Prevareni

tako kako si opisao rade psihopate, ne zbog zainteresovanosti za to kakav je neko i sta voli to je normalno ako nam se svidja, nego ovaj deo o prilagodjavanju i menjanju sebe, glumatanja ..
to mi se ne svidja to deluje poremeceno..normalan covek bi morao da se uplasi.
ma daj
to je nezrelo i glupo
pa nece on nju da uhodi
kako me nervirate odma ludak psihopata vakav i nakav
ok, ovo jeste neki jaci oblik jer on nju posmatra na neki nacin, al odma da je psiho
nisi nikad nista radila kao klinka pa npr i boja noktiju, da bi se nekom dopala?

ma daj
to je nezrelo i glupo
pa nece on nju da uhodi
kako me nervirate odma ludak psihopata vakav i nakav
ok, ovo jeste neki jaci oblik jer on nju posmatra na neki nacin, al odma da je psiho
nisi nikad nista radila kao klinka pa npr i boja noktiju, da bi se nekom dopala?

koliko sam ja shvatila uvodni post, covek je lepo opisao osobu koja se prilagodjava u potpunosti svom objektu zudnje, menja se u skladu sa informacija koje saznaje,
ne spontano u zaru ljubavi, vec smisljeno, analizirajuci i hladnokrvno i pokvareno praveci zamku. znaci nece pokazati svoju licnost vec licnost koju je vestacki stvorio, tj za koju smatra da bi bila predmet interesovanja doticne
meni zaista lici na opis radnje nekog filma o psihopati progonitelju :)

Poslednja izmena:
Postoji neko ko vam se dopada..i sad skupljate o toj osobi informacije mesecima ne bi li docekali svojih 5 minuta..citate i slusate sta voli da jede..koju muziku..koje filmove gleda..sta mu/joj se dopada kod suprotnog pola..koja ima ocekivanja od zivota i zelje..po pisanju se moze videti da li je nesigurna i sta je prozivela..koji su joj uzori..strahovi..raspitujete se okolo i pletete mrezu..menjate navike i pripremate teren bez greske..sve na tacni imate dobro ste se pripremili..da li bi bili to u stanju ako vam se neko bas dopadne?i da li bi se osetili prevareno da vas neko tako proucava i pruzi ono sta zelite..bez obzira koliko vam se dopada..vi saznate da se mesecima spremao i prilagodjavao vasem profilu?

Pitam se, pitam da li je takvih bilo i dalje se pitam.

Postoji neko ko vam se dopada..i sad skupljate o toj osobi informacije mesecima ne bi li docekali svojih 5 minuta..citate i slusate sta voli da jede..koju muziku..koje filmove gleda..sta mu/joj se dopada kod suprotnog pola..koja ima ocekivanja od zivota i zelje..po pisanju se moze videti da li je nesigurna i sta je prozivela..koji su joj uzori..strahovi..raspitujete se okolo i pletete mrezu..menjate navike i pripremate teren bez greske..sve na tacni imate dobro ste se pripremili..da li bi bili to u stanju ako vam se neko bas dopadne?i da li bi se osetili prevareno da vas neko tako proucava i pruzi ono sta zelite..bez obzira koliko vam se dopada..vi saznate da se mesecima spremao i prilagodjavao vasem profilu?

bez obzira na trud, osetila bih se čudno, to sve mi je malo scary..
a nema šanse da bih to radila, više volim iz prve ruke od njega da saznam šta voli, te silne uzore, strahove itd. nego sa strane.
uostalom, ko uopšte ima taj luksuz - to silno vreme da prati nekoga okolo što virtuelno što ovako uživo, priprema teren i sve što ide uz to? :huh:

:think: to je rizik javnog iznosenja stavova po forumima....nikad ne znas ko te cita i ko sve zeli da ti podvali ili uvali :)))...da je prijatno, pa nije, to je prevara i neiskrenost jer ti servira ono sto zelis a ne ono sto on jeste....opreznosti nikad dovoljno te mi je to jos jedna od stavki zasto mi je forumsko petljanje neprivlacno....

da se raspitujem šta jede...? pa to ću da vim kad je upoznam, kad se zbližimo...:)
...kako bre ti to razmišljaš...:lol: ...ko da imaš šesnes jeote...:lol:
jeote...mator čoek, a nezreo...

e sad znas onaj fazon kad svi sa strane gledaju i vide da je neko izmanipulisan i govore toj osobi koja je zaljubljena kao drogirana..i ona nece nikog poslusati i nece verovati da je sa probisvetom

ОК...
Знам за такве ситуације.
Ту је најбоље рећи једном, и то само ако нас неко пита за мишљење о том односу.

Ја мислим да се суштина сваког односа покаже пре или касније и нико од нас није заувек слеп и не гледа шта се дешава око њега.
Просто, праве ствари трају, све остало почне пре или касније да пропада.

Попут сценарија Вудија Алена, everyone says I love you. Оваквим методом Вуди успијева да смува рибицу коју глуми Џулија Робертс, како је само био срећан, као дијете, штета што није дуго трајало.
Једини бедак је што је лако смувати а тешко одржати.

Ја сам ти као улични ДБ, знам све, и у сваком крају имам своје људе који могу да ми нађу све информације које ми требају.. Тако да скупим ја то лепо све, ал' не зато што ја желим да се прилагодим, већ зато што волим да знам. И не одузима то много времена, зависи какве људе имаш..

Наравно сада ће неко да каже "а како ћеш ти њима да верујеш", лагано, са њима са преко 10 година нераздвојан.

Ја сам ти као улични ДБ, знам све, и у сваком крају имам своје људе који могу да ми нађу све информације које ми требају.. Тако да скупим ја то лепо све, ал' не зато што ја желим да се прилагодим, већ зато што волим да знам. И не одузима то много времена, зависи какве људе имаш..

Наравно сада ће неко да каже "а како ћеш ти њима да верујеш", лагано, са њима са преко 10 година нераздвојан.
al oduzima kapacitete...misim kako neko može da se opterečuje informacijama o drugim ljudima tipa bio s ovom bila s onim...

al oduzima kapacitete...misim kako neko može da se opterečuje informacijama o drugim ljudima tipa bio s ovom bila s onim...

И даље тврдим да бивши партнери неке моје девојке говоре доста о њој, па волим да знам са ким је била, тј волим да знам све, као и о роби некој кад купујем, мсм тек кад сазнаш све што ти треба ти ћеш да купиш, нећеш да купиш па сазнајеш.. То је нека моја девиза.. Мсм има ту места за спонтаност колико хоћеш, ал' провери оно што ти је битно.. Ја имам неке ствари испод којих не идем, и ако је она пала испод то је крај и пре почетка.. Не могу да објашњавам докле ми је црта, па бих волео да ме не питаш..

Ispitam kakva je osoba da bi znao sta da ocekujem i imam li sanse, ali nikad ne bi mogao da promenim sebe potpuno i da se uklopim, ili da se pravim da me nesto zanima samo da bi neka osoba bila sa mnom. Provali se to, a malo korekcije i prilagodjavanja nije na odmet.

Ne smeta mi,i ja sam to radila kad mi se neko baš sviđao,mislim da je to pokazatelj da se ta osoba stvarno trudi da te što bolje upozna,a na neki način i proceni da li vam se želje i navike poklapaju,tako da mi je to ok.

Back