Maslachak
Poznat
- Poruka
- 9.333
...a od chega se ono bi sushi kichma?...Hellen:Да, и ја сам чула да од варања оће да се рикне!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...a od chega se ono bi sushi kichma?...Hellen:Да, и ја сам чула да од варања оће да се рикне!
jelenica-cg:Eeeeeeeee....cesto momak i cura varaju jedno drugo sto naravno znaci da nesto nedostaje u vezi...e sad...da li se to ikada vama desilo(prevara..)i da li ste se pokajali...?prvo da cujem vase odg pa dobijate mojkisSsS,cujemo se...
![]()
topmodelsica:Da, ja cu ovde da pisem a ti ces da mi odgovoris prekosutra. Prekosutra kad dodjes tad cemo pricati. Kiss
nisam ga prevarila ne vidim razlog prevare seks nam je odlicanjelenica-cg:Eeeeeeeee....cesto momak i cura varaju jedno drugo sto naravno znaci da nesto nedostaje u vezi...e sad...da li se to ikada vama desilo(prevara..)i da li ste se pokajali...?prvo da cujem vase odg pa dobijate mojkisSsS,cujemo se...
![]()
mishka:pa kad si luda.....
Miss coco:sad znam i veruj mi vise se nece ponoviti(da priznam,ne da prevarim)
Prevare se ne dešavaju samo medju momkom i curom. Čak su u braku mnogo češća pojava. Tako bar kaže statistika.jelenica-cg:Eeeeeeeee....cesto momak i cura varaju jedno drugo sto naravno znaci da nesto nedostaje u vezi...e sad...da li se to ikada vama desilo(prevara..)i da li ste se pokajali...?prvo da cujem vase odg pa dobijate mojkisSsS,cujemo se...
![]()
jelenica-cg:hmm...jesu glupe al jbt kad je atmosfera extra i sve super sa super si osobom u drustvu kako da odolisili da s lica mjesta saljes decku poruku hej raskidamo
ee topmodelsice evo da odg ja jesam prevarila decka i nije mi zao samo pitam za vasa misljenja o tome
![]()