prevario sam zenu

18 godina zajednickog zivota i onda se desilo....prevario sam je.... imam dvoje predivne dece i rekao sam joj sve
nikad nisam pomislio da to moze meni da se desi ,imao bezbroj prilika za tako nesto ali sam uvek nekako presekao .ovaj put se nije to desilo,zena mi je pre par godina operisana od raka dojke ,veliki je borac i nikad nije htela da pokaze pred decom i meni kolko joj je tesko,.jedva je prezivela sve to ....Mada kao i svaki brak ima svoje krize tako i moj to traje vise godina unazad ,bilo je problema i pre njene bolesti,Sada joj je ovo sve izuzetno tesko palo ,misli da nije zenstvena vise, tu sigurno gresi...deca znaju nisu mali ,psihicki haos u mojoj glavi ,u njenoj deca placu skice.....pomozite ,dajte neki savet....

Nisam iscitao celu temu i neko ti je verovatno vec rekao:
Ali kog si djavola PRIZNAVAO:dontunderstand:!!!

18 godina zajednickog zivota i onda se desilo....prevario sam je.... imam dvoje predivne dece i rekao sam joj sve
nikad nisam pomislio da to moze meni da se desi ,imao bezbroj prilika za tako nesto ali sam uvek nekako presekao .ovaj put se nije to desilo,zena mi je pre par godina operisana od raka dojke ,veliki je borac i nikad nije htela da pokaze pred decom i meni kolko joj je tesko,.jedva je prezivela sve to ....Mada kao i svaki brak ima svoje krize tako i moj to traje vise godina unazad ,bilo je problema i pre njene bolesti,Sada joj je ovo sve izuzetno tesko palo ,misli da nije zenstvena vise, tu sigurno gresi...deca znaju nisu mali ,psihicki haos u mojoj glavi ,u njenoj deca placu skice.....pomozite ,dajte neki savet....
A zasto ti mislis da ona tebe nije nikad prevarila? :hahaha:

ali koji su to mozgovi da i decu upetljaju u svoja sranja

Šta ti je...pa pojedini ljudi ne mogu da se kontrolišu NIKAKO, čim nešto izmakne kontroli oni planu,divljaju, jauču, kuakju, prijete... ne gledjau gdje su djeca
Takvih bih se našamarala samo tako

Milenko,
iskreno, nisi neki karakter. Moj je stav: ..beš muško kojem komanduje donja glava onoj gornjoj. Naročito u takvim slučajevima:žena bolesna, ili trudna, ili u nekom svom "problemu" a muž skače na drugu ...
za dalje: ako te ona želi i dalje...(pod uslovom da želiš ti, iz bilo kakvih, makar ljudskih razloga - zbog njene bolesti) - jasno i glasno:izvini se i traži oproštaj i TRUDI SE
ako nema od tog ništa - razlaz, ali i tom slučaju da joj maksimalno pomažeš oko djece, i svega drugog što ti dopusti!!!!!!

Back