Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 233.883
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A od cega zivim covece nego od pracenja cena,ja kazem da nisu normalne cene 50% nize a ne da su nesto slagali,litar predobrog ulja je od 1000-1300 din a ne 750ml 20€,tunjevinu placam 135-160 din a ne 600,3× skuplje ulje nego u grckoj i nije prevara a,to monini ulje na pijaci kosta dupljo manjejer ocigledno ne pratis cene
https://online.idea.rs/#!/products/60113481/finish-tbl-ultimate-plus-72-1-finish
https://online.idea.rs/#!/products/60003329/riso-scotti-pirinac-dugog-zrna-parboiled-1kg
https://online.idea.rs/#!/products/...onini-ekstra-devicansko-maslinovo-ulje-750-ml
treba malo da krenes da ides po prodavnicama da bi video kolike su cene.
da..slazem se sa tobom da cene nisu normalne..A od cega zivim covece nego od pracenja cena,ja kazem da nisu normalne cene 50% nize a ne da su nesto slagali,litar predobrog ulja je od 1000-1300 din a ne 750ml 20€,tunjevinu placam 135-160 din a ne 600,3× skuplje ulje nego u grckoj i nije prevara a,to monini ulje na pijaci kosta dupljo manje
moze neki primer koji su to artikli?ali
sam za mnoge šljašteće i popularne artikle u prodavnicama potpuno slepa. Nikad ih neću kupiti, a ne bih ih uzela ni gratis.
Gazirana (pogotovo slatka, pošto volim kiselu vodu) pića, keks, većina mlečnih proizvoda, bombone, čajevi, čokolade, i sve što zvuči ekstravagantno za podneblje na kom sam odrasla, gotova jela, zimnica, mesne prerađevine, hrana koja treba da se jede sa ulice i na ulici...moze neki primer koji su to artikli?
Okružena sam livadama i planinama i volim da provodim vreme van, i sadim mentu, matičnjak, žalfiju i ruzmarin. Što bi mi prodavao čaj neko kad mogu da poberem šta god volim?izvini a kako caj zvuci ekstravagantno?
kao i mlecni proizvodi
Oni stvarno misle da su ljudi budale
Па зар не знаш како се снижавају цијене још од доба кад су се исписивале мастиљавом оловком? Изнад нормалне цијене напишеш већу бројку и прецрташ је.A od cega zivim covece nego od pracenja cena,ja kazem da nisu normalne cene 50% nize a ne da su nesto slagali,litar predobrog ulja je od 1000-1300 din a ne 750ml 20€,tunjevinu placam 135-160 din a ne 600,3× skuplje ulje nego u grckoj i nije prevara a,to monini ulje na pijaci kosta dupljo manje
Ne koristim maslinovo ulje,ali prije par dana cujem na tv da je poslije meda najvise laznog maslinovog ulja na trzistu.Sad da li je istina ne znam.A od cega zivim covece nego od pracenja cena,ja kazem da nisu normalne cene 50% nize a ne da su nesto slagali,litar predobrog ulja je od 1000-1300 din a ne 750ml 20€,tunjevinu placam 135-160 din a ne 600,3× skuplje ulje nego u grckoj i nije prevara a,to monini ulje na pijaci kosta dupljo manje
Od komine su digli cenu kao da je devicansko pa to ne napisu,a fejk ne moze da bude od proverenih brendovaNe koristim maslinovo ulje,ali prije par dana cujem na tv da je poslije meda najvise laznog maslinovog ulja na trzistu.Sad da li je istina ne znam.