dal bi ste ponavljali/e preljubu dva put na isti nacin
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
misliš dva puta bez vađenja ili ?![]()
Za pocetak nemam koga da preljubim. A i da imam koga nema sa kim. A i da imam koga i sa kim - ne bih.
hestag mudrolije
misliš dva puta bez vađenja ili ?![]()
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Nikad nisam varala,ne umem da sakrijem,ne umem da slazem,ne isplati mi se
fali tebi malo obraza
Ko to peva ? Zvuci ko turbo folkdal bi ste ponavljali/e preljubu dva put na isti nacin
sa desankomNisam nesto preterano brojao, mada svaku prevarim sNJOM.!!!
sa desankom![]()
Isus ti se javlja a ..a to vidi sNJIM, tu je u olraundu, aL` nem da posle bidne ajme meni![]()
Isus ti se javlja a ..![]()
Ambasadore covece ja ne znam o kome pricas,mislila sam da su ta velika slova rezervisana za Isusa,Budu,svetog duha,svetog Iliju etc. Ne znam ko ti je ON ni kakve veze taj entitet ima veze sa mnom da bih mu se javljala i kakve veze imam sa njim.ama vidi to sto sNJIM, u patroli je na pedeefovima![]()
Ambasadore covece ja ne znam o kome pricas,mislila sam da su ta velika slova rezervisana za Isusa,Budu,svetog duha,svetog Iliju etc. Ne znam ko ti je ON ni kakve veze taj entitet ima veze sa mnom da bih mu se javljala i kakve veze imam sa njim.
Covece ti radis marketing nekom entitetu na forumu..nadam se da te placa u krekerimaNeznas ko je ON???????????
Protegni nogice po pedefovima i nema teorije da ga mimoidjes a da te ne nagazi![]()
Covece ti radis marketing nekom entitetu na forumu..nadam se da te placa u krekerima![]()