- Poruka
- 18.758
Ma nabijem ih na Ku*rac//
Daleko da su glupe,to bi bilo ekstra.
Pa kojoj pametnoj bi promaklo to sto ti radis?Svaka zena oseti,veruj mi.
Pitanje je koliko su i tvoje devojke verne haha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nabijem ih na Ku*rac//
Daleko da su glupe,to bi bilo ekstra.
i ti si ljubomorne prirode..uhuhh..Radi takvih poput tebe dodje mi da se nikad ne udam, Ne daj Boze da me unesreci neki poput tebe
Nadam se da ti i zena razmislja kao i ti, pa se pitaj jesu li tvoja djeca citav zivot![]()
O tome nikada i ne razmisljam hahah..jedan je zivot jbg.Pa kojoj pametnoj bi promaklo to sto ti radis?Svaka zena oseti,veruj mi.
Pitanje je koliko su i tvoje devojke verne haha
Cuo sam puno prica o tome,,Ocigledno ne poznajes dovoljno zene kao sto ni one ocigledno ne poznaju tebe![]()
Cuo sam puno prica o tome,,
ali ako zadovoljis i svoje redovno,jbg neces se valjda vezati za onu sto dodatno khh..mm i ona ima svoj zivot..ako ima dovoljno paznje,i ponasas se kako treba prema svojoj lepsoj polovini sta bi osetila.
Nece on ni da se istanji ako zulja jos koju.
e jbg..mnogo pitas.Gde je postovanje?
saosecam i ja s,tobom veruj..Zalim tvoju devojku.Ne mogu da se odlucim zbog cega. Dal zbog tvog ponasanja ili zbog toga sto je glupa![]()
Cuo sam puno prica o tome,,
ali ako zadovoljis i svoje redovno,jbg neces se valjda vezati za onu sto dodatno khh..mm i ona ima svoj zivot..ako ima dovoljno paznje,i ponasas se kako treba prema svojoj lepsoj polovini sta bi osetila.
Nece on ni da se istanji ako zulja jos koju.
i bwkovii..jednom kad te izda srcei nadju te na nekoj veneri e hero hero nije ti to zdravoiskrivi se kicma izrste rep ko kad pijes kafu
![]()
Ne volim da razmisljam dali mi se neki tip mota okolo guze....Pff,uopste ne znas da se provodis.
Nema veze,ako ne mogu da se opustim osim solo..Nece oko tvoje haha
ja u ovome neću da učestvujem
da budem saučesnik u takvom zločinu...
neee...
al na filmovimasam vidjela da kućanice to obave dok je muž na poslu...u Americi idu rano na posao, kasno dolaze...ni blizu kao kod nas
![]()