Zato sto je ljudski gresiti, ljudski je oprostiti, ljudski je izviniti se...sve same prirodne radnje...ljubav nije racionalna upravo zato sto je satkana od emocija koje su iracionalne...
Vidis, u mojim ocima zena koja ne zna da je varana nikada nece moci da bude budala, niti bih je sazaljevala...bice zena koja nije bila srecne ruke u ljubavi. Pusti sokak neka govori, svejedno nema sta drugo da radi...ti si srz svog zivota, deo srzi odlazi na tvoju ljubav prema njemu, ako on pogazi sve sto ste imali nece ti pomoci ni najveca mentalna satisfakcija da nisi bila budala....bices kamen, da li ce kamenu biti lakse sto je kamen koji nije sazaljevan - nije, kamenu je svejedno.
Sujetu i ljubav ne treba mesati...ego i superego, lom prave ta dva frojdovska cuda...pitaj srce, to je sve sto se racuna i tebi kao coveku znaci, sve ostalo je trla baba lan da joj prodje dan, ako sam danas ja taj lan neka im bude, sutra ce biti neko drugi, prekosutra mozda neko od njih...mozda sam ja prava vodolija ali ako zeli ulica neka govori sve najgore o meni nije me briga, smatram da je jedino zdravo sebi udovoljiti, ako to podrazumeva oprost onda ga treba i dati...od sebe sebi i za sebe...ko zna zasto je do prevare i doslo...