Prevareni

pa nebitno dal je imao rekoh ako mi nije stalo lozi se na kuliranje..ako mi je stalo necu kulirati i to nekoj drugoj prija..ako znam da je to lozi mogu tako nastaviti u nedogled

dozivotni sajber par koji se lozi pa dobro moze

kako znas da je ovaj drugi umro

a ne sajber
ok dao joj je grub seks, ali sta je on dobio za to? je l hteo da je opljacka
da se upozna, da je primi pa da je oladi onako iz dosade, sta je hteo time

aha on to ne voli al se naprego jednom

pa dobro dosadice mu
e ali sta tu ima... ako lose glumis ovaj objekat te provali? nije zadovoljan. pa moze da te prezire ili da mu bude simpaticno trud

i da li glumis, to su mozda skrivenije strane tvoje licnosti koje an drugom mestu ne izlaze, a ovde eto ga moze malo samo su krzljave nerazvijene?

je l ti neshto meni :rumenko:
ne mozes u nedogled, ima neki kraj, ili ti dosadi ili se upoznate, tesko da ce neko da se lozi preko maila par godina
aaaaaaaa pa u nedogled kad je vec navato na ono sto je potrebno..i dalje ce se taj tretman nastaviti manje ili vise..i ona ce omeksati i prilagoditi se njegovim predjasnjim osobinama..ali je poenta da je pre toga sve napakovano da bi se postigo cilj..da li on opravdava sredstva?

Postoji neko ko vam se dopada..i sad skupljate o toj osobi informacije mesecima ne bi li docekali svojih 5 minuta..citate i slusate sta voli da jede..koju muziku..koje filmove gleda..sta mu/joj se dopada kod suprotnog pola..koja ima ocekivanja od zivota i zelje..po pisanju se moze videti da li je nesigurna i sta je prozivela..koji su joj uzori..strahovi..raspitujete se okolo i pletete mrezu..menjate navike i pripremate teren bez greske..sve na tacni imate dobro ste se pripremili..da li bi bili to u stanju ako vam se neko bas dopadne?i da li bi se osetili prevareno da vas neko tako proucava i pruzi ono sta zelite..bez obzira koliko vam se dopada..vi saznate da se mesecima spremao i prilagodjavao vasem profilu?

situacija van pameti.
ni palo mi na pamet da neko moze da se bavi takvim glupostima:confused:

pa tako se to valjda i radi, ako oces da kre.snesh neku ribu onda moras da joj se dopadnes? tako sto joj das sta njoj treba?
pa to je ok, mozes i da nadjes nekog za koga ces manje da se cimas?

ali ako nekog proucavas nije dovoljno to znanje, nego moras takticki da pridjes da je to ne uplasi, onda mozda bolje da znas manje da se ne vidi cime se bavis : ))

npr ako imash bookmarkove sve sa njenim sajtovima to moze da bude simpaticno ili psiho zavisi koja je namera iza
npr ako joj pokazes

ali ako mora to tako kroz neke zidove i barijere ne znam, ima ljudi gde ne mora, mozda medju tim de ne mora ima neko ko je OK

znaci to je neka opsesija
mozda se zaljubish u nekog, to, ali to je malo kao da pratis filmsku zvezdu, taj vid osecanja

a sto nije prisao i pricao s njom i saznao

Poslednja izmena:
pa tako se to valjda i radi, ako oces da kre.snesh neku ribu onda moras da joj se dopadnes? tako sto joj das sta njoj treba?
pa to je ok, mozes i da nadjes nekog za koga ces manje da se cimas?
pa da bas to..samo sto je ovo mnogo vise i duze trajalo..plela se mreza i skupljale informacije..iako je akcenat bio na tome da je taj tretman pogresan..pruzen je

ali ako mora to tako kroz neke zidove i barijere ne znam, ima ljudi gde ne mora, mozda medju tim de ne mora ima neko ko je OK

znaci to je neka opsesija
mozda se zaljubish u nekog, to, ali to je malo kao da pratis filmsku zvezdu, taj vid osecanja

a sto nije prisao i pricao s njom i saznao
moze se reci da nije lako osvojiva tvrdjava i da je potrebna opasna taktika

pa mozda mozes nekog tako da stavis pod neku kontrolu

ali taj neko valjda ume da se cuva. sama imam te tendencije pa mi ne bi smetalo ako se nekom svidjam??
e i desilo mi se jednom!!! i nesto me to odbilo ali on me malo odbio
i neki drugi me je pratio i on mi se dopao i nije smetalo
ali dlaje sta bude zavisi od susreta znachi nishta. pre bi ovaj sto mi se nije dopao da bude uporan ali odustao je.

proucavao, uspeo, i sta je bilo posle : )))

mislim da je to bas tesko, jer on mora nesto tu bas da glumi, i moze da zezne !!! i sav trud cao
?

je l izgubio interes posle
ono za mene pricam o sajber pracenju na krsti, ok bilo ih je jos da tako citaju pa im smeshno ali to je bilo smeshno
zavisi valjda od namera

aaa kapiram, obicno ljudi idu gde im je lako

a ovaj zapeo ko sivonja pa izucio materiju : ))
samo na kraju to bude trofej, je l su ostali u vezi nekoj

Poslednja izmena:
Postoji neko ko vam se dopada..i sad skupljate o toj osobi informacije mesecima ne bi li docekali svojih 5 minuta..citate i slusate sta voli da jede..koju muziku..koje filmove gleda..sta mu/joj se dopada kod suprotnog pola..koja ima ocekivanja od zivota i zelje..po pisanju se moze videti da li je nesigurna i sta je prozivela..koji su joj uzori..strahovi..raspitujete se okolo i pletete mrezu..menjate navike i pripremate teren bez greske..sve na tacni imate dobro ste se pripremili..da li bi bili to u stanju ako vam se neko bas dopadne?i da li bi se osetili prevareno da vas neko tako proucava i pruzi ono sta zelite..bez obzira koliko vam se dopada..vi saznate da se mesecima spremao i prilagodjavao vasem profilu?
Не бих то никад урадио.
Ја сам то што сам па ако се такав допадам некоме, допадам.
Ако не, сигурно нећу имати користи од тога што му се допадам као пројекција његових жеља и потреба.

Наравно да бих се осетио преварено.
Једна је ствар кад се двоје мењају заједно и кад срастају у симбиози, а сасвим друга кад то неко ради да би о себи створио слику коју други треба...

Ово описано је тежак облик манипулације јер ће пре или касније изаћи на видело право лице те особе и све ће се тако и тако распасти...

Не бих то никад урадио.
Ја сам то што сам па ако се такав допадам некоме, допадам.
Ако не, сигурно нећу имати користи од тога што му се допадам као пројекција његових жеља и потреба.

Наравно да бих се осетио преварено.
Једна је ствар кад се двоје мењају заједно и кад срастају у симбиози, а сасвим друга кад то неко ради да би о себи створио слику коју други треба...

Ово описано је тежак облик манипулације јер ће пре или касније изаћи на видело право лице те особе и све ће се тако и тако распасти...

manipulacija, cak i bolesno ponasanje, bolesna projekcija....

pa mislim da se nesvesno namestam prema nekome lazno ako mi se on dopada a mislim da mu se neka zamisljena prava hirajg. ne bi dopala?

ili on sa mnom razgovara dok misli da sam jedno a onda kad vidi da nisam ode, a pre toga se mnogo trudio?
ok ali dozvolila sam, znaci sve se nanjusi na vreme ako hoces

ok ta taktika iz prvog reda je glupa ali desi se pa ok je

Back