PREVARAAAAAA....

GREŠIO SAM MNOGO

Grešio sam mnogo, i sad mi je žao
i što nisam više, i što nisam luđe
jer, samo će gresi, kada budem pao
biti samo moji - sve je drugo tuđe.

Grešio sam mnogo, učio da stradam
leteo sam iznad vaše mere stroge
grešio sam, jesam, i još ću, bar se nadam
svojim divnim greshom da usrećim mnoge.

Grešio sam, priznajem, nisam bio cveće
grešio i za vas, koji niste smeli,
pa sad deo moga greha niko neće
a ne bih ga dao - ni kad biste hteli.

Dusko Trifunovic

jelenica-cg:
Eeeeeeeee....cesto momak i cura varaju jedno drugo sto naravno znaci da nesto nedostaje u vezi...e sad...da li se to ikada vama desilo(prevara..)i da li ste se pokajali...?prvo da cujem vase odg pa dobijate moj ;) kisSsS,cujemo se... :lol:

Da, ja cu ovde da pisem a ti ces da mi odgovoris prekosutra. Prekosutra kad dodjes tad cemo pricati. Kiss

hmm...jesu glupe al jbt kad je atmosfera extra i sve super sa super si osobom u drustvu kako da odolis:)ili da s lica mjesta saljes decku poruku hej raskidamo:)ee topmodelsice evo da odg ja jesam prevarila decka i nije mi zao samo pitam za vasa misljenja o tome;)

Razumljivije su mi prevare u braku,zbog monotonije, zbog želje za promenom.... jer one
mogu možda da se i oproste. Ali prevare u vezi, mi nisu ok, i to nisam nikad uradila. Ako
ne ide, prekidam vezu, i idem dalje. Veza u kojoj ja mislim na drugog, je propala veza i
nemam više šta tu da radim...

jelenica-cg:
Eeeeeeeee....cesto momak i cura varaju jedno drugo sto naravno znaci da nesto nedostaje u vezi...e sad...da li se to ikada vama desilo(prevara..)i da li ste se pokajali...?prvo da cujem vase odg pa dobijate moj ;) kisSsS,cujemo se... :lol:
nisam ga prevarila ne vidim razlog prevare seks nam je odlican

desilo se samo jednom na pocetku veze (bilo mi je mnogo lose zbog toga), ali ubrzo se ispostavilo da je taj decko to i zasluzio (nije me prevario vec je poceo da se ponasa kao d....prema meni i ako nije znao za prevaru) tako da smo brzo raskinuli.

jelenica-cg:
Prevare se ne dešavaju samo medju momkom i curom. Čak su u braku mnogo češća pojava. Tako bar kaže statistika.
Nisam varala, ali ne mogu da garantujem da ne bih.
Bila sam prevarena i nism toliko primila k srcu. Bilo mi je teško kad mi je saopštio, ali smo posle otišli na spavanje, a ujutru mi je već bilo mindeć.

jelenica-cg:
hmm...jesu glupe al jbt kad je atmosfera extra i sve super sa super si osobom u drustvu kako da odolis:)ili da s lica mjesta saljes decku poruku hej raskidamo:)ee topmodelsice evo da odg ja jesam prevarila decka i nije mi zao samo pitam za vasa misljenja o tome;)

Ja uvek znam ko mi je decko a sa kim ga varam. Moj decko zna ko mu je devojka a sa kim je vara. Ja to kazem, ja sam njemu broj jedan, i on je meni broj jedan. To to znaci.

Back