Prevaranti u postekspresu

Poruka
4.292
Ljudi nikako ne saljite vise posiljke preko postekspresa!!!! Dosetili su se da vam uzmu jos pare. Ja stalno nesto saljem i primam pakete i evo sta mi se desilo. Cekam ja posiljku i nema pa nema. Odem sutra u postu da podignem i na salteru mi kaze da je postarina ta i ta. Medjutim znam kolika je postarina jer kad sam porucivao na osnovu kilaze i na osnovu cene prenosa novca ta postarina koju mi je rekla salterusa je bila mnogo veca. A postarina se lako sracuna kad znate tezinu posiljke i znate otkup jer na njihovom sajtu postoji kalkulator postarine. I ajde da se razlikuje za 50 ili 100 din ne bi ni potezao pitanje ali razlika u postarini je bila mnogo veca.

I ja onda pitam salterusu pa cekaj zasto je tolika velika razlika u postarini , da nije mozda postarina poskupila? Ona kaze NE NIJE POSTARINA POSKUPELA VEC JE TO DODATAN TROSAK ZA LEZARINU. Ja je pitam aman kakva lezarina ja to prvu put cujem a saljem i primam pakete malte ne svaki dan vec 15 godina. A ona ce meni pa to je od skora uvedeno da kad niste na adresi i vrati se paket u postu onda se placa i lezarina kad se podize paket.

A pazi ja njoj onda kazem a kako ja to nisam bio kuci?? Bio sam kuci ceo dan bas da bi sacekao tu posiljku jer mi je jako vazna, znaci kurir uopste nije ni dolazio niti mi je stigo SMS da ce stici posiljka u toku odana. A ona ce me ni da da sad kuriri kasne i ne mogu da isporuce sve posiljke jer su prenatrpani. Onda ja kazem pa cekaj onda to sto kurir nije isporucio posiljku na vreme nije moja krivica vec je vasa krivica jer nemate dvoljno radnike a sto znaci da vi posto zbog vase greske niste isporucili posiljku u propisanom i dogovorenom roku VI TREBA DA PLACATE PENALE I DA SE ZATO SMANJI POSTARINA!!! ZNACI VI ZBOG VASE GRESKE KAZNJAVATE NAS KOJI SMO CELI DAN CEKALI POSTARA I DIZETE POSTARINU!!!!!

Znaci ludnica ziva zato ljudi nemojte vise da saljete pakete preko postekspresa jer ocigledno su se dosetili kako jos da namaknu pare za budzet Srbije i to tako da namerno ne raznose pakete vec kad odete i isporuce vam paket na salteru sa zakasnjenjem od jednog dana ONI VAM NAPLATE I LEZARINU PREKO POSTARINE DODATNO KOJA JE MALTE NE KOLIKO I POSTARINA !!!!!!!!!

Od sad samo saljem BEX-om ili AKS-m jer oni su em jeftiniji em ne izmisljaju dodatne namete tipa lezarina i slicno.

Ista stvar mi se desila, pritom su mi rekli da je u toku jucerasnjeg dana vlada donela zakon (vlada nije jos bila sastavljena) i obracunali mi lezarinu retroaktivno, jer po tome kada je poslat paket nije bilo tog zakona nepostojece vlade. Pritom postar nije ni bio da donese posiljku niti je ostavio cedulju u sanducetu da dodjem da preuzmem nego sam isto napamet otisla u postu i pitala za nju jer me niko nije obavestio da je stigla...

Back