gost 189405
Elita
- Poruka
- 16.683
Ono sto ja vidim kod tebe, jeste samo zelja da se svetis, za povredjene emocije,ego itdA mozda je ona, pa joj se vraca sad? A ja kolateralna steta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono sto ja vidim kod tebe, jeste samo zelja da se svetis, za povredjene emocije,ego itdA mozda je ona, pa joj se vraca sad? A ja kolateralna steta
Pa to daj nesto korisno, kao kako spijunirati frajeraDe, pusti to, sto ne kazes kako si saznala...pomozi ubogim i spavajucim zenama...![]()
Slobodno pisi sta god hoceskarma i volja... aj tis cvetak necu da ti kvarim vece![]()
Pa to daj nesto korisno, kao kako spijunirati frajera![]()
A bre, mozda provalila neku manje bajatu foruPa to daj nesto korisno, kao kako spijunirati frajera![]()
ha! rekla sam da je prčkanje po telefonu prva stvar!Posumnjala sam jer se drugacije ponasao kada je u Beogradu. Kraci razgovori, ne javi se uvijek kada ga zovem i uvijek neki glupi izgovori. Pitam ga otvoreno, ali nece da prizna. I dodje on iz bg kod mene, ali mene je to kopkalo, i pretrazim mu telefon i nadjem nekoliko poruka u telefonu. Nijesu poruke bile strasne ali su probudile sumnju u meni. On se pravda, kaze drugarica, pa onda da je neka djevojka koja ga odavno smara... I ok, ispratim ja njega na aerodrom, pa u miru potrazim djevojku na drustvenim mrezama. I tu naravno nadjem citavu galeriju njihovih slika.
Al ovde su malo srariji i iskusniji ljudi i znaju da ne vredi...Mislim da je djelimican odgovor na moje pitanje da li njoj da kazem, to sto je dosta vas pitalo kako sam saznala. A vidim otvorena i je ta tema
Nekako je cudno to sto nas sve zanima da li nas neko vara i trazimo nacine da to saznamo ako nesto primijetimo. A kad dodjemo u situaciju da nekom kazemo da je prevaren odlucimo da cutimo. Cak iako smo bili direktno ukljuceni svjesno ili nesvjesno u to.![]()
Лаже, није му стало.Kaze da mu je stalo do mene, ne zeli da me izgubi...
Ma da, kapiram ja to. Mislim sumnjam da cu joj ja ista reci svakako, previse mi je to nisko. Nekako mi je nemoguce da nije posumnjala, a mozda i zna. Ali joj odgovara ili je previse zaljubljena pa nece da vidimAl ovde su malo srariji i iskusniji ljudi i znaju da ne vredi...
Neke stvari stvarno mora covek sam da odluci.Mislim da je djelimican odgovor na moje pitanje da li njoj da kazem, to sto je dosta vas pitalo kako sam saznala. A vidim otvorena i je ta tema
Nekako je cudno to sto nas sve zanima da li nas neko vara i trazimo nacine da to saznamo ako nesto primijetimo. A kad dodjemo u situaciju da nekom kazemo da je prevaren odlucimo da cutimo. Cak iako smo bili direktno ukljuceni svjesno ili nesvjesno u to.![]()
Trebala bi da kažeš ovoj devojci. Jer je ova žena sigurno iskrena devojka koja zaslužuje istinu. A ovaj čovek zaslužuje da ostane samPa ne znam kako je sve ovo uspio da izvede, jer sam bila kod njega i u Srbiji i u gradu u kom zivi, cak sam i mu i drustvo upoznala. Jasno je meni da je on lazov, ja se pitam da li da toj djevojci kazem sta on radi, dok ga ona vjerovatno ceka.