Zdravo svima, prvi put otvaram temu na forumu. Nasla sam se u nezavidnoj situaciji i ne znam sta da preduzmem. Prije par godina upoznala sam decka koji zivi u inostranstvu, tamo smo se i upoznali, razmijenili smo kontakte, kratko se culi, medjutim kako zivi daleko, nijesam htjela nista da pocinjem iako mi se bas svidjao. Medjutim godinu ipo nakon toga on meni pocne ponovo pisati, ja tek izasla iz jako teske veze i valjda mi je to tada prijalo. I to je trajalo par mjeseci, dopisivanje svakodnevno, dugi razgovori, raznorazne teme. Ali kako nijesmo uspjeli da se vidimo, nekako se ohladimo i prekinemo dopisivanje. Kad pocetkom ove godine, on se ponovo javi. I prica ponovo krene isto kao i prvi put. Samo sada pocnemo i da se vidjamo. I sve to traje nekih 8 mjeseci. Ja srecna, jedva cekam ponovo da se vidimo, cim on ode od mene ili ja od njega, zivim za dan kad cemo se ponovo vidjeti. Da naglasim da on zivi u inostarstvu, a porijekom je iz Srbije. Ja zivim u Crnoj Gori. Ali primijetim da kad ode u Srbiju, manje me zove, manje mi pise. I posumnjam da ima nekog tamo. Mada to sam nekoliko puta pitala i dobijala odgovor da nema. To me je mnogo kopkalo, i pocnem da istrazujem i otkrijem da je dugo u vezi sa devojkom iz Beograda. Sve mu kazem, on je poricao, ali na kraju priznao. Kaze da mu je stalo do mene, ne zeli da me izgubi, ali ne pominje da nju ostavi. Strasno me povrijedio, ne znam da li sad treba njoj da kazem za sve ovo. Da napomenem da nismo djeca, on ima 29, a ja 26 godina. Ja zelim da prekinem sve sa njim, ali on ne prestaje da me zove i prica kako mu nedostajem.