prevarila me je.

a vatanje je kao manje bitno..

u poslednje vreme se shpekulishe da li je oral prevara ili da li je prevara kad je sa bivshim tako da poshto je to njoj bio bivshi postavljach teme treba se izvini lepo jer to i nije prevara, kao...

dok ga ne stavi u nozdrvu sve je to samo opushtenije druzenje...

Poslednja izmena:
ja nikako ne mogu da shvatim da može da postoji prevara kad se neko zabavlja...:eek:
...missim...možda sam seljak, al eto ne mogu...:rumenko:
Pa jebbote...prevara je kad s nekim živiš, odgajaš decu, plaćaš račune, deliš hleba, ulićeš u kredite, deliš dobro i zlo...

Dobro,bilo je 'vatanja i sta sad?'Vataju se i politicari pa nikom nista.:lol:
Okrenes list i ides dalje.Toliko je riba u sinjem moru da samo treba baciti udicu.;)
A ako je toliko plakala da ostanete prijatelji,pa budi joj prijatelj,sta fali,mozda cete pomoci jedno drugome,treba se otrseti besa,ljutnje i ostalih opasnih osecanja.

Predlog:

1. Raspitati se ko joj je bila najbolja drugarica u osnovnoj/srednjoj skoli....
2. Pronaci i smuvati najbolju drugaricu. Podmititi masnim sumama deviza ako treba. Kontam, kriza je, prihvatice.
3. Urediti da devojka uleti dok ti i njena najbolja drugarica iz detinjstva oblino svrshavate nakon iscrpljujuceg seksa, uz glasne povike imenima kojim si nazivao svoju bivsu devojku.
Uspeh zagarantovan.

A mozes lepo ko pravi muskarac da izadjes sa ortacima, i prebolis k.ucku.

Steve mali je grad sve se sazna ne brini..siguran sam. Btw ja sam joj bio prvi u sexualnom smislu....dala mi je nakon 8 mjeseci, to mozda pokazuje da joj vise znacim od tog prethodnog jer je on isto navaljivao da spavaju al ona je rekla da hoce da saceka onog koga smatra pravim i posle koga se nece kajati ..to sam bio ja, mozda to malo mijenja stvari :/ (i siguran sam da sam joj bio prvi krvarila je masu :p)

On je isti kao ti, ali joj vise znacis... :dash:

Ko zna - mozda si ti vec usao u zonu od tri meseca, sledecem ye8achu, pa kada ti bude dala josh koji put - to je faza odlucivanja... :mrgreen:

U vezi sam sa curom 15 mjeseci, raskinuli smo nakon sto sam saznao da me prevarila. To se dogodilo prije oko godinu dana....sa likom s kojim je bila u vezi prije mene.....i desilo se 3 puta, nisu spavali vec je bilo ljubljenje i malo vatanja, ona to objasnjava kao prekretnicu u njenom zivotu jer nije bila sigurna s kim zeli da bude i da je to morala uradit kako bi odlucila a odlucila je da se ne vraca na staro, ubjedjuje me da je grizla savjest tokom tih godinu dana tokom kojih ja nisam znao za to i da se bojala da mi prizna kako me ne bi izgubila, za prevaru opet nisam saznao od nikog direktno vec sam naslutio, pravio se da znam sta se desilo i naveo je da mi sve isprica, bas sinoc..plaka je 3 sata bez prestanka bukvalno, nije se usudila da me moli za oprostaj vec me molila samo da ostanemo prijatelji jer kako kaze ja sam joj najveci prijatelj prije svega. Licno mrzim prevare i lazi to rade ljudi koji su sline i ljigavci, ljudi su jebeno najvece zivotinje! Nakon te prevare nije nista bilo godinu dana..tj nije me varala, i sve se dogodilo sa jednim likom, cak i kad sam ja posumnjao na to ona je smisljala lazi kako bi se opravdala i odgovorila me od te ideje, al kako objasnjava sve je to bilo da me ne bi izgubila. Ne znam kako sam se iskontrolisao da je ne udarim ne UBIJEM ali eto jesam, ja znam da me ona voli i znam da me nije voljela dok se to desavalo, i ja nju volim i osjecam isto kao i ranije jer osjecanja koja se steku za 15 mjeseci ne mogu bas tako lako da izblijede. Ne znam sta da radim, da je posaljem u picku materinu i vise nikad joj se ne obratim niti je pogledam, ostanemo prijatelji, ili da joj oprostim.......Ne znam jesam li preskocio neki dio price, mislim da nisam, mnogo sam povrijedjen, osjecam se budalom i izigrano, najvise me boli sto sam imao povjerenja u nju, pokazala je da je uzasno sebicna osoba i egoista tim cinom kao i da je ***** od covjeka, to je bilo prije godinu dana kad se i desilo. Sta da radim.......volio bi par odgovora i iskrenih savjeta od cura i momaka i zamolio bih vas da ostavite koliko godina imate nakon svog posta. Hvala.
Pa verovatno je potražila kod drugog ono što nije dobijala od tebe... a bivši je uvek proverena varijanta :manikir:

Back