, ali ako skorije ne dodjem do neke vece kinte planiram da osnujem svoju sektu u kojoj ce svako moci svakoga da prevari ili jo$ bolje.. svi ce svima biti vernixe xe
Na zhenskom butiku bio nisam niti me zanimaju abortusi po$to sam mu$ko, a odluke bih prepustio devojkama iako sam za to da se radjaju zdrava deca.
Ko ce sutra da nasledi forum pobogu
Koristim nevernichki US raspored po defaultu jer sve $to smrdi na srBsko na kompu to odma skidam.. Windows je sam po sebi odvratan, a posebmo kada je na srBskom
U Boga bih voleo vi$e da verujem.. lak$e bi mi bilo.. dobrochinio bih.. ne bih bludio po ovakvim rupama na netu
Prevarimo se
Dlakava_Strvina:Uh, dobro je... Ja pomislih drugar od "Oca Cirila", tek ta tema je uklonjena jer je abortus bio paravan za neshto drugo...
A bih neshto ljut...
Kao shto kaze pesma:
"Cuti zeno ne galami, cipele mi dreeeshi,
u zivotu svaki chovek, moze da pogreeeshiii" :wink:
cLick - OR - Die:Dlakava_Strvina:Uh, dobro je... Ja pomislih drugar od "Oca Cirila", tek ta tema je uklonjena jer je abortus bio paravan za neshto drugo...
A bih neshto ljut...
Kao shto kaze pesma:
"Cuti zeno ne galami, cipele mi dreeeshi,
u zivotu svaki chovek, moze da pogreeeshiii" :wink:
Mogo bi ja ovome danima da se derem, ali chuvam grlo i polozhaj i zato tixo CePem 8)
umor...