Prevara

Posumnjala sam jer se drugacije ponasao kada je u Beogradu. Kraci razgovori, ne javi se uvijek kada ga zovem i uvijek neki glupi izgovori. Pitam ga otvoreno, ali nece da prizna. I dodje on iz bg kod mene, ali mene je to kopkalo, i pretrazim mu telefon i nadjem nekoliko poruka u telefonu. Nijesu poruke bile strasne ali su probudile sumnju u meni. On se pravda, kaze drugarica, pa onda da je neka djevojka koja ga odavno smara... I ok, ispratim ja njega na aerodrom, pa u miru potrazim djevojku na drustvenim mrezama. I tu naravno nadjem citavu galeriju njihovih slika.

Posumnjala sam jer se drugacije ponasao kada je u Beogradu. Kraci razgovori, ne javi se uvijek kada ga zovem i uvijek neki glupi izgovori. Pitam ga otvoreno, ali nece da prizna. I dodje on iz bg kod mene, ali mene je to kopkalo, i pretrazim mu telefon i nadjem nekoliko poruka u telefonu. Nijesu poruke bile strasne ali su probudile sumnju u meni. On se pravda, kaze drugarica, pa onda da je neka djevojka koja ga odavno smara... I ok, ispratim ja njega na aerodrom, pa u miru potrazim djevojku na drustvenim mrezama. I tu naravno nadjem citavu galeriju njihovih slika.
ha! rekla sam da je prčkanje po telefonu prva stvar!

Mislim da je djelimican odgovor na moje pitanje da li njoj da kazem, to sto je dosta vas pitalo kako sam saznala. A vidim otvorena i je ta tema
Nekako je cudno to sto nas sve zanima da li nas neko vara i trazimo nacine da to saznamo ako nesto primijetimo. A kad dodjemo u situaciju da nekom kazemo da je prevaren odlucimo da cutimo. Cak iako smo bili direktno ukljuceni svjesno ili nesvjesno u to. :think:

Mislim da je djelimican odgovor na moje pitanje da li njoj da kazem, to sto je dosta vas pitalo kako sam saznala. A vidim otvorena i je ta tema
Nekako je cudno to sto nas sve zanima da li nas neko vara i trazimo nacine da to saznamo ako nesto primijetimo. A kad dodjemo u situaciju da nekom kazemo da je prevaren odlucimo da cutimo. Cak iako smo bili direktno ukljuceni svjesno ili nesvjesno u to. :think:
Al ovde su malo srariji i iskusniji ljudi i znaju da ne vredi...

Ne vredi niti da se nerviraš, niti da se petljaš, niti da ljubomorišeš, niti da navučeš neku bedu
Žene nisu baš čiste hahaha šalim se
Jedino da baciš crnu magiju, to ti je provereno
Ti samo sediš i gledaš ... Što da prljaš ruke
(Ko me shvati ozbiljno svaka čast)

Neke stvari stvarno mora covek sam da odluci.

Ti želiš nešto istjerati. Nisi ni sama sigurna, ove dvije varijante do sad ti ne odgovaraju. Imas i trecu, podigni ulog u igri, predlozi mu da te upozna sa drugom djevojkom. Mogući ishodi: podizes svoju vrijednost u njegovim ocima i dominiras. Onda ga sutnes i nek pati sto te izgubio ili uzivas u slobodnoj vezi u kojoj kolo vodis. Treca, kraljevska, predlozis mu da organizujes threesome druzenje. Gospodarica si situacije.

Pa ne znam kako je sve ovo uspio da izvede, jer sam bila kod njega i u Srbiji i u gradu u kom zivi, cak sam i mu i drustvo upoznala. Jasno je meni da je on lazov, ja se pitam da li da toj djevojci kazem sta on radi, dok ga ona vjerovatno ceka.
Trebala bi da kažeš ovoj devojci. Jer je ova žena sigurno iskrena devojka koja zaslužuje istinu. A ovaj čovek zaslužuje da ostane sam

Iskren da budem menu bude tesko da to uopste citam i krivo mi bude na takve ljudske sudbine...da nista drugo ali izgubila si taj period aktivnog zivota koliko te taj neko zavlacio i vukao za nos...boli u pocetku jako ali posle prodje...nemoj se ni truditi da to shvatis i razumes jer taj zacarani krug i spirala nikada nece prestati....okreni se i idi i ne osvrci se jer kako kaze ona misao " Ako se okrenem i odem bez reci to ne znaci da si ti pobedio nego da ne zasluzujes da se bavim tobom"

Back